İçeriğe Yönlendir

Zamanın Hızlı Geçmemesi için Hangi Aktiviteleri Yapıyorsunuz?

Turgut Hüseyn

Recommended Posts

Ali Darbaz

Zaman hızlıca geçsin, hemen emekli olayım. Evi Barkı satım Sun Odyssey 54 yapıştırcam altıma. Üff geçmiyor zaman bir türlü.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Zaman hızlıca geçsin, hemen emekli olayım. Evi Barkı satım Sun Odyssey 54 yapıştırcam altıma. Üff geçmiyor zaman bir türlü.

ceo mu olacan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

Bisiklete binmek son yıllarda yaptığım en güzel şeylerden biri tavsiye ederim özellik doğa turları, dağlık rotalar hayatın hızını bir iki tık yavaşlatıp etrafı sindirmenize yardımcı oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ünlü bir düşünür der ki çok ta şeetmemek gerekir [emoji4]

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

ceo mu olacan

Yok abi karkı koca emekli olup , kızıda evlendirdik mi hesaplarıma göre normal bir denizci aile hayatımızı idame edebiliriz. Motoru az kullanır, yelken yırtılmamsı içinde yarım acarız. Miss. 

Ceyranı güneşten çeker, koylar zaten bedava. 

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Siz bir de evden çalışana zamanı sorun ilk başlarda zaman nasıl geçer diye düşünüyordum şimdi ne çabuk geçiyor diyorum. Özellikle dersler bitince öğleden sonra akşama kadar olan süre 20dk gibi akşam yemekten yatana kadar olan süre 10dk 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Alparslan Coban yazdı:

Bisiklete binmek son yıllarda yaptığım en güzel şeylerden biri tavsiye ederim özellik doğa turları, dağlık rotalar hayatın hızını bir iki tık yavaşlatıp etrafı sindirmenize yardımcı oluyor.

Rampa yukarı çıkışlar çok zorlamasa çok niyetim var. İşe gidiş gelişte bile niyetim var.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Siz bir de evden çalışana zamanı sorun ilk başlarda zaman nasıl geçer diye düşünüyordum şimdi ne çabuk geçiyor diyorum. Özellikle dersler bitince öğleden sonra akşama kadar olan süre 20dk gibi akşam yemekten yatana kadar olan süre 10dk 

Hocam yakalamışken sorayım. Uzaktan eğitimle öğrenci yetiştirmek başarılımı. Yorumunuzu merak ediyorum. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Metin Akbal yazdı:

Ünlü bir düşünür der ki çok ta şeetmemek gerekir emoji4.png

hayırlısı be gülüm :D diyen mi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Hocam yakalamışken sorayım. Uzaktan eğitimle öğrenci yetiştirmek başarılımı. Yorumunuzu merak ediyorum. 

Benim branşım bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi yani uzaktan eğitim için en uygun branş. Uzaktan eğitim, eğer tüm öğretim teknolojileri ve öğretim yöntemleri uzaktan eğitime uygun olarak KULLANILIRSA başarılı bir sistemdir. Ancak klasik eğitimde bile geride bırakmamız gereken kitap oku soru çöz gibi öğretim yöntemlerini kullanırsanız uzaktan eğitim kör topal ilerler. İlk ve ortaöğretim söz konusu olunca bilişim teknolojileri alanında bilgi eksikliklerinin çok olduğu görülüyor.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu alana tam hakim olmadığı için ve bilgisayar ineternet gibi materyal eksiklikleri de olduğu için  bizim ülkemizde uzaktan eğitimin örgün eğitim kadar başarılı olması malesef şimdilik  mümkün değil. Bilişim teknolojileri ve bilgisayarlı öğretim yöntemleri alanında öğretmenler için hizmetiçi eğitimler hızlandırılmalı, zorunlu tutulmalı, öğrenciler için de bilişim teknolojilerini amacına uygun şekilde kullanılması için eğitimler verilmeli. Bu eksikliğin en büyük sebebi bilişim teknolojilerinin yıllarca oyun dersi olarak görülüp başta bakanlık stratejilerinde daha sonrasında da eğitim yöneticilerince hep arka planda tutulması, bilişim çağına çok geride kalarak girmemizdir. Bu pandemi sürecinde herkes gibi Milli Eğitim Bakanlığı da bilişimle üretim konusuna önem vermiş ders sayılarını ve ders içeriğini değiştirerek pilot okul uygulamasına başlamıştır. Bunlar bizim dersimizin prestiji ve ülkemizin geleceği adına  olumlu çalışmalardır. Gelecek zamanda uzaktan eğitimin hayatımızda daha fazla yer alacağını varsayarsak bahsettiğim bilgi eksikliklerini ve bilisayar internet gibi materyal eksikliklerini de giderirsek uzaktan eğitimin tüm yararlarından faydalanabiliriz. Yalnız şunu eklemeden de edemeyeceğim uzaktan eğitim vermek yüzyüze eğitimden daha zor ve bütün öğretmenler bu açığı kapatmak için canla başla çalışıyorlar. Hepimiz okulu ve yüzyüze eğitimi özledik

tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Akbal yazdı:

Ünlü bir düşünür der ki çok ta şeetmemek gerekir emoji4.png

bir başkası der ki "nerede trak orada bırak."

Dogan Arsiray yazdı:

bir başkası der ki "nerede trak orada bırak."

vw kullanıyormuş demekki hehehsfkhdoghfwo

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

bir işle uğraşırsan zaman hızla akıyor. Hobi ile uğraşınca giderek daha verimli ve ağır geçiyor. Bağ bahçe ile uğraşırsan da hızlı ile yavaş arası geçer :) Ancak hiçbirşey yapmazsan çabucak geçiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Yalnız şunu eklemeden de edemeyeceğim uzaktan eğitim vermek yüzyüze eğitimden daha zor ve bütün öğretmenler bu açığı kapatmak için canla başla çalışıyorlar.

geçtiğimiz 1 yıl içinde ortaokul ve lise eğitimin alıyoruz evden, ilk başta gözlemlediğim, okul/öğretmenler işin teknik tarafına hakim olamadı, özel kurumlar avantajları gereği teknii hızla iyileştirdi, devlet okullarında hala teknik (internet hızı/pc kalitesi) eksiklikler var.

ancak birebir öğrenci takibi/hakimiyeti uzaktan eğitim ile daha kolay . tahta yok herkes ekranda öğretmenin gösterdiği görsellere hakim, sınıf uğulutsu yok, öğrenciler bu yüzden rahat, dersi takip etmekte istekli ise tabii ki.

Salgın yokken de evde online sistemlere hazırlığımız vardı bizde bir sorun olmadı, zira eğitimin çoğunlukla online olması gerekliliği belli idi.

Şİmdi asıl fırtına özel kurslarda olacak.... eksikleri kapatmak için mantar gibi türediler her yerde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Sosyal medyadan uzak durmak işe yarayacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Keleş yazdı:

o zaman dünyayı nasıl takip edeceğiz?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

o zaman dünyayı nasıl takip edeceğiz?

Her şeyi takip etmek şart değil :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Keleş yazdı:

Her şeyi takip etmek şart değil :) 

mutlu olmanın sırrı olabilir ama sonra aaa diye şaşırılır.

Sefa Çelik yazdı:

Sosyal medya dünya değilmiş te akvaryummuş gibi geliyor bana.

Deepfake teknolojisinin rahatca cirit attığı bir ortam.

süzgçeten geçirilmez ise çamurlu akvaryum hatta

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Kimden geldiği belli olmayan dandik whats ap mesajları veya facebook mesajlarına inanılırsa çok kötü. Düzgün kaynaklar okunursa, takip edilirse çok faydalı.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

mutlu olmanın sırrı olabilir ama sonra aaa diye şaşırılır.

süzgçeten geçirilmez ise çamurlu akvaryum hatta

Tamamen kopmayı kastetmedim belli kaynaklar takip edilir de yine de bağımlı olup her şeyi izlemek gereksiz. Özellikle twitter çöp, herkesin her dediğine yetişmeye çalışmak faydasız ve anlamsız, önemli görülen çoğu kişiyi takip etmek de öyle. Lazım değil eksik kalsın.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Selçuk Keleş yazdı:

Tamamen kopmayı kastetmedim belli kaynaklar takip edilir de yine de bağımlı olup her şeyi izlemek gereksiz. Özellikle twitter çöp, herkesin her dediğine yetişmeye çalışmak faydasız ve anlamsız, önemli görülen çoğu kişiyi takip etmek de öyle. Lazım değil eksik kalsın.

twitter iyi yine bence. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Keleş yazdı:

kuyumcular yüzünden de altın fiyatı mı artıyor yani?

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Selçuk Keleş yazdı:

ignorance is bliss

Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Sabah erken kalkıp bisiklet sürdüm. Hizli akan zamanı durdurmasa da değerini artırdı.

Şu fotoğrafta bu değerli zamanın süsü olsun

36e254cacdfe57c205925c5be42257c0.jpg

• Beğen 6
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...