Murat Ersel Çevik 3 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2022 Fikri Keleş yazdı: O nasıl bir rakam aralığı 😁ya bir ya 2 tane alınıyor Temiz araba bulmak zor. Buldun mu satanı bulmak zor. Satarsa almak zor. Denklem bu 1 Yorum bağlantısı
Andaç Başar Çevik 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hort Bugün arkadaşın tükkandayım, aha bir baktım Saab geldi, 9000 Aero 2.3 turbo, tanıştık ettik araban güzelmiş Saaabine bağışlasın dedim, bu araçtan Tr de 5 tane varmış dediğine göre, yazılımla 300 hp cik olmuş sohbet muhabbet derken arkadaşın annesi geldi, hemde hanfendi İsveçliymiş, bir baktım ondada Saaab ailecek Saabcısınız bakıyorum dedim ve onun aracıda inceledik, baktım ettim yıpranmış araç dedim, evet dedi bende başkasından aldım.... dedim aldığın hiç iyi bakmamış, arabanın haline bak perişan, jantları sprey boya ilemi boyamışlar ney, çizikler bol, içi kirli, sorma abi dedi kepirttiler bana tamam haşat ama ben adam ederim sat bana dedim, 125.000 tl istemesinmi aha arabalar buyrun, yabancı gelmedi nedense Yalnız 2.3 olan iyiymiş ... bu pert, önceki sahibi hiiiç iyi bakmamış, Anneye bunu vermişler idare ediyor kadıncağız Amatörlük ve yaptığım ilk boyama işi diyelim biz ona. Aslında ilk çıktığında çok da güzel olmuştu ama… Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Hayatımda en uzun süre ile duran arabam bu oldu. Bu süreçte neler yapılmadı ki? Pistonlar forget 550cc enjektör 12 litre custom intercooler 6 bar benzin pompası Hirsh özel Saab 18"jantlar Harman Kardon'a uyumlu Carplay Hirsh stage2 yazılm ile 322 ps 3" paslanmaz krom çelik custom egzost 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mükemmel ya. 1.3 clio ile yer bunu ali abi Uykusu baya derindir 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce 200000 i de yeni devirdik. Arabam değer kaybetti. İlkay Başaran yazdı: Mükemmel ya. 1.3 clio ile yer bunu ali abi Uykusu baya derindir Ali ile kapışırmıyım delimisin. Madara eder sonra. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mükemmel ya. 1.3 clio ile yer bunu ali abi Uykusu baya derindir iyi gününde denk gelmek lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: iyi gününde denk gelmek lazım İyisi kötüsü fark etmez. 1.3 Clio bu mahfı perişan eder mazallah. Allahtan Fiestayı sattı da en azından clio nun stopları görürüz. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Murat Ersel Çevik yazdı: İyisi kötüsü fark etmez. 1.3 Clio bu mahfı perişan eder mazallah. Allahtan Fiestayı sattı da en azından clio nun stopları görürüz. Arka frenler kampana olan değil mi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Arka frenler kampana olan değil mi Tabiki. Zaten sır orada gizli. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Ersel Çevik yazdı: Hayatımda en uzun süre ile duran arabam bu oldu. Bu süreçte neler yapılmadı ki? Pistonlar forget 550cc enjektör 12 litre custom intercooler 6 bar benzin pompası Hirsh özel Saab 18"jantlar Harman Kardon'a uyumlu Carplay Hirsh stage2 yazılm ile 322 ps 3" paslanmaz krom çelik custom egzost Tam jantlara sallayacaktım ki düzeltilmiş. Özel bir araba gerçekten. Kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: 200000 i de yeni devirdik. Arabam değer kaybetti. Ali ile kapışırmıyım delimisin. Madara eder sonra. duman ederim hayattan soğursun, yakıt sarfiyatımla tabiii 200 binmi, hemde yazılımlı, ohoo pert, hiç uğraşma bana hibe et, iyi bakarım merak etme, arada ziyarette edersin yada sat pilli al, basınca gidiyor, kesintisiz hızlanıyomuş diyola ... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Mükemmel ya. 1.3 clio ile yer bunu ali abi Uykusu baya derindir megan yesin onu bu arabada uykumu olur, ne o pillimi bu 90 la gidelim, habire mola, üstünede bahane bulalım, çay kahve yok totom uyuştu ama konforlu, dedemiyiz biz 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok güzel,araçlara gözün gibi baktığını bilirim komutanım,daha nice 200binlere Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 41 dakika önce Yazar Paylaş 41 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: megan yesin onu bu arabada uykumu olur, ne o pillimi bu 90 la gidelim, habire mola, üstünede bahane bulalım, çay kahve yok totom uyuştu ama konforlu, dedemiyiz biz Yürü be Ali kim tutar seni beeee Fatih Uzun yazdı: Çok güzel,araçlara gözün gibi baktığını bilirim komutanım,daha nice 200binlere Vallaha bakıyorum Fatih yalan yok. Çağrı Alaf yazdı: Tam jantlara sallayacaktım ki düzeltilmiş. Özel bir araba gerçekten. Kazasız belasız. Jantlar Yurtdışından o renk geldi. Tabi ki boyandı. Şimdiki bronz renge geldi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts