Emek Hişmioğulları 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Öncelikle bütün herkese merhabalar, İzmir'de SUV segment araçlara krom aksesuar üretimi yapan ve perakende satış yapan sağlam, işinin ehli aksesuarcı arıyorum. Özellikle, üretimi kendi yapan ve satışını yapan profesyonel firma arıyorum. Karantina sonrası için güzel fikirlerim var. Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 suv için türk üretici var mı? kamyonetler için olabilir ancak 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Bornova’da yeşil krom aksesuar adında bir yer var bildiğim. 1 Yorum bağlantısı
Emek Hişmioğulları 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: suv için türk üretici var mı? kamyonetler için olabilir ancak Kocaeli'nde ARP ve Kolaylı Spider üretim yapıyor. Sonbahar'da ARP ile görüştüm. Nissan fabrikaya üretim yaptığımız için perakende satışımız yok dediler. Kamyon ve Çekici için Konya'da üretim yapanlar var diye biliyorum. Cem Işık yazdı: Bornova’da yeşil krom aksesuar adında bir yer var bildiğim. Çok Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 4x4 ile ilgili çok fazla bir şey olacağını sanmıyorum. İmalat işi rastlamadım. Fakat aksesuar işi bulunabilir. 1 Yorum bağlantısı
Emek Hişmioğulları 26 Kasım 2021 Yazar Paylaş 26 Kasım 2021 Evet aranan usta bulundu. Gaziemir Aktepe'de Aktaşlar Krom Aksesuar'da aracıma krom yan basamak taktırdım. Çok memnunum. Araç çok zarif görünüm görünüm kazandı. Alüminyum değil, alaşım değil, tamamen krom. Hatta vidasına kadar krom. Fabrikasyon üretim basamaklar sadece gibi görüntü değil, çok sağlam. Basamağın üzerine çıkıp zıplayınca bile bir şey olmuyor. İzmir'de SUV, Crossover, Hafif Ticari, Van, Kamyonet sınıflarındaki araçlara her türlü yan basamak, ön ve arka koruma imalatı yapıyorlar, bagaj çıtası, ayna, kapağı ve diğer ürünleri omsa-line'dan tedarik ediyorlar. Başlığımı cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 resmini paylaşabilirmisiniz merak ettim 2 Yorum bağlantısı
Emek Hişmioğulları 27 Kasım 2021 Yazar Paylaş 27 Kasım 2021 (düzenlendi) Bu araçlarda aksesuarın araca kaba bir görünüm kazanması isteniliyor. Ancak, benim yaptırdığım şık ve sağlam oldu Bağlantı 1 ve Bağlantı 2 27 Kasım 2021 tarihinde Emek Hişmioğulları tarafından düzenlendi Bağlantı eklenildi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Emek Hişmioğulları yazdı: Bu araçlarda aksesuarın araca kaba bir görünüm kazanması isteniliyor. montajı daha kolay olacağı için aksesuarcılar pompalıyordur, sizdeki çok şık olmuş eklenti gibi durmuyor Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Bu araçlarda aksesuarın araca kaba bir görünüm kazanması isteniliyor. Ancak, benim yaptırdığım şık ve sağlam oldu Bağlantı 1 ve Bağlantı 2Cok ok zarif olmuş bende dun aksam hepsiburada da gezinirken bunu aldim. Cok bir beklentim yok acikcasi fazla parada vermedim gelsin bir ara montaj yapip fotoğrafını paylasirim ben yuzde 15 indirimli aldim bu fiyattan https://www.hepsiburada.com/meliset-nissan-qashqai-yan-basamak-nevada-aluminyum-2014-ve-sonrasi-p-HBV00000V5XU6?magaza=MEL%c4%b0SET+OTO+AKSESUAR&url_src=and-product-detail Yorum bağlantısı
Emek Hişmioğulları 28 Kasım 2021 Yazar Paylaş 28 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: montajı daha kolay olacağı için aksesuarcılar pompalıyordur, sizdeki çok şık olmuş eklenti gibi durmuyor Çok doğru tespit Çağlar Abi. Levent Güzelkalp yazdı: Cok ok zarif olmuş bende dun aksam hepsiburada da gezinirken bunu aldim. Cok bir beklentim yok acikcasi fazla parada vermedim gelsin bir ara montaj yapip fotoğrafını paylasirim ben yuzde 15 indirimli aldim bu fiyattan https://www.hepsiburada.com/meliset-nissan-qashqai-yan-basamak-nevada-aluminyum-2014-ve-sonrasi-p-HBV00000V5XU6?magaza=MEL%c4%b0SET+OTO+AKSESUAR&url_src=and-product-detail Hayırlı olmasını dilerim. Umarım pişman olmazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts