İçeriğe Yönlendir

Koruyucu Gözlük Önerisi

Çağrı Alaf

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Çağrı Alaf yazdı:

Hocam çok aceleye geldi çekim kısmında yanlışlık olamaz demi  ? Sızlama sebebi Migrenmiş zaten

Makine yaklaşık değer gösteriyor zaten. Esas olay manuel testte. Ama çoğunlukla makine tutturuyor. Işığın pürüzsüz şekilde odaklanmasını görebiliyor. 

göz bozukluğu ciddi derecede baş ağrıtır. Göremeyen gözde kan dolaşım şekli değişir. Siz zorladıkça daha kötü olur. Ve görememe duygusu yavaş yavaş oluştuğundan siz “ben görüyorum” diye ısrarcı olabilirsiniz :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Çağrı Alaf yazdı:

Vallahi kafam çok karışık abi taksam bağımlısı olursun çıkarınca kör gibi gezersin diyorlar takmasam ileri vadede daha kötü olur diye korkuyoruz bir de bu olay zaten canımı epey sıktı ucuz bir güneş gözlüğü kullandım geçen sene tatilde 1 hafta kadar hep gözümde değildi toplasan belki 7-8 saat gözmde durmuştur ama belki de yetmiştir bozmaya

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Makine yaklaşık değer gösteriyor zaten. Esas olay manuel testte. Ama çoğunlukla makine tutturuyor. Işığın pürüzsüz şekilde odaklanmasını görebiliyor. 

göz bozukluğu ciddi derecede baş ağrıtır. Göremeyen gözde kan dolaşım şekli değişir. Siz zorladıkça daha kötü olur. Ve görememe duygusu yavaş yavaş oluştuğundan siz “ben görüyorum” diye ısrarcı olabilirsiniz :) 

En yakın zamanda doktora gidiyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kaynanam yillarca gozunden sikayet etti, idare etti, doktor buldum gitmedi. glokom halbuki. simdi cevresel görüşü azaldi, tunel seklinde goruyor. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...