İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta - Filtre Seçimi

Ü.Emre Kartal

Recommended Posts

Abdullah Dönmez

2008 1.6 benzinli için hangi filtreyi önerirsiniz peki ? yakın zamanda yağ ve benzin filtresini de değiştireceğim. Yağ bakımında. 190 bine dayandı araç. Değişim yapmam gereken neler olabilir? Neleri kontrol edelim ?

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Abdullah Dönmez yazdı:

2008 1.6 benzinli için hangi filtreyi önerirsiniz peki ? yakın zamanda yağ ve benzin filtresini de değiştireceğim. Yağ bakımında. 190 bine dayandı araç. Değişim yapmam gereken neler olabilir? Neleri kontrol edelim ?

Mann Filter. Diğer hususları ustanız detaylı olarak kontrol ve test edip değerlendirmeli. Mesela triger seti, bujiler, fren diski veya hidroliği değişmemişse mutlaka yapılmalı.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Dönmez
Koray Demir yazdı:

Mann Filter. Diğer hususları ustanız detaylı olarak kontrol ve test edip değerlendirmeli. Mesela triger seti, bujiler, fren diski veya hidroliği değişmemişse mutlaka yapılmalı.

Ford orijinal yakıt filtresi bulursam daha iyi olmaz mı peki? Yoksa yine de MANN mı ? 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Abdullah Dönmez yazdı:

Ford orijinal yakıt filtresi bulursam daha iyi olmaz mı peki? Yoksa yine de MANN mı ? 

Orjinal Fomoco da olur aynı kalitedir bütçeye hangisi uygunsa.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Abdullah Dönmez yazdı:

Bana aracın şasi numarasını yollarsanız fabrikasyon filtrelerinin kodunu iletirim. 

Orjinalini veya alternatif orjinalini fiyatına göre değerlendirirsiniz

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Dönmez
Ü.Emre Kartal yazdı:

Bana aracın şasi numarasını yollarsanız fabrikasyon filtrelerinin kodunu iletirim. 

Orjinalini veya alternatif orjinalini fiyatına göre değerlendirirsiniz

Değerli hocam, şasiden baktık biz de. Fomoco olarak sipariş verdik. İlginiz için teşekkür ediyorum var olun. Böyle böyle öğrenmeye devam 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...