Evren Erakçora 19 Nisan Paylaş 19 Nisan 1.0 hem az yakıyor hem daha keyifli. 1400 devirde 170nm tork, overboost ile 200 nm( 2000 devir üzeri) .Triger zincirli, yağ pompası yakışlı. Yağ pompası ile şikayet duymadım, yabancı forumlara da bakıyorum ara sıra. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Evren Erakçora yazdı: 1.0 hem az yakıyor hem daha keyifli. 1400 devirde 170nm tork, overboost ile 200 nm( 2000 devir üzeri) .Triger zincirli, yağ pompası yakışlı. Yağ pompası ile şikayet duymadım, yabancı forumlara da bakıyorum ara sıra. Hocam motor dayanıklılığı ve uzun yol performansı yorumlarınızıda almak isterim.Bu arada 1,0 Golf 1,3 Tce Megane seçeneklerim.arasında. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Aytac Sakal yazdı: Hocam motor dayanıklılığı ve uzun yol performansı yorumlarınızıda almak isterim.Bu arada 1,0 Golf 1,3 Tce Megane seçeneklerim.arasında. Hepsi güzel arabalar, bence hangisi temizse onu alın. Veya tipi hoş geliyorsa. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Aytac Sakal yazdı: .Bu arada 1,0 Golf 1,3 Tce Megane seçeneklerim.arasında. yani megane alınır bu ikiliden, merso da bile aynı motor var 5 milyonluk arabasında 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Bende 1.0 Golf alırdım Şu sartlarda 1 Golf 2 Megane olurdu tercihim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Çağlar Bayur yazdı: yani megane alınır bu ikiliden, merso da bile aynı motor var 5 milyonluk arabasında Metin Akbal yazdı: Bende 1.0 Golf alırdım Şu sartlarda 1 Golf 2 Megane olurdu tercihim. Evren Erakçora yazdı: Hepsi güzel arabalar, bence hangisi temizse onu alın. Veya tipi hoş geliyorsa. Megane 2018 sonrası Hb kasa otomatik yok olursa Manuel olacak.Golf 1,0 olacak gibi görünüyor Focusta hep gönlümden geçen araba oldu.Araştirmaya devam ediyorum hangisini denk getirirsem içime sinerse alacağım artık. Nasip ve Hayırlısı Diyelim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts