Tansu Kalafatoğlu 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Çağrı Alaf yazdı: Hocam çok aceleye geldi çekim kısmında yanlışlık olamaz demi ? Sızlama sebebi Migrenmiş zaten Makine yaklaşık değer gösteriyor zaten. Esas olay manuel testte. Ama çoğunlukla makine tutturuyor. Işığın pürüzsüz şekilde odaklanmasını görebiliyor. göz bozukluğu ciddi derecede baş ağrıtır. Göremeyen gözde kan dolaşım şekli değişir. Siz zorladıkça daha kötü olur. Ve görememe duygusu yavaş yavaş oluştuğundan siz “ben görüyorum” diye ısrarcı olabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Çağrı Alaf yazdı: Vallahi kafam çok karışık abi taksam bağımlısı olursun çıkarınca kör gibi gezersin diyorlar takmasam ileri vadede daha kötü olur diye korkuyoruz bir de bu olay zaten canımı epey sıktı ucuz bir güneş gözlüğü kullandım geçen sene tatilde 1 hafta kadar hep gözümde değildi toplasan belki 7-8 saat gözmde durmuştur ama belki de yetmiştir bozmaya Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 Nisan 2021 Yazar Paylaş 4 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makine yaklaşık değer gösteriyor zaten. Esas olay manuel testte. Ama çoğunlukla makine tutturuyor. Işığın pürüzsüz şekilde odaklanmasını görebiliyor. göz bozukluğu ciddi derecede baş ağrıtır. Göremeyen gözde kan dolaşım şekli değişir. Siz zorladıkça daha kötü olur. Ve görememe duygusu yavaş yavaş oluştuğundan siz “ben görüyorum” diye ısrarcı olabilirsiniz En yakın zamanda doktora gidiyorum 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Nisan 2021 Paylaş 5 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makine yaklaşık değer gösteriyor zaten. Esas olay manuel testte. Ama çoğunlukla makine tutturuyor. Işığın pürüzsüz şekilde odaklanmasını görebiliyor. göz bozukluğu ciddi derecede baş ağrıtır. Göremeyen gözde kan dolaşım şekli değişir. Siz zorladıkça daha kötü olur. Ve görememe duygusu yavaş yavaş oluştuğundan siz “ben görüyorum” diye ısrarcı olabilirsiniz kaynanam yillarca gozunden sikayet etti, idare etti, doktor buldum gitmedi. glokom halbuki. simdi cevresel görüşü azaldi, tunel seklinde goruyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts