Mehmet Yeter 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kültablası mezatını kaçırdım ben tüh yaa Elimizde 1800 yıllardan kalma kırmızı tavşan kanı vardır. 1800 lira? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Ben ilk bölüme kayılabildim ama bir müşterim kaza yapmış, bir taraftan onunla ilgileniyordum. Devamına katılamadım. Servet soyundu mu ? 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben ilk bölüme kayılabildim ama bir müşterim kaza yapmış, bir taraftan onunla ilgileniyordum. Devamına katılamadım. Servet soyundu mu ? Boş sokaklarda nasıl kaza yapmış. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: kimse yok iken %50 indirimli benzini de öğrendik iyi oldu Forum üyelerine indirimli kart yaptıracağım... Servet Aydın yazdı: Ben anlamam. Cuara içenler birer karton parasını bağış yapacak.. Dekont göstermeyenlerin isimlerini tek tek alacağım Servet Aydın araştırma ve geliştirme vakfına mı ? Mehmet Yeter yazdı: Elimizde 1800 yıllardan kalma kırmızı tavşan kanı vardır. 1800 lira? Yıl başı bir lira sudan ucuz... Ali Darbaz yazdı: Boş sokaklarda nasıl kaza yapmış. Herkes aynı soruyu soruyor kamoyu merak içinde açıklama yutup kanalımızda dedi admin. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Ali Darbaz yazdı: Boş sokaklarda nasıl kaza yapmış. Domuza çarpmış.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Servet Aydın araştırma ve geliştirme vakfına mı ?Lö Serv ya taze kurduk. Yönetim kurulu başkan yardımcısı ve isim hakkı olan kişiyim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Metin Akbal yazdı: Lö Serv ya taze kurduk. Yönetim kurulu başkan yardımcısı ve isim hakkı olan kişiyim. Üyeliği de bitcoin le mi alıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Üyeliği de bitcoin le mi alıyorsunuz.Nasıl dersen bitkoin eteryum magnezyum solaryum toryum boraks sülfirik asit vs. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Servet soyundu mu ? Herşey tamam bi derdin bu mu kaldı yani Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Servet soyundu mu ? Ekranın köşesinde kırmızı nokta vardı REC yazıyordu. Metin Akbal yazdı: Nasıl dersen bitkoin eteryum magnezyum solaryum toryum boraks sülfirik asit vs. Kostik var dükkanda 2 çuval toz halde gönderim mi bi poşet. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Domuza çarpmış.. En azından aracının direksiyonunda imiş, direksiyonda olmadan kaza yapanlar var ? 3 4 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Selçuk Bakış yazdı: En azından aracının direksiyonunda imiş, direksiyonda olmadan kaza yapanlar var ? Evet burasıda güzel bir ayrıntı. Tekrar geçmiş olsun. Fotoğraflardan gördüğüm kişilerin gerçekte ne kadar farklı insanlar olduğunu gördüm. Özellikle servet abi ve çağlar abi hiç öyle beklemiyordum. Mehmet hocam ve haşmet abi, metin abi, hasan abi mevcut profil fotoğrafları neyse birebir o şekildelerdi. 6 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Arif Aykın yazdı: Evet burasıda güzel bir ayrıntı. Tekrar geçmiş olsun. Fotoğraflardan gördüğüm kişilerin gerçekte ne kadar farklı insanlar olduğunu gördüm. Özellikle servet abi ve çağlar abi hiç öyle beklemiyordum. Mehmet hocam ve haşmet abi, metin abi, hasan abi mevcut profil fotoğrafları neyse birebir o şekildelerdi. Zamanla fotoğrafları güncellemek lazım aslında 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kültablası mezatını kaçırdım ben tüh yaa Dme yaa.. Tüh.. Keske söylemeseydin. Ben de Üzüldüm bak. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 O kadar hazırlık yaptım her işimi saat 9 a göre ayarlamıştım . Ama herkes gördü , canlı yayında hanım geldi ve beni sizden ayırdı Tabi Fatih abimin dediği gibi bulaşıkları yıkamak için falan değillll. çamaşırları asmayı unutmuşum En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hepinizi gördüğüm için çok mutlu oldum. Tekrardan iyi bayramlar dilerim. 5 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 hiç öyle ... haşmet abi, metin abi, hasan abi mevcut profil fotoğrafları neyse birebir o şekildelerdi.Benim foto da 2013 Şubat fotografim [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Domuza çarpmış.. ben de demiştim ama... müşterilerin çok dağınık yerlerde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Servet abi yaşlanmış bastonlu resmini koysun [emoji1787][emoji16]Ağzını burnunu kırarım senin Fotoğraflardan gördüğüm kişilerin gerçekte ne kadar farklı insanlar olduğunu gördüm. Özellikle servet abi ve çağlar abi hiç öyle beklemiyordumBeni sakalsız gören ender insanlar arasında yerini aldın sus otur oturduğun yerde [emoji88] 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Beni sakalsız gören ender insanlar arasında yerini aldın sus otur oturduğun yerde Bende görenlerdenim. Hatta bana sus deme kimseye dedi. Corba ismarliiim dedi ? 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ağzını burnunu kırarım senin Beni sakalsız gören ender insanlar arasında yerini aldın sus otur oturduğun yerde Böylesine şerefli bir işleme şahit olduğum için büyük şeref duydum, bir daha ağzımı açmam kimseye de söylemem ??? 15 Mayıs 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2021 ikinci bölümün kaydı var 230MB lazım olursa bende. ilerde hatıra olsun diye kaydettim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: ikinci bölümün kaydı var 230MB lazım olursa bende. ilerde hatıra olsun diye kaydettim 3. bölüm de vardı ama zuum kovdu bizi sonra Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Bende görenlerdenim. Hatta bana sus deme kimseye dedi. Corba ismarliiim dedi [emoji2960]Ucuza gitmişsin. Passat ı devredeyim Astra da sende kalsın dedi. Yanına birde portif verecekti. Yok abi o kadarına gerek yok dedim. Kaderimiz sanırım Astra da tarihin tozlu sayfalarına karışacak Passat gibi [emoji16] 2 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 15 Mayıs 2021 Paylaş 15 Mayıs 2021 Eskiden toplantı sonrası konusu ve resimleri olurdu neden olmadı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts