Hüseyin Sönmez 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Çetin Serhat yazdı: O ne demek acaba? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: yol tutuş güzel demek motor idare eder demek (turbo olanı tercih ederdim şahsen) bagaj 411 lt, Clio dan az hallice demek, sınıfına göre güzel yani edit: yol tutuş tırtmış Hüseyin Sönmez yazdı: sözümü geri aldım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 sözümü geri aldım [emoji3]En uygun ve baz donanımı en dolu B Suv idi. Sağlık olsun [emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: En uygun ve baz donanımı en dolu B Suv idi. Sağlık olsun tamda sar oradan 1 adet diyorduk, neyse kısmet değilmiş, düzgün araba yapsınlar onlarda, bu tırt olmuş 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 tamda sar oradan 1 adet diyorduk, neyse kısmet değilmiş, düzgün araba yapsınlar onlarda, bu tırt olmuş [emoji3]Valla diyordum [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Temmuz 2021 Paylaş 6 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Valla diyordum arabaya iyi bak bil bakalım 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 arabaya iyi bak bil bakalım [emoji23]Bilemedi [emoji848] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Bilemedi gercekten mi? Metin hocanın mod.lugunun geri alınması hizmetleri icin tsk edilmesi 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 gercekten mi? Metin hocanın mod.lugunun geri alınması hizmetleri icin tsk edilmesi [emoji23]Taam taam kapı deyince anladım başka hangi markada kapı sesine takılır insan. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: gercekten mi? Metin hocanın mod.lugunun geri alınması hizmetleri icin tsk edilmesi Taam taam kapı deyince anladım başka hangi markada kapı sesine takılır insan. renk aynı model aynı 😂 Yorum bağlantısı
Çetin Serhat 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Emrah Altun yazdı: 411 litre bagaj var. Baz paket 282 bin tl. Bayi biraz daha indirim yapabilir. Baz paket çok da boş değil. Youtube da otomobil günlüklerim kanalı var orada incelemesi vardı. Teşekkürler Arona nın da 400 litre Hüseyin Sönmez yazdı: YOL TUTUŞ ÇOK İYİ OLAN BU SINIFTA HANGİ ARAÇ VAR SİZCE? Metin Akbal yazdı: En uygun ve baz donanımı en dolu B Suv idi. Sağlık olsun Halen öyle değil mi belki BAYON en uygun dur artık Yorum bağlantısı
Çetin Serhat 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Vergi dilimine girdi demek ki Artık nereye ne oldu bilmiyorum da neyse. STYLE PLUS 231 bin iken %50 ÖTV dilimindeydi, 1 Temmuz itibariyle %80' e girdi. O yüzden fiyat 281 bin oldu. Yani aradaki fark Vergi aslında. Aynı şekilde bende tama alacakken vergi arttı. Bu fiyatı vereceğime XCELLENCE alırım. en azında geri görüş kamerası, Ön park sensörü ve çift renk var Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: 282 bin lira, style plus paketli olan. Excellence ve FR 302 bin. Artışlara yetişemiyoruzki, kredi çeksen çıkana kadar bir 50 daha çek diye ararlar. ÖTV si %50 den %80 e yükseldi bu ay 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 (düzenlendi) Mesela aklıma Captur geldi, fena değil ama İcon olmadıktan sonra hatta icon bile donanım olarak geride, birde Şkoda Kamik var, oda fena görünmüyor ama hepsine opsiyon donanım ekleyince fiyatlar uçuyor... bayonun en dolusu hafif hibrit olanı bile 323 bin, bu durumda tek başına kaldı gibi... fiyatla şaka gibi ama alayım derdindeyseniz durum bu ne yazıkki... 7 Temmuz 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Mesela aklıma Captur geldi, fena değil ama İcon olmadıktan sonra hatta icon bile donanım olarak geride, birde Şkoda Kamik var, oda fena görünmüyor ama hepsine opsiyon donanım ekleyince fiyatlar uçuyor... bayonun en dolusu hafif hibrit olanı bile 323 bin, bu durumda tek başına kaldı gibi... fiyatla şaka gibi ama alayım derdindeyseniz durum bu ne yazıkki...Abi Arona baz donanım Style Plus bayağı bayağı dolu idi. Park sensoru yağmur sensoru far sensoru kararan ayna katlanır ayna otomatik fren DSG sis farı dönüş farı vs vs vs. Ne ara dilimden düştü ne ara geri dilime girdi anlamadık bile. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Ne ara dilimden düştü ne ara geri dilime girdi anlamadık bile. fiyatlar harbiden çok can sıkıcı, bir zevkimiz vardı zaman içinde arada bir araba değişelim değişme hayali kuralım derdik, onuda duman ettiler, 300 bin şaka gibi hemde bu sınıf araçlara, kendim için konuşayım, araba falan almazdım şuan, 300 binim olsada zor, gidişat hoş değil, şaka gibi geliyor millete bunları ne zamandan beri söylüyordum halbuki, neyse... insanların zevklerinden hayallerinden çaldılar resmen, artık daha ufak hayaller kuruyorum, bu hale düşürenler utansın .... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Çetin Serhat yazdı: YOL TUTUŞ ÇOK İYİ OLAN BU SINIFTA HANGİ ARAÇ VAR SİZCE? Leylek hepsi de Yorum bağlantısı
Çetin Serhat 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Selçuk Keleş yazdı: Leylek hepsi de Ne alacağız o zaman güvende kalmak adına Yorum bağlantısı
Serkan Maden 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Çetin Serhat yazdı: Ne alacağız o zaman güvende kalmak adına Söz konusu testi en son kasa S mercedes bile 74 km/s ile geçmiş. Aronada aynı hızla geçmiş. Çok takılmamak gerek bu teste. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Ağır araba zorlanır , hafif araba daha çevik olur. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Abi Arona baz donanım Style Plus bayağı bayağı dolu idi. Park sensoru yağmur sensoru far sensoru kararan ayna katlanır ayna otomatik fren DSG sis farı dönüş farı vs vs vs. Ne ara dilimden düştü ne ara geri dilime girdi anlamadık bile.Niyet var ise bayi ile görüşün birşeyler yapılabilir belki. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Niyet var ise bayi ile görüşün birşeyler yapılabilir belki.Dilime girmiş birşey çıkacağını sanmam en fazla 10 olsun 60 binden 110 bine çıktı ödeyeceğim miktar. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Dilime girmiş birşey çıkacağını sanmam en fazla 10 olsun 60 binden 110 bine çıktı ödeyeceğim miktar.Net fiyatı 131.669 lira, sınır 130 bin.Net fiyatta aşağı küçük bir esneme yaparlarsa işler değişir.Sormaktan zarar gelmez, bence. [emoji846] 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Çetin Serhat yazdı: Ne alacağız o zaman güvende kalmak adına B suv tercih etmezdim. Önceliğiniz, ihtiyacınız, bütçeniz nedir ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 (düzenlendi) Çetin Serhat yazdı: Ne alacağız o zaman güvende kalmak adına C-D Suv yada B-Suv olanın düzgün olanı devşirildiği B sınıfı aracı yada Ford B-Suv alacaksın, bunlardan daha iyi ama model biraz gıcık, yol tutuş sürüş zevki Ford diyorum hala.... t roc verelim diyeceğim ama oda malum diğerleri gibi... 9 Temmuz 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Çetin Serhat yazdı: YOL TUTUŞ ÇOK İYİ OLAN BU SINIFTA HANGİ ARAÇ VAR SİZCE? Ford B SUV araçlar daha iyi. Örneğin Ecosport daha iyi yol tutuşa sahip. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts