Çağlar Bayur 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 (düzenlendi) bazı coğrafyalarda cafedeki masada anahtarlık önemlidir, bazısında metro ile gider anahtar evde kalmıştır 10 Ağustos 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: bazı coğrafyalarda cafedeki masada anahtarlık önemlidir, bazısında metro ile gider anahtar evde kalmıştır Sigaralardaki marka kalkınca o tayfa pek bi üzüldü 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 D sınıfı bir araç kullanıyorum ve ondan 10 yaş eski lr2 şu anki aracım yanında özel Jet konforu veriyordu. Doğru suv D'nin çok ötesinde rahat ve güvenlidir 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: D den inip suva binilmez hocam. Başta da dediğim gibi siz bilirsiniz ama şahsımca D segment bir araçtan inip suva binmek sizi mutlu etmez. O konforu sürüş zevkini bulamazsınız. Binilir ya, neden binilmesin. Ben 4,5 D den sonra Suv'a bindim.. hiç pişman olmadım Allah nasip ederse şimdiki D'den sonra da Suv alacağım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Sedanı iyi ezmişler. Vesile ile konuyu açıyorum. Lanet, gudubet, tüüü ve alçak sedanlarınız değerlendirilir 😁 6 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Bakım için Mondeo'yu servise bırakınca 2020 Kuga verdiler, 10 gün kullandım. Şimdi Kuga almaya niyetim var. Yüksek araç gerçekten özgürlük. 3 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Aile kalabalık olunca ( 3 çocuk) aracın arkasında ileri git yana kay vs gibi sürtüşmeler bagaj yüklemenin sorun olması bazen izin günlerinde ufak doğaya kaçma isteği memlekete gidince yaylalara çıkma derelere inme durumlarında aracın altını vurma riski vs beni suv yöneltti uzun yolda veya Ege turu yapalım desek arka koltuklar tam yatırıp bazen araçta kalma vs istekleri suv avantajlı ama yine de d segment benim gönlümde ayrı bakalım deneyip görecez Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 23 Ağustos’ta 1 haftalığına suvlarınız, c segment ceyranlı sedan ile takas edilir 😁😁 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Önceki aracım hb astra j idi. C segmentti ama şu anki aracımla kıyaslama yaparsam, geniş görüş açısı, yüksek oturma pozisyonu benim hoşuma gidiyor. Astra arkada bağımsız süspansiyonlarının da etkisiyle virajlarda çok iyiydi. Daha yeni karoq la uzun yol yaptım. Yalnızdım, birazcık gaza yüklendim. Astra kadar olmasa da viraj performansı beni şaşırttı. Tiguanla aynı platformda olması lazım. Yol tutuşunu beğendim. Girdiğim hızları yazmayayım virajlara, kendimi ihbar etmiş gibi olurum [emoji51] ama şeritten kayma yapmadı. Şu kadarını söyleyeyim, 3 saat civarında sivastan kırıkkaleye vardım[emoji85]Bunu aldığım zaman premium paket superb de vardı. Hatta 4bin tl daha ucuzdu ama tercihim bu oldu. Pişman değilim, çok da memnunum. Aslında bu sorunun cevabı sizde. Beklentiniz tam olarak nedir?Naçizane tavsiyem; tiguan, karoq, kodiaq, ateca, kuga gibi en az c segmenti olan araçları bir deneyin. Eğer uzun yol tecrübesi istiyorsanız kiralayıp bunu da test edin. Bakalım beklentilerinizi karşılayacak mı?Bu arada, yüksek hızlarda kabin sessizliği de fena değil benim araçta. Tabi premium sessizliği beklememek lazım, onlar başka ligin oyuncusu.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Oktay Göktaş yazdı: 3 saat civarında sivastan kırıkkaleye Yarım saati Sorgun geçişidir 😀 Yüksek araç bir çok açıdan avantajlı, tek dezavantajı rüzgar direnci, onu da güçlü bir araç alarak bertaraf edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Yarım saati Sorgun geçişidir [emoji3] Yüksek araç bir çok açıdan avantajlı, tek dezavantajı rüzgar direnci, onu da güçlü bir araç alarak bertaraf edebilirsiniz.Sorgun yozgat geçişlerini düşüyorum süreden. Bu sefer özellikle sorgunda yol çalışması vardı. Dur kalk, 20 dk gitti orda sadece. Neden şehir içinden geçer ki şehirlerarası yol? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Oktay Göktaş yazdı: Sorgun yozgat geçişlerini düşüyorum süreden. Bu sefer özellikle sorgunda yol çalışması vardı. Dur kalk, 20 dk gitti orda sadece. Neden şehir içinden geçer ki şehirlerarası yol? Ufak bir tavsiye vereyim, oralardan geçerken en sağ şeridi kullan 😁 rahat bir ışıkta 5 10 dk kazanırsın. En son unoyla gelirken toplamda 4 saatte geldim Kırıkkale'den, 500 olaydı keşke 😅 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 D segment sw çok mantıklı olur. Devasa bagaj ve geniş iç hacim, iyi sürüş , iyi aerodinami. Ama keyif olarak c segment suv güzel geliyor bana. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Bence bu bir alışkanlık ve zevk meselesi. Benim araçlarım hep içi geniş hacimli oldu ve son ikisi de suv. 🚙 Mesela ben civic'e bindiğimde yere srünür gibi gittiğimi hissediyorum. Sedan aracın D segmentin başkadır, ama biraz da makam aracı gibi olabiliyor. Sırasıyla Fusion, C-Max ve Tiguanlara bindim. Sedan araba da bana cazip gelmiyor artık. Dedim ya alışkanlık meselesi. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 12 Ağustos 2021 Paylaş 12 Ağustos 2021 konuya ayrı bi çehre kazandırayım. 4 çeker L200 kullanıyorum. öyle özgürüm ki anlatamam. altı vuracakmış, şurda geçmeyecekmiş gibi dertlerim hiç yok. hele trafiğe üstten bakmak çok daha zevkli. tabi suv gibi değil. kamyonet 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Doğru suv for example ? Hayır yani ileriye dönük fikir olması açısından soruyorum Zorla insanı yoldan çıkartacaksınız Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 for example ? Hayır yani ileriye dönük fikir olması açısından soruyorum [emoji4] Zorla insanı yoldan çıkartacaksınız [emoji4] Şekil 13 lr2 B 1 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Şekil 13 lr2 B Bayılıyorum bu renge SUV'da ayrı güzel. ll 2.0 Si4 olarak geçiyormuş. Fiyatları da iyiymiş ama. Hakkıdır diye düşünüyorum TR piyayasında Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 2.0 td4 190 olanın veya 3.2 v6 olanın tadı bir başka 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: 2.0 td4 190 olanın veya 3.2 v6 olanın tadı bir başka 3.2 v6 mı 2.5 v6 mı? Freelander değil mi bu model Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 3.2 v6 mı 2.5 v6 mı? Freelander değil mi bu model3.2. Lr1 2.5v6 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Şekil 13 lr2 B 190 lık olacak dimi, bu renk hemde, bizde kaçtane vardır aceba bu renk, siyah dolu ve çoğuda iyi bakılmamış.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts