İçeriğe Yönlendir

Accent Era 1.5 CRDI

Gökhan DOĞAN

Recommended Posts

Gökhan DOĞAN

Merhabalar hayırlı akşamlar herkese,

2003 fiesta 1.4 benzinli kullanıcısıyım..  yaklaşık 7 yıldır kullandığım fiesta aracimi artık değiştirmek istiyorum.. aklımda 100 bin 110 bin tl civarında otomatik veya Manuel 1.5 dizel 110hp lik accent era var. 100 - 140 bin km bandında. Güvenlik performans konfor yakit ve arıza durumu nedir ne değildir değerlendirebilir miyiz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Güvenlik yok gibi bir şey. Çok kaçar az durur cinsten. Dayanıklı motor şanzıman ikilisine sahip. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
(düzenlendi)

Şirket veya taksi olarak kullanılmamış ise alınabilir. Dayanıklı sağlam araç. Çok aldık sattık kötü geri dönüşü olmadı. Taksi çıkmasıysa bile bakımları düzenli yapılmış iyi bakılmışsa ortalama fiyatın 10-15 altına  yine alınabilecek bir araç. 

Güvenliği var, standartlarından ne aşağı ne yukarıdır. Sonuçta sürekli kanat takıp 150 160 gitmeyeceksiniz bu araçla bu nedenle tatmin eder. 2003 benzinli fiestadan sonra 110 HP dizel sizi oldukça tatmin edecektir. Temizse kaçırmayın derim.

Hayırlısı olsun

tarihinde Muhammet Ali Deli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

bende 2006 model select + güvenlik paketli olanı vardı . abs  4 disk fren ve 8 airbag vardı 

bazı eralarda abs yok

bazılarında abs var arkalar kampana diye hatırlıoyorum. bir çoğu tek airbag

özellikle güvenlik paketlisini bulun  avs 4 disk fren + 8 airbag bir nebze daha güvenlidir

düzgünü arıza yapmaz taş gibi araba sorunsuz lakin çok hızlı viraja girme yada öndeki araca yakın takip vs yaparak sürmemekte fayda var

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN
Evren Erakçora yazdı:

110 bin tl cok değil mi?  16 yaşında araç sonuçta. 

Haklısınız fakat 2009-2011 model aralığında 100-120 bin km bandında dizel (tercihim muhtemelen otomatik olacak) alternatif araç yok

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Evren Erakçora yazdı:

110 bin tl cok değil mi?  16 yaşında araç sonuçta. 

50 bin TL altında ''araba'' denebilecek taşıt yok. hali ile diğerleri de fiyatlanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
50 bin TL altında ''araba'' denebilecek taşıt yok. hali ile diğerleri de fiyatlanıyor.
Ateş parçasına haksızlık yapıldı burada [emoji1787] . Şaka bir yana durum çok vahim şöyle eli ayağı düzgün birşey şeklinde tanımlanacak 4 tekerli çok beygirli binekler yüzbin TL o da en az 10 yaşında .
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Arkadaşımda otomatik düşük km de vardı, satıyorum demişti, yarın bir sorayım.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ahmet Kiriş yazdı:

Arkadaşımda otomatik düşük km de vardı, satıyorum demişti, yarın bir sorayım.

Maalesef geçin hafta satılmış, 115000 TL rakama. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...