Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tabureleri yaslanmalı değil. O yüzden almamıştım. Bende ayriyeten sandalye aldığım için sade masa aldım ama keşke eski fiyatını görmeseydim, içime oturdu şimdi 😶 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Arb der kaçarım. https://m.trendyol.com/ucuz-garaj/arb-kamp-sandalyesi-katlanir-bej-p-96433886?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:dsa_type:product_outdoor-equipment_productsup_gl_s_&gbraid=0AAAAADugRnEiQloS9TIkfSSsbqZftYMYi&gclid=EAIaIQobChMIwIiE9e-w8gIV8gUGAB0VTAIgEAAYAyAAEgI86PD_BwE Az önce vatan’da oyuncu sandalyesi gördüm. 1400₺. Şu linkteki kamp sandalyesine 1060₺ vermek ne bileyim. Akıl işinden ziyade enayilik sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 oyuncu sandalyesinde oturmaktansa kamp sandalyesine eğer kampa gidilecekse daha pazla para vermek evla. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: enayilik sanırım. Kaliteli ürüne para vermek enayilik olmaz. Egea yerine Mercedes binen adam enayi mi oluyor? Tercihdir, kalitedir parası vardır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: oyuncu sandalyesinde oturmaktansa kamp sandalyesine eğer kampa gidilecekse daha pazla para vermek evla. evet hocam. Fiyat karşılaştırması yapınca, kampa oyuncu sandalyesi ile gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünerek yazmıştım zaten. Münir Nurettin Taşova yazdı: Kaliteli ürüne para vermek enayilik olmaz. Egea yerine Mercedes binen adam enayi mi oluyor? Tercihdir, kalitedir parası vardır. Kaliteli? Katlanır sandalye bu. Egea mercedes karşılaştırması nasıl yapıldı. Ofis koltuğunda iş değişir mesela. Ben kaliteye karşı değilim. 3 bin tl mi telefon alacağıma 10 bine apple alıyorum. Alüminyum, bez ve birkaç plastikten oluşan bi oturgaça 1060₺ vermek kaliteli ürün almaktan çok daha fazlası. 15 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çok daha fazlası. Siz öyle düşünebilirsiniz. Burada bu ürünü tavsiye eden veya alınabilir diyen kişiler var, enayilik kelimesi hoş değil. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Münir Nurettin Taşova yazdı: Siz öyle düşünebilirsiniz. Burada bu ürünü tavsiye eden veya alınabilir diyen kişiler var, enayilik kelimesi hoş değil. Fazla kaçmış olabilir. Ben de o ürüne kanıp, almak isteyen arkadaşları uyarıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kampa oyuncu sandalyesi ile gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünerek yazmıştım zaten. mantıklı mı sence? Bagaja bile girmez o? ARB markası off road markası. illa ki biraz "premiyum" olacak.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 nasıl doğa insanız yahu. ben dağda aslanların içinde direk yerde yatardım hey gidi günler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 karton iyi olabilir yine de koli kartonu. ıslak oluyor yerler. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: mantıklı mı sence? Bagaja bile girmez o? ARB markası off road markası. illa ki biraz "premiyum" olacak.. Hocam 😁 biri bel sırt destekli, süngerli, alçalan yükselen yatan mekanizması olan, suni derisi olan, tekerlekleri olan ve bir sürü parçası olan oturgaç. Diğer alüminyum boru profil, 3-5 civara ve çadır bezinden veya paraşüt bezinden yapılma oturgaç. Bahsi geçen sandalyenin fiyatının %90’ı marka parası. Başka bir şey değil. 400-500tl’ye şu ürün var. Vallaha çok daha mantıklı. Bu markanın ürünü sağlam. Hatta civata bölgelerine destek parçaları da atıyor. Beymen’de 500₺’ye satılan kürdan vakası gibi bu. Kaliteden fazlası o yüzden diyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 peki oyun sandalyesi ile mi gideceğiz kampa ? öyle aletler var ki mesela bıçak. 1000 liraya bıçak var. 10 liraya da var. https://www.hepsiburada.com/bora-205-bps-buyuk-boy-duz-agizli-boynuz-sapli-caki-survival-kit-p-HBV00000COYHY Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: peki oyun sandalyesi ile mi gideceğiz kampa ? öyle aletler var ki mesela bıçak. 1000 liraya bıçak var. 10 liraya da var. https://www.hepsiburada.com/bora-205-bps-buyuk-boy-duz-agizli-boynuz-sapli-caki-survival-kit-p-HBV00000COYHY Bıçak önemli. Kaliteli bıçağın çeliği ucuz değil. Çeliğin reçetesi bile para. Bilenmesi açısı sapı her şey ince iş. Farklı farklı çelikleri var. Kullanılacak yere göre değişiyor vs vs. Ama sandalyeden beklenti belli. Biraz konfor ki acayip tasarımlara gerek yok. Ve sağlamlık. Kullanılan materyallerin sağlam olanı bile ucuz. ofis mobilyası olsa hiç eleştirmem mesela. Onda da işçilik var kalite olguları var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2021 150 lirayı geçmesin arkadaşlar. Evin balkonunda açık kalıcak. Balkonda kucak diz üstü ile oturcam. Piknikten pikniğe katlanıp bagaja giricek. Geri zamanda balkonda acık ve günlük kullanılcak. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 ya gittin mesela everest tepesine 180 gün seyahatle sandalyenin bacağı kırıldı. ne olacak şimdi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: ya gittin mesela everest tepesine 180 gün seyahatle sandalyenin bacağı kırıldı. ne olacak şimdi? Millet orada tüpsüz nefes alamıyor. Sandalye ile instagrama foto mu atacak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Millet orada tüpsüz nefes alamıyor. Sandalye ile instagrama foto mu atacak he valla..cigara da yakar karpuz yer. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: ya gittin mesela everest tepesine 180 gün seyahatle sandalyenin bacağı kırıldı. ne olacak şimdi? zirve seyahati ana kamptan sonra sandalyesiz çıkılıyor ama. ana kampta zaten yemekhane bile var 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: zirve seyahati ana kamptan sonra sandalyesiz çıkılıyor ama. ana kampta zaten yemekhane bile var Mehmet Göktürk yazdı: he valla..cigara da yakar karpuz yer. Ne zaman Everest duysam aklıma George Mallory geliyor. Cesedi 75 yıl sonra bulunmuştu. Zamanında çoçukken 1993 gibi Japon menşeili bir cizgi filmde everest dağına çıkan insanları anlatıldığı bölümde gösterilmişti. Cesetide 1999 yılında bulundu https://secretsoftheice.com/news/2017/04/02/everest/ 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: zirve seyahati ana kamptan sonra sandalyesiz çıkılıyor ama. ana kampta zaten yemekhane bile var Bi gün forumca gidek bari 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi gün forumca gidek bari Forum buluşması mangalı bol oksijenli😂😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mehmet Yeter yazdı: Forum buluşması mangalı bol oksijenli😂😂 valla denizlide servet ile gidemediğimiz yer çok iyiydi. yine gitmek isterim değer. aslında sonradan etkinlik iptal olsa da gelmiş olanlara izin vermişler. biz ise ayrılmıştık. Mehmet Yeter yazdı: Forum buluşması mangalı bol oksijenli😂😂 ayarlayın ömerli baraj gölü kuzeyi yapalım. gençlik kolları uyuyor mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: aslında sonradan etkinlik iptal olsa da gelmiş olanlara izin vermişler. biz ise ayrılmıştık. altın kural: kural mural yok bambambam, Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi gün forumca gidek bari gidiş sorun değil, geri dönen sayısı eksiye düşmez ise iyi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 kapanış başlar gene yakında en güzeli bi açık hava etkinliği Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: valla denizlide servet ile gidemediğimiz yer çok iyiydi. yine gitmek isterim değer. aslında sonradan etkinlik iptal olsa da gelmiş olanlara izin vermişler. biz ise ayrılmıştık. ayarlayın ömerli baraj gölü kuzeyi yapalım. gençlik kolları uyuyor mu? Ağalar ayarlayacak. Yaz bitti bitti icraat yok valla Yorum bağlantısı
Recommended Posts