Oğuzkan Işık 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Nevşehir’de kim var yahu? Petrol kralı ? 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Petrol kralı ? Adam petrol kralı, benzin zebil. İstanbul’a gelsin:) 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Adam petrol kralı, benzin zebil. İstanbul’a gelsin:) RR servisinde Bmw hasarı onarmıyor ama ? Sizi de alalım böyle ? Edit : RR'nin ikinci "R" harfini küçük yazmışım. 4 Haziran 2021 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Aşısızlar da gelebilir, Ancak aşısızları ayrı bir grup yapacağız.. Yalasınlar bir birlerini.. ? Tövbeee ? aşıyı olanlar yürüyen merdiven ile asansör tutacaklarını yalıyormuş yan etki olarak ?? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2021 Yazar Paylaş 4 Haziran 2021 Yer ayırtabileceğim biz özel mülk de olabilir.. Çay bahçesi, kafeterya tarzı.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Bence olacaksa böyle birşey bugün tam günü ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Emin Önal yazdı: Bence olacaksa böyle birşey bugün tam günü ? gece yasakları devam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Yer ayırtabileceğim biz özel mülk de olabilir.. Çay bahçesi, kafeterya tarzı.. Eski istanbul yolunda mollafenariden gebzeden ankara istikametine giderken bazı çiftlikimsi yerler var. Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: gece yasakları devam Evet süre çok kısıtlı maalesef, doğru. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 çıtır eklemlerden gelen ses manasındamı?Dron çalıştı ve 2kg tnt taşıma kapasitesi var kave içiodum boğuldumBeter ol Vuuu çekirdek stoğumu yaptım bekliyorum. Anlaşılan toplantıya Servet abi Ankara'da katılacak . Kaşınıyor işte.Olm yarından itibaren 8gün yokum. Bensiz toplantı yapının şeyi kopsun vites kolu 1 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Pandemi kuralları gereği açık havada olması hem gerekli, hem iyi. Yukarda bahsedilen anadolu yakası maltepe sahili-parkı bu iş için çok uygun fakat mangal işi olmaz tabi ki. Orada buluşulup yakınlarda bir yerlerden dürüm vs söylenebilir. Ya da yemek yenmeyebilir. Maksat kavuşmak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 burası nasıl? https://goo.gl/maps/2rLNz2s34HPLF1ms9 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Nevşehir’de kim var yahu? @Hasan Karabekiroglukral var ya 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: burası nasıl? https://goo.gl/maps/2rLNz2s34HPLF1ms9 ekmek arası peynir var mı burda? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Bildirim gelmedi de ben yine gördüm ama Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Nevşehir’de kim var yahu? Teessüflerimi bir borç bilirim... Zafer Bakar yazdı: @Hasan Karabekiroglukral var ya Senin stratejiyi çözmedim sanma... Ankara da olsun ki gelirken benim malzemeyi de getir dicen dimi Şaka bir istasyonu yeniliyoruz, büyütüyoruz biraz daha... Benim gelebiliyor olmam zor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Şimdi Ankara'da buluşma yapılacak mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Teessüflerimi bir borç bilirim... Senin stratejiyi çözmedim sanma... Ankara da olsun ki gelirken benim malzemeyi de getir dicen dimi Şaka bir istasyonu yeniliyoruz, büyütüyoruz biraz daha... Benim gelebiliyor olmam zor. Tankerle gel fulleriz depoları. ? odegec var dimi :∆ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2021 Yazar Paylaş 4 Haziran 2021 Mehmet Göktürk yazdı: burası nasıl? https://goo.gl/maps/2rLNz2s34HPLF1ms9 Biraz daha sosyal bir yer bulalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Gidip geleyim de portifci tükkanının orada mangal yapak. Yanda bahçe var taburesini alan gelsin Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Şimdi Ankara'da buluşma yapılacak mı? Ehtiyarlar bize uzak ya, konu dışı kaldık Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 (düzenlendi) 12-20 haziran arası antalya’da olacağım. Haziran sonu olabilirse katılmayı isterim. Hem havalar haziran ilk üç haftası serin ? 4 Haziran 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Haziran 2021 Paylaş 4 Haziran 2021 Toplanın tabi, gelecek arabamız yok ? Neyse haftaya belki araba almaya geliriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts