Mustafa Bahar 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Herkese Merhaba, Ön far alt vidaskı yani çamurluk tarafındakini normalde aracı lifte kaldırıp tamponu sökmeden vidayı söküp takabiliyorduk. İncelerken aracı kaldırmadan başka türlü olurmu dedim aklıma tanpon sinyal lambasını dökünce o vidayı söküp takabilinirmi? Bu yöntem hakkında tecrübesi olan, denemiş olan veya aracı kaldırmadan başka türlü uygulayan Niçin böyle bir uygulama istemememin sebebi aracımın bulunduğu yer kriko ile kaldırmaya müsait değil ve far sökümünde çamurluktaki vida hariç diğerleri tamam Yardımcı olursanız memnun olurum herkese kazasız günler dilerim. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Cem Işık yazdı: Aracınızın marka modeli nedir? Focus 1 sanıyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Focus 1 ise davlumbaz arasından ben uzatma lokma gibi bişi ile söküyordum. Hatta Focus aldım mi ilk yaptığım işlerden biriydi alt vidayı sökmek Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar 12 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2021 Herkese Teşekkür ederim . Mustafa Tüfekçi yazdı: Focus 1 ise davlumbaz arasından ben uzatma lokma gibi bişi ile söküyordum. Hatta Focus aldım mi ilk yaptığım işlerden biriydi alt vidayı sökmek Mustafa bey alt vidayı takmadığımızda farın montaj sonrası sabitlenmesinde bir sıkıntı olmuyor mu sallantı tam sıkılmamış gibi boşluk olmuyor mu eğer sıkıntı olmuyorsa bende söktüreyim. siz tecrübe etmişsinizdir nedersiniz. Ersin bey video izledim evet detaylı anlatıyor teşekkür ederim. herkese kazasız ve sağlıklı günler diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Sıkıntı olmuyor. Sadece farları güzel oturtup üst cıvatalar iyi sıkıldı mi tamam Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sıkıntı olmuyor. Sadece farları güzel oturtup üst cıvatalar iyi sıkıldı mi tamam Aracın kullanılacağı yol şartlarını da göz önünde bulundurmak lazım, sağlıklı olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Envai çeşit yol şartında binlerce km yol yaptım sıkıntı olmadı Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 İyi usta civata artırırmış derler. Onun gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Sıkıntı olmuyor. Sadece farları güzel oturtup üst cıvatalar iyi sıkıldı mi tamam Mustafa bey çok teşekkür ederim Mustafa Tüfekçi yazdı: Envai çeşit yol şartında binlerce km yol yaptım sıkıntı olmadı Benim için bu çok önemliydi Çünkü sararan farları temizlemek veya temizletmek için arabayı sanayiye götürmeye gerek yok birde ekstra sökme ve takma parası veriyorsunuz Mustafa bey ve ilgi gösteren bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim. 13 Temmuz 2021 tarihinde Mustafa Bahar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bahar 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 Aracımın yeni far alırken orijinal olarak araştırdığımda yüksek fiat söylüyorlardı 1.500~1.700 TL arası ve olmadığını söylediler Yan sanayi olarak depo marka varmış orijinaline yakın iyi dediler bende aldım depo marka far kullanan var mı? Memnun kaldınızmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts