İçeriğe Yönlendir

Citroen C5 Aircross

Oğulcan Akıncıoğlu

Recommended Posts

Oğulcan Akıncıoğlu

Merhabalar,

Bir yakınım için başlıkta belirttiğim aracı araştırıyorum.İnternette aratıldığında araçların tavan boyaların attığı, kalktığı gibi şikayetler var.Yetkiler bu konu ile ilgili herhangi bir olumlu dönüş yapmıyormuş.

Belli bir seridemi vardır yoksa geneli bu şekildemidir fikri olan varmı ?

Henüz hata oluşmamış bir araç bulunur ise koruma vs ile fayda sağlanabilirmi ? Öncelik olarak c5 aiırcross var listede.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fabrikasyon boya/vernik kalkıyor ise üstüne yapacağınız bir işlem temele fayda etmez. edeceği varsa da örneğin3-5 ay geciktirir ancak. zira temelde sorun olursa boya/vernik kalkar/soyulur

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

ne saçma birşey. siyah tavan olmayanı varsa, o sorun olmaz herhalde. artı neden siyah tavan yapılırki acaba...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğulcan Akıncıoğlu yazdı:

vesile ile tavanım soyuluyor da satıyorum ilanları bana komik / aldatıcı gelir.  martı pisliği de benim diyen boyayı kaldırır, martı pisledi diye araba satacak ferahlığında bir ülke değiliz.

Dogan Arsiray yazdı:

neden siyah tavan yapılırki acaba...

moda, çift renk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Dogan Arsiray yazdı:

ne saçma bir uygulama. cam tavan filan olsa neyse de...

tuning suç değil yaşam biçimidir

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

tuning suç değil yaşam biçimidir

:D

birde üstüne çift renk diye para alıyorlar....

arabayı komple polyurea kaplayalım olsun bitsin, kışın zaten acaip dolu olma ihtimali var, arabalar haşat olursa basarız üstüne doğal afete dayanıklı kaplamamız olur işte :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Çift renk olanlarda boya üstüne (ana renk) boya yapılıyor sanırım. Markanın bu problemi kabul etmemesi çok saçma.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bayi arabayı geri alıyormuş diye okumuştum. Ya da 30-40bin geri ödeme şeyleri varmış

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bayi arabayı geri alıyormuş diye okumuştum. Ya da 30-40bin geri ödeme şeyleri varmış

30 40 bini alayım, atan siyah boyayı söksünler alttaki sağlam ana renkle devam edeyim :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağlar Bayur yazdı:

bpya üstüne boya atılmaz, astar falan vardır, atılmış ise atanı atsınlar

Beyaz boya ıslakken üzerine siyah atıyor büyük htimalle. Boyayı astar yapıyorlar

Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli

C5 aircross düşünmezdim ben şahsen. Yine de tercih tabi bir şey diyemem. Boya atma olayı da gerçekten gıcık bir durum. Renault kadjar ya da Dacia Duster daha iyi seçenek olabilir. Bütçe yeterliyse Qashqai çok sağlam araçtır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Detroit in altın zamanları olan 50li, 60lı yıllarda çift renk opsiyonel olarak sunulmuş. Yeniden moda oldu.

Yorum bağlantısı
Erman Uzun

Boya konusunu bilemiyorum ancak bir ara C5 aircros bende ilgimi çekmişti bayi de incelediğimde en dolusunu incelemelerde denildiği veya göründüğü gibi olmadigi kananatine vardım beni nedense bir Duster havasında hissettirdi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bu arada adı geçen araçları arazide kullanıcam derseniz Dusterdirek 1. sıraya geçer zati....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

moda, çift renk

Geçen çift renk maybach jip gördüm harika bir şeydi. Çamurlukta v12 de yazıyordu. 

Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

C5 aircrosslarda gördüğüm kadarıyla evet tavanda boya atma sorunu var . Teknik özellikleri diğer PSA grubuyla aynı sayılır. Araba biraz ağır ama süspansiyonu güzel diyorlar.

Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter

2017 model sıfır aldığım (1.6 D/120 bg/eat6 ) 3008'de bende aynı sorunla karşılaşmıştım.iki yıl kullandım. daha  sonra servisten değil genel müdürlükten araç değişimi talep ettim. 2019   model olarak sıfırı ile değiştirdiler belirli bir ücrete mukabil(1.5D/130bg/eat8)tabiki 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk
Oğulcan Akıncıoğlu yazdı:

bu arkadaş tüm forumlarda,facebook instagram donanımhaber gruplarında bu sorunla ilgili lobi yapıyor,whatsapp grubu falan kurmuştu,bunun gibi sorunları olan araç sahipleri ile beraber hareket ediyor,ama çok az kişi,yani kronik denemez,

citroen bu sorunla ilgili araç sahibine 40 bin tl nakit teklif etti ama kabul etmiyor,aracın komple değişmini istiyor.

c5 aircross ve 3008 in siyah tavanlılarında bu sorun çıkabiliyor,hepsinde çıkmıyor ama niye olmuş nasıl olmuş belli değil.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Kutluay Selçuk yazdı:

citroen bu sorunla ilgili araç sahibine 40 bin tl nakit teklif etti

sattığına da geçerli teklif ise değerlendirlebilir, sonra tavanı ben boyatırım :mangal:

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...