İçeriğe Yönlendir

Dışı 2020 İçi 2003 Range Rover ^_^

Mert Emre ŞAMCI

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

4.4 V8 en doğru olan motor. Bir de eski P38 4.0 lar galiba. Benzinli olacak bineceksen öyle binecen.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Bu marka araçlar sürekli motorlarıyla gündemde ona rağmen satıyorlar. Tabi zenginler parayı nereye harcasam diye şaşırdıkları için koymuyor. :) 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Mehmet Göktürk yazdı:

4.4 V8 en doğru olan motor. Bir de eski P38 4.0 lar galiba. Benzinli olacak bineceksen öyle binecen.

Çok beğenilen ANIL OTO 4.4 V8 ler için fabrika yapamamış ben napabilirim diyordu. Benzinlisini öneriyorlar genelde eskilerde ama benzinli olacak başka yakıtsız :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Araba bizim oradaymış.

Arada sırada görüp dönüp dönüp bakıyordum.

Bir daha bakmam 2003 müş :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Sami Demirpaz yazdı:

Çok beğenilen ANIL OTO 4.4 V8 ler için fabrika yapamamış ben napabilirim diyordu. Benzinlisini öneriyorlar genelde eskilerde ama benzinli olacak başka yakıtsız :) 

tarihe not.. ben demedim anıl demiş zaten :rofl:

Mert Gulkokan yazdı:

3.0 dizel en iyi motor direk bmw motoru

lakin elektrik aksamı Land.. elinde yangın söndürücü ile gezersen sorun yok

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI
Ahmet Türedi yazdı:

Bu araçların motorları çok sorunlu, patronlar 5 tane aldı 3 tanesi sürekli servis bakımlı oldukları halde motor yedi, kalan 2 taneye motor için ek garanti paketi alındı paketler 3000 Euro falandı sanırım. Bu araçla beraber birde incir ağacı almak lazım ocağa dikmelik :)

97 Model 2000 model civiclerdeki motorlar ölümsüz oluyor. Milyon tllik araçlardaki motorlarda böyle. Şu motor tipleri fiatta olsa, zaten çöp marka o fiyata nasıl bir motor bekliyordunuz falan diye dolanırdı söylemler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mert Emre ŞAMCI yazdı:

97 Model 2000 model civiclerdeki motorlar ölümsüz oluyor. Milyon tllik araçlardaki motorlarda böyle. Şu motor tipleri fiatta olsa, zaten çöp marka o fiyata nasıl bir motor bekliyordunuz falan diye dolanırdı söylemler

18 yaşında ergenler der. 

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Buda orta-üst tabakanın doğan görünümlü şahin çalışması galiba.

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Metin Taşcı yazdı:

boşuna demiyorlar land rover alcaksan 2 tane alcaksın. biri sanayideyken diğerini kullancan :)

@Muhittin Kaplanda aynısını söyledi. 😊

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Eyüp Çetin yazdı:

@Muhittin Kaplanda aynısını söyledi. 😊

Land konusunda bile aynı mesaj iki kez atılıyor. Biri görünmez ariza yaparsa, digeri devreye girsin diye.

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...