Ahmet Kiriş 15 Ağustos 2021 Paylaş 15 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Az önce vatan’da oyuncu sandalyesi gördüm. 1400₺. Şu linkteki kamp sandalyesine 1060₺ vermek ne bileyim. Akıl işinden ziyade enayilik sanırım. Tansu bey, Bir fikir sorulmuş, fikrimi beyan etmişim. Katılırsınız veya katılmazsınız, sizin de fikrinize saygı duyarım. Ben de kendi fikrimce piyasa mallarına nazaran pahalı olduğunu bildiğim halde, konfor mu? fiyat mı? beklentinin ne olduğuna bakmaksızın bu ürünü tavsiye ettim. Piyasa ürünlerine nazaran yüksek fiyatına vurgu yapmak için de “Arb der kaçarım.” ifadesini kullandım. Siz buna karşılık bu ürünü alana veya alacaklara toplum içinde “enayilik” yakıştırması yapmışsınız. Kendi iç dünyanızda dilediğiniz yakıştırmayı dilediğiniz şekilde yapmakta özgürsünüz, fakat malumunuz toplumlar saygı kuralları çerçevesinde yaşarlar. Zira, fikrime katılmıyor olabilirsiniz ama saygı duymanız gerekir. Toplum içinde yapılan hatanızı kısmen kabullenip “fazla kaçmış olabilir” yazmışsınız. Emin olun, toplum içinde yayınlayacağınız basit bir “özür” ile saygınlığınızı kat be kat artırabilirdiniz ama siz de haklısınız. Kişilerden beklentileri yüksek tutmamak lazım. Herhangi bir konuda yaptığım yorum veya fikri alıntı yapacağınız zaman saygı kurallarına dikkat edin lütfen, yok dikkat edemeyecekseniz lütfen mesajlarımı alıntılamayın. İyi geceler. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 Ahmet Kiriş yazdı: Tansu bey, Bir fikir sorulmuş, fikrimi beyan etmişim. Katılırsınız veya katılmazsınız, sizin de fikrinize saygı duyarım. Ben de kendi fikrimce piyasa mallarına nazaran pahalı olduğunu bildiğim halde, konfor mu? fiyat mı? beklentinin ne olduğuna bakmaksızın bu ürünü tavsiye ettim. Piyasa ürünlerine nazaran yüksek fiyatına vurgu yapmak için de “Arb der kaçarım.” ifadesini kullandım. Siz buna karşılık bu ürünü alana veya alacaklara toplum içinde “enayilik” yakıştırması yapmışsınız. Kendi iç dünyanızda dilediğiniz yakıştırmayı dilediğiniz şekilde yapmakta özgürsünüz, fakat malumunuz toplumlar saygı kuralları çerçevesinde yaşarlar. Zira, fikrime katılmıyor olabilirsiniz ama saygı duymanız gerekir. Toplum içinde yapılan hatanızı kısmen kabullenip “fazla kaçmış olabilir” yazmışsınız. Emin olun, toplum içinde yayınlayacağınız basit bir “özür” ile saygınlığınızı kat be kat artırabilirdiniz ama siz de haklısınız. Kişilerden beklentileri yüksek tutmamak lazım. Herhangi bir konuda yaptığım yorum veya fikri alıntı yapacağınız zaman saygı kurallarına dikkat edin lütfen, yok dikkat edemeyecekseniz lütfen mesajlarımı alıntılamayın. İyi geceler. Kusurum varsa özür de dilerim. Benim problem değil. Yanlış anlaşılmışsam özür dilerim. Fakat başlık belli, istenen ürün belli, kimsenin bakıp almayacağı bir ürünü koymanın da anlamı yok. Tanıdık bir arkadaşınız araba tavsiye eder misiniz diye sorduğunda ona maybach mı öneriyorsunuz? Kaldı ki bu bir katlanır sandalye. Bu fahiş fiyatı anladığım kadarıyla kalitesinden çok etiketinden dolayı almış. Maddi durumu çok çok iyi olan biri bile gidip bundan dört tane almaz. Öyle bir ürünü tavsiye olarak sunmanız başlık için doğru değildi. Neyse, kalın sağlıcakla Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 LcWaikiki den 70 tl ye aldığım sandalye gayet iyi şu an. Sadece almadan önce açıp yirtik sökük var mı diye kontrol edin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts