İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 1.4 Fun 2001 Model


Ufuk Derdiman

Recommended Posts

Ufuk Derdiman

geçen sene 96 model 1.25 flair aracim vardi sattım fakat sonu hüsran  pişmanlık onda aldığım keyifi hiç bi araçta alamıyorum.  Bir kez bile yolda bırakmadı beni ve kilometrelerce yol katettik . Şimdi tekrar aynı araçtan almayı düşünüyorum temiz bir tane 2001 model klimalı airbagli 1.4 motor tek değişenli   km 185 binde fun buldum . Fakat fiyat konusunda kararsız kaldım 48 binden fiyat açıldı 46 ya kadar düştük  fikirlerinize ihtiyacım var.  Bu arada aracı uzun süreli eşim ve  çocuğum binmesi icin  alıyorum. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay

İkisini de kullandım, Sürüş olarak keyif veren en iyi araçlardan biridir, keyif verir. 1.4 daha güçlüdür, hatırladığım kadarı ile yakıt olarak arasında çok fark yoktu.Dediğiniz fiyatlar ne yazıkki artık normal karşılanıyor.Tek yaşadığım sıkıntı kapı döşemeleri çok çabuk gidiyordu.

 

Ben olsam içi bej dışı lacivert ghia alırdım, görünüş olarak çok daha iyi geliyor gözüme. Donanım olarak çok fark yok arasında.GHİA sadece 1.25 motorda var.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ufuk Derdiman

Bende temiz olarak bunu bulabildim piyasada çok bozuk araç satıyorlar şuan ne yazık ki . Fiyattan yana sorun yaşıyordum piyasa da alt üst bu konuda yoksa dediginiz gibi araçlar gerçekten hem uzun süreli hemde sağlam motorlara sahip . 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çok güzel bir araç ama o kadar düşük km biraz zor bence. Bu kadar az kmde ise LPG var mı?

Yorum bağlantısı
Ufuk Derdiman
(düzenlendi)

Lpg var evet . Yani ekspere götüreceğim aracı km 10.000 den sonra sıfırlamışta olabilir ama km sorgu bilgileri mevcut öyle olsa orda görünürmez miydi adam bana bahsetmedi öyleyse bile ama yinede ekspere sokmadan almayacağım. Tabiki 

tarihinde Ufuk Derdiman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Vural

Evet hastalık yapıyor bu araç bende belirli aralıklarla aldığım 3. Fiestayı kullanıyorum 1,25 benzinli ghia modeli. Son aracımı 2019 yılında aldım fiyatlar şuanda ikiye katlamış durumda uzun süre bineceksen çok acele etmeden en temizini bulup almanı tavsiye ederim dediğin gibi zaten çok arıza çıkarmayan güzel bir motora sahip önemli olan bakımlı temizini bulmakta şimdiden kolay gelsin daha iyisi ve güzeli sizin olur inşallah 

  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...