İçeriğe Yönlendir

Focus 1, Ön Far Sökümü

Mustafa Bahar

Recommended Posts

Mustafa Bahar

Herkese Merhaba, 

Ön far alt vidaskı yani çamurluk tarafındakini normalde aracı lifte kaldırıp tamponu sökmeden vidayı söküp takabiliyorduk. 

İncelerken aracı kaldırmadan başka türlü olurmu dedim aklıma tanpon sinyal lambasını dökünce o vidayı söküp takabilinirmi? 

Bu yöntem hakkında tecrübesi olan, denemiş olan veya aracı kaldırmadan başka türlü uygulayan 

Niçin böyle bir uygulama istemememin sebebi aracımın bulunduğu yer kriko ile kaldırmaya müsait değil ve far sökümünde çamurluktaki vida hariç diğerleri tamam 

Yardımcı olursanız memnun olurum 

herkese kazasız günler dilerim. 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Cem Işık yazdı:

Aracınızın marka modeli nedir?

Focus 1 sanıyorum 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Focus 1 ise davlumbaz arasından ben uzatma lokma gibi bişi ile söküyordum. Hatta Focus aldım mi ilk yaptığım işlerden biriydi :) alt vidayı sökmek

Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar

Herkese Teşekkür ederim .

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Focus 1 ise davlumbaz arasından ben uzatma lokma gibi bişi ile söküyordum. Hatta Focus aldım mi ilk yaptığım işlerden biriydi :) alt vidayı sökmek

Mustafa bey alt vidayı takmadığımızda farın montaj sonrası sabitlenmesinde bir sıkıntı olmuyor mu sallantı tam sıkılmamış gibi boşluk olmuyor mu eğer sıkıntı olmuyorsa bende söktüreyim. siz tecrübe etmişsinizdir nedersiniz.

Ersin bey video izledim evet detaylı anlatıyor teşekkür ederim.

herkese kazasız ve sağlıklı günler diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Sıkıntı olmuyor. Sadece farları güzel oturtup üst cıvatalar iyi sıkıldı mi tamam

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Sıkıntı olmuyor. Sadece farları güzel oturtup üst cıvatalar iyi sıkıldı mi tamam

Aracın kullanılacağı yol şartlarını da göz önünde bulundurmak lazım, sağlıklı olacağını sanmıyorum. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Envai çeşit yol şartında binlerce km yol yaptım sıkıntı olmadı 

Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Mustafa bey çok teşekkür ederim 

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Envai çeşit yol şartında binlerce km yol yaptım sıkıntı olmadı 

Benim için bu çok önemliydi 

Çünkü sararan farları temizlemek veya temizletmek için arabayı sanayiye götürmeye gerek yok birde ekstra sökme ve takma parası veriyorsunuz 

Mustafa bey ve ilgi gösteren bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim. 

tarihinde Mustafa Bahar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar

Aracımın yeni far alırken orijinal olarak araştırdığımda yüksek fiat söylüyorlardı 1.500~1.700 TL arası ve olmadığını söylediler

Yan sanayi olarak depo marka varmış orijinaline yakın iyi dediler bende aldım depo marka far kullanan var mı? Memnun kaldınızmı? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...