Fatih Evcin 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Merhaba , Evimde 2 Tv var sırt sırta arada duvar var. Xiaomi box cihazımı iki televizyonda da kullanabilir miyim? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Tek HDMI çıkış var cihazda. HDMI çoklayıcılar da aynı anda görüntü vermiyor bildiğim kadarıyla. Araya illaki işe yarayan ilave bir cihaz olmalı ki bir ihtimal sonuç alınabilsin. İkinci BOX 'ı almak daha uyguna gelebilir. Hem ayrı cihaz olduğu için ayrı içerik izlenir. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Nisan 2021 Yazar Paylaş 8 Nisan 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Aynı anda mı? Aynı anda olmayacak büyük ihtimalle. Recep Selim Kaya yazdı: Tek HDMI çıkış var cihazda. HDMI çoklayıcılar da aynı anda görüntü vermiyor bildiğim kadarıyla. Araya illaki işe yarayan ilave bir cihaz olmalı ki bir ihtimal sonuç alınabilsin. İkinci BOX 'ı almak daha uyguna gelebilir. Hem ayrı cihaz olduğu için ayrı içerik izlenir. Aklıma benimde HDMI çoklayıcı geldi. cihazdan bir kablo tv çekilince ayrı zamanlarda izlenebilir mi? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Aynı anda olmayacak büyük ihtimalle. Aklıma benimde HDMI çoklayıcı geldi. cihazdan bir kablo tv çekilince ayrı zamanlarda izlenebilir mi? Örnek olarak şu cihaz işe yarıyor gibi. Yorumlarından öyle anladım. https://www.hepsiburada.com/alfais-4571-2-port-hdmi-switch-splitter-ekran-coklayici-cogaltici-p-HBV0000044MMB-yorumlari 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Örnek olarak şu cihaz işe yarıyor gibi. Yorumlarından öyle anladım. https://www.hepsiburada.com/alfais-4571-2-port-hdmi-switch-splitter-ekran-coklayici-cogaltici-p-HBV0000044MMB-yorumlari bu cihazla iki tv den birden aynı görüntü izlenebilir. İşinizi görür. Benim anladığım cihazı sök tak yapmadan bir solandan bir oturma odasından izlemek istiyor konu sahibi böyle bir çoklayıcı ile yapılır. Bluetooth kumanda olduğu için diğer odada da sıkıntı çıkmaz muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Nisan 2021 Yazar Paylaş 8 Nisan 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Örnek olarak şu cihaz işe yarıyor gibi. Yorumlarından öyle anladım. https://www.hepsiburada.com/alfais-4571-2-port-hdmi-switch-splitter-ekran-coklayici-cogaltici-p-HBV0000044MMB-yorumlari Duvarı delip HDMI kabloyu da geçirmesi var mutfağa, yeni bir cihaz mı alsam acaba Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Duvarı delip HDMI kabloyu da geçirmesi var mutfağa, yeni bir cihaz mı alsam acaba Mevcut TV 'nin WiFi 'si yok sanırım. İşletim sistemi müsaitse WiFi adaptörü de düşünülebilir. Benim LG 'de Mi Box, Samsung 'da TV 'ye yüklü kullanıyorum. LG de WiFi yok ve işletim sistemi çok hantal. Samsung uygulama ve kullanışlılık açısından daha konforlu. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Duvarı delip HDMI kabloyu da geçirmesi var mutfağa, yeni bir cihaz mı alsam acaba Kablosuz görüntü ve ses aktarımı mümkün ama bir tv box parasıdır 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 Nisan 2021 Yazar Paylaş 8 Nisan 2021 Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player, Siyah şöyle bir cihaz buldum buna yoğunlaştım biraz bakalım nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Nisan 2021 Paylaş 8 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player, Siyah şöyle bir cihaz buldum buna yoğunlaştım biraz bakalım nasıl olacak. Full HD o cihaz. 4K desteği yok. Gün gelir lazım olur. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Nisan 2021 Yazar Paylaş 9 Nisan 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Full HD o cihaz. 4K desteği yok. Gün gelir lazım olur. kullanan bir kaç kişi ile görüştüm baya memnunlar. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player, Siyah şöyle bir cihaz buldum buna yoğunlaştım biraz bakalım nasıl olacak. Düşünme al bende var memnunum. 4K da şu an gereksiz bence. 4K içerik çok yok. 3-4 seneye anca yayılır. O zamana da zaten bu cihazın yenileri çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Fatih Evcin yazdı: kullanan bir kaç kişi ile görüştüm baya memnunlar. Beklentiyle alakalı bir durum elbette. Ben de Mi Box almadan önce epey bir araştırıp özellikle bu iki cihazı kıyasladım. 4K desteği, günümüz itibariyle içerik bulma konusunda çok elzem değil tabi. Ancak geleceğe yatırım olur. İlaveten bazı TV lerin HDMI girişlerinin TV kasasındaki konumlandırılmaları pek müsait olmadığından, fiziki olarak kasılma yaptığı da yorumlanmıştı. Araya ilave bir HDMI aparatı koymak gerekebilir. Nihayetinde, mevcut şartlar içerisinde sonucu garanti edebilmek adına Mi Box tercih ettim ben. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Beklentiyle alakalı bir durum elbette. Ben de Mi Box almadan önce epey bir araştırıp özellikle bu iki cihazı kıyasladım. 4K desteği, günümüz itibariyle içerik bulma konusunda çok elzem değil tabi. Ancak geleceğe yatırım olur. İlaveten bazı TV lerin HDMI girişlerinin TV kasasındaki konumlandırılmaları pek müsait olmadığından, fiziki olarak kasılma yaptığı da yorumlanmıştı. Araya ilave bir HDMI aparatı koymak gerekebilir. Nihayetinde, mevcut şartlar içerisinde sonucu garanti edebilmek adına Mi Box tercih ettim ben. Bende mi Stick var kutusunun içinden hdmi 20cm kadar uzatma kablosu çıkıyor. ama mi stick'in en büyük eksisi bence usb girişinin olmaması. Bu sebeple hem klavye fare bağlanmıyor hem de dışarıdan apk kurulamıyor. Bunların dışında gayet kullanışlı ve yeterli bir cihaz. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Onur Çelebi yazdı: Bende mi Stick var kutusunun içinden hdmi 20cm kadar uzatma kablosu çıkıyor. ama mi stick'in en büyük eksisi bence usb girişinin olmaması. Bu sebeple hem klavye fare bağlanmıyor hem de dışarıdan apk kurulamıyor. Bunların dışında gayet kullanışlı ve yeterli bir cihaz. Şikayetler üzerinde kutuya dahil etmiş olabilirler belki. Bir kaç yerde okumuştum bu sorunu yaşayanları. Hal bu ki çözüm bu kadar basit. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Tek HDMI çıkış var cihazda. HDMI çoklayıcılar da aynı anda görüntü vermiyor bildiğim kadarıyla. Araya illaki işe yarayan ilave bir cihaz olmalı ki bir ihtimal sonuç alınabilsin. İkinci BOX 'ı almak daha uyguna gelebilir. Hem ayrı cihaz olduğu için ayrı içerik izlenir. Çoklayıcı veriyor görüntü bende var. olur. aynı şey izlenecek ise uygundur. Recep Selim Kaya yazdı: Tek HDMI çıkış var cihazda. HDMI çoklayıcılar da aynı anda görüntü vermiyor bildiğim kadarıyla. Araya illaki işe yarayan ilave bir cihaz olmalı ki bir ihtimal sonuç alınabilsin. İkinci BOX 'ı almak daha uyguna gelebilir. Hem ayrı cihaz olduğu için ayrı içerik izlenir. Çoklayıcı veriyor görüntü bende var. olur. aynı şey izlenecek ise uygundur. Benim önerim TV lerin birini başka bir kişiye hediye etmek olur. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Onur Çelebi yazdı: hem klavye fare bağlanmıyor hem de dışarıdan apk kurulamıyor. Micro USB den bağlanabiliyor diye biliyorum. APK olayını Google drive ve X-Files ile halledebilirsiniz, bende box var ama USB bellek kullanmıyorum hiç. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Micro USB den bağlanabiliyor diye biliyorum. APK olayını Google drive ve X-Files ile halledebilirsiniz, bende box var ama USB bellek kullanmıyorum hiç. internette araştırdım bir süre ama öğrendiğim kadarıyla Amazon'un Fire Stick'i micro usb den bağlanıyor. Mi stick bağlanmıyor diye biliyorum ama denemedim elimde otg uyumlu usb çoklayıcı olmadığı için (güç beslemesi tek micro usb üzerinden olduğu için otg uyumlu çoklayıcı gerekiyor) Google drive apk için mantıklı çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 bu tür cihazlara klavye bağlanmaz bağlanmamalı. Cep telefonu uygulamaları var o kullanılmalı. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 9 Nisan 2021 Yazar Paylaş 9 Nisan 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Beklentiyle alakalı bir durum elbette. Ben de Mi Box almadan önce epey bir araştırıp özellikle bu iki cihazı kıyasladım. 4K desteği, günümüz itibariyle içerik bulma konusunda çok elzem değil tabi. Ancak geleceğe yatırım olur. İlaveten bazı TV lerin HDMI girişlerinin TV kasasındaki konumlandırılmaları pek müsait olmadığından, fiziki olarak kasılma yaptığı da yorumlanmıştı. Araya ilave bir HDMI aparatı koymak gerekebilir. Nihayetinde, mevcut şartlar içerisinde sonucu garanti edebilmek adına Mi Box tercih ettim ben. bende salona mi box aldım bunu çok kullanmayacağım için daha uygun bir şey alayım dedim. sanırım kararımı verdim Yorum bağlantısı
Yıldırım Mustafa 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Harun Kocaçalışkan yazdı: Düşünme al bende var memnunum. 4K da şu an gereksiz bence. 4K içerik çok yok. 3-4 seneye anca yayılır. O zamana da zaten bu cihazın yenileri çıkar. 4K uydudan ulusal kanallar icin düşünüldüğünde gereksiz haklısınız fakat tv box alip iptv tv kullananlar için 4K çok iyi bi seçenek Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Nisan 2021 Paylaş 9 Nisan 2021 Onur Çelebi yazdı: Mi stick bağlanmıyor diye biliyorum ama denemedim elimde otg uyumlu usb çoklayıcı olmadığı için (güç beslemesi tek micro usb üzerinden olduğu için otg uyumlu çoklayıcı gerekiyor) Sanırım bağlanmıyor, Bluetooth klavye ve mouse bağlayanlar var, biraz pahalı bir alternatif ama ben hiç ihtiyaç duymadım klavye mouse a 2 yıldır. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 MiBox düşünen varsa 450 TL fiyat ile aşağıdaki linkte. https://www.gittigidiyor.com/ev-sinema-sistemleri/media-player/xiaomi-mi-box-s_spp_68608?id=677098809 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 10 Nisan 2021 Paylaş 10 Nisan 2021 Aynı sorun bende de vardı hocam. Apartmanın ortak uydusundan sağolsunlar eve tek hat çekmişler. Ev 8. katta olduğu için uyducu baya masraf çıkardı. Bana evde internet kullanıyorsanız direk kablo net ve tv alın dedi. Ben de öyle yaptım. Şu anda evde iki tane tv var ama birisi apartman uydusu diğeri uydu tv. Hem de yanında uydu net var. İkisine ttnet kadar bile ödemiyorum. Bana uygun geldi hem de sınırsız.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts