İçeriğe Yönlendir

Kapı Gıcırtısı

Ali Darbaz

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya
Ali Darbaz yazdı:

Gergi tanes, 190 tl. :( 4 gergi almak bana çok masraflı :( 

Çok pahalı. Müsait zamanında bence gergileri sök bak. Belki yapabileceğin birşeyler olur. Bir ihtimal gm tamiri mümkün gergi yapmışta olabilir. Gergileri sökmeden dışardan yağlama yapmamanı tavsiye ederim. Mekanizma içeri tarafta.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Ali Darbaz yazdı:

Bu gerginin neresinde bilya var. bu bayağı bildiğin plastik çubuk. 

61QHIuW67bL._AC_SL1251_.jpg

Bu plastik değil dışı sert plastik kaplama içi metal benim gergi çubuğu ucundaki yuvarlak yeri çatlak mesela sorun olmuyor. Bizim gergilerde rulman yok varda belki FRT yazan yerin altında dikey rulman olabilir.

Yorum bağlantısı
Behlül Baş

Bizim arabalarda bu kronik sanırım. Yaz mevsimi gelince gacur gucur etmeye başlıyor wd40 hemen kesiyor ama kalıcı değil

Kalıcı bir çözüm lazım cidden

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Ali Darbaz yazdı:

Merhaba 

Arabanın 4 kapsıda açılırken gacır gacır acılıyor.  Eve gelip kapıyı açınca tüm komşular bana bakıyor. Feci şekilde gacırdıyor. Ne alıp sürmemi tavsiye edersiniz. 

Saygılar 

2026959.png

Gergi degisecek.. zor bir degisimi var.. İcinde sarı (genelde) esnek bir yapı var.. O asındıgından dolayı hem ses yapar hemde zamanla kapının durma fonksiyonu devre dısı kalır..

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

Merhaba 

Ne alıp sürmemi tavsiye edersiniz. 

Saygılar 

bir VW alıp sürebilirisin bunun yerine. kapı sesi tok onların.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Isıya ve basınca dayanıklı özel bir beyaz grez sürdüm. Gıcırtı kayboldu. Çok çok ufak miktarda parmak ucu kadar sürmem yetti. Şu an ses yok. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...