Ümit Türk 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Olmaya olur da 4 kriko nerden bulacaz Takoz kütük falan olur gerçi. Oda doğru. Bulur belki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Olmaya olur da 4 kriko nerden bulacaz Takoz kütük falan olur gerçi. 2. kriko girdiği anda ilk kriko yan yatar araba düşer, bagaj tipi krikoda. takoz candır 1 Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Tesadüf olabilir kesin bilgi değildir ama benim bir lastiğim çok yavaş bir şekilde hava kaçırıyordu. Tam inmesi 3-4 gün sürüyordu(beton zeminde). Bir hafta toprak zemine koydum çok daha az indi. Aynı şeyi 2-3 kez yapmıştım. toprakta daha yavaş iniyor. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Selçuk Bakış yazdı: Getir ben senin yerine turlarım ? Tamam 500L'nin bagaja Panda'yı koyup getireyim. Mehmet Göktürk yazdı: bi tur değil de yarım saat kullanılmalı en az. 3 hafta az bir süre. kaçak yoksa aküyle uğraşmayın sonra kodlama adaptasyon bi sürü iş. Mehmet hocam aküyü sökersek tekrar takınca kodlama falan mı yapmak gerekiyor?! Alpay Sumer yazdı: Aile, arkadas vs var ise (güvenilir) anahtar bırak..Arada bir calıstırsın bir tur atsın. mis. Zaten anahtarı bırakacağım karşı komşuma ama hiç çalıştırmakla uğraşacak zamanı olmaz diye düşünüyorum. ? 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Ümit Türk yazdı: kriko ile kaldırıp bıraksa ? Metin Akbal yazdı: Olmaya olur da 4 kriko nerden bulacaz Takoz kütük falan olur gerçi. Geldiğimde arabayı böyle buluruz artık. ? 1 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Istanbulda olsan gel bizim otoparka koy ben gozum gibi bakardim ?? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: 500L'nin bagaja Kapak kapanmaz belki ama işimizi görür ? Panda da ekstra donanım yoksa kodlama vs gerektirmez Fiat bu, Ford değil ki unutsun ? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Sinan Akgöl yazdı: Istanbulda olsan gel bizim otoparka koy ben gozum gibi bakardim ?? Keşke öyle olsaydı. ? Selçuk Bakış yazdı: Fiat bu, Ford değil ki unutsun ??? Farkımız Fiat'lı olmak. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 ALİ SEYKAN yazdı: Tesadüf olabilir kesin bilgi değildir ama benim bir lastiğim çok yavaş bir şekilde hava kaçırıyordu. Tam inmesi 3-4 gün sürüyordu(beton zeminde). Bir hafta toprak zemine koydum çok daha az indi. Aynı şeyi 2-3 kez yapmıştım. toprakta daha yavaş iniyor. Siboplara baktırın aynı olay vardı geçen lastik değişiminde siboplar ile çözdük Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: Geldiğimde arabayı böyle buluruz artık. ? yok artık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: Geldiğimde arabayı böyle buluruz artık. ? İstanbulda olsan gel benim evin otoparka park et derdim. Bu tüm forumdaki arkadaşlar için geçerli. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: . Beni en çok düşündüren lastik tabanı oluyor. Pandemide babamın aracı yerinden 1 yıla yakın hiç kıpırdamadı bile. Geçtiğimiz gün akü bakım falan kullandım lastiklerde hiç bir sorun yok. Havası şişik olduğu sürece birşey olmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: İstanbulda olsan gel benim evin otoparka park et derdim. Bu tüm forumdaki arkadaşlar için geçerli. Eyvallah kardeşim. ?? Ümit Türk yazdı: yok artık Belli mi olur?! Hazır kalkmış araba hırsızları cezbeder. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Zaten anahtarı bırakacağım karşı komşuma ama hiç çalıştırmakla uğraşacak zamanı olmaz diye düşünüyorum. [emoji4]Yürümeyecekse çalıştırmasın zaten. Marş anında harcadığı enerjiyi 15 dakikada ancak yerine koyar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts