Cem Işık 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Allah beterinden saklasın, en büyük kazan bu olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Adnan Çakır yazdı: Nazarlık olarak kalsın 🫣, geçmiş olsun 🧿 Aynen Adnan Abi, ellenecek birşeyi yok aslında, belki söküp geri takarım düzgün dursun diye ama hiç ellemem gibi duruyor. Cem Işık yazdı: Allah beterinden saklasın, en büyük kazan bu olsun kardeşim Amin Abi, cümlemizi inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Allah kazanın da hayırlısını versin. Ben focusla birine arkadan çarptığımda ilk aklıma gelen şey şuydu.. Allahım inşallah iyi bir insana çarpmış olayım. Öyle de olmuştu.. Kibar bir beyefendi idi.. Bayram arefesi idi. Tutanakla falan uğraştırmadan hemen kaportacımı aradım ve aynı gün arabasını yaptırıp, teslim etmiştik.. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Allah kazanın da hayırlısını versin. Ben focusla birine arkadan çarptığımda ilk aklıma gelen şey şuydu.. Allahım inşallah iyi bir insana çarpmış olayım. Öyle de olmuştu.. Kibar bir beyefendi idi.. Bayram arefesi idi. Tutanakla falan uğraştırmadan hemen kaportacımı aradım ve aynı gün arabasını yaptırıp, teslim etmiştik.. Aynısı geçen yıl başıma geldi. Sıkışık trafikte suzuki swifte arkadan çarptım focusla. Focusta çizik olmadı swiftin arka tamponu kırıldı. Bi hanımefendiydi, arkadaşları vasıtasıyla onların kaportacısına götürdük pazarlık ettik ödedim çıktım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: birine arkadan çarptığımda ilk aklıma gelen şey şuydu.. heee bana çarpanlar da iyi ki size çarpmışız demişti, demeyin! 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: heee bana çarpanlar da iyi ki size çarpmışız demişti, Ama benim C5 e motorcu çarptığında pişman etmiştim.. Ne şirret birine çarptık demiştir Ama kızıyorum motorculara, normal olarak çarpmadı, daracık araya girdi, kaydırdı ve devrildi arabanın üstüne.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: devrildi arabanın üstüne.. Mehmet Ozyurek yazdı: C5 e arka camdaki tasarım hatası, hipnotik kavis yüzünden , gel gel yapıyor 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: arka camdaki tasarım hatası, hipnotik kavis yüzünden , gel gel yapıyor Sırf o yüzden üretimden kaldırdılar de de tam olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Metin Uzunoğlu yazdı: Sırf o yüzden üretimden kaldırdılar de de tam olsun. elon taş koymuştur kıskanç afrikalı 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Geçmiş olsun Benim hanim da birinin arabaya sürtmüştü arabayi,camdaki numaradan aradık dedik böyle böyle.Bi çirkinlik yapar gibi oldu,sonra dedim bak araba basinda değilsin,beni asla bulamazsın.Köy yeri zaten.kamera filan yok Insan gibi aradık hasarın neyse yaptırayım dedim.Bi geri vites yaptı sonra.Aksamina arabasini kaportacida yaptırıp teslim ettik,bazısı insanlıktan anlamıyor da 7 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Selcuk Bey gecmis olsun, en buyuk kazaniz bu olsun 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Gökhan Tuna yazdı: Selcuk Bey gecmis olsun, en buyuk kazaniz bu olsun Amin çok teşekkür ederim Macit Aliyev yazdı: Geçmiş olsun abi. Teşekkür ederim sağolasın Mahmut Yıldız yazdı: Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Amin cümlemizi inşallah. Bahadır Taşpolat yazdı: Geçmiş olsun Teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mayıs Yazar Paylaş 24 Mayıs Bugün muayene günüydü, tahrik yağ kaçağı neyse hafif kusurlu geçtik. Ayrıca geçen hafta şoför tarafı 4lü cam düğmesi çalışmıyordu. Soketlerden kısa devre ile camlar çalışınca düğme bozuk sanıp düğme aldım ama yeni düğmelerde çalıştırmayınca iade ettim. Meğer kapıdaki kablo demetin de kablolar kopmuş. Kopuk kabloları tamir edince çalışmayan ayna motoru da çalışmaya başladı. 6 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts