Mert Emre ŞAMCI 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Herkese selam Zafer bayramımız kutlu ola, Fiyat bana oldukça makul geldi. Sağ arka çamurluk değişen Sağ arka kapıda boya var. Sağ arka stop değişmiş. Ciddi bir kazası yok. İşlemler yetkili serviste yapıldığı için bunlara bağlı 14.000₺ hasar kaydı görünüyor. Harici hatasız. 5.000km sıfır ayarında. 155.000₺ civarı bütçe ile araç bakınıyordum. Ana düşüncem 0km egea idi. Sonra 0km i20 0km clio gibi seçeneklere bakarken hem dolu bir paket hemde güçlü bir dizel motor cezbetti beni. Son 159 diyor. 158 e bırakır gibi. Ne düşünüyorsunuz? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-208-2020-5000kmde-947712044/detay 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Çok mantıklı ben olsam gider bi bakarım. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Küçük manuel bence alınmamalı otomatik i 20 falan bakın bence.Bayanlar kullanıyor genelde onlarda manuel tercih etmiyorlar biliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 30 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2021 Ferhat Yavuz yazdı: Küçük manuel bence alınmamalı otomatik i 20 falan bakın bence.Bayanlar kullanıyor genelde onlarda manuel tercih etmiyorlar biliyorsunuz. Otomatik araçlar o fiyat aralığında km olarak bu kadar düşük yok. Eşim manuel de çok iyi kullandığı için otomatiğe gerek duymuyoruz. Birde benim bildiğim micra i10 tarzı araçlar için bayan araçları denir. 208 i20 clio bunlarda bayan aracıysa o oo Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Sıfır boş araba almaktansa bir kaç yaşında dolusunu almak mantıklı hareket olur. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Manuel olması ve kaza detayı pek inandırıcı olmaması dışında mantıklıÇamurluk ve stop 15 bin zor bir rakam bence. Başka birşey var mı telefonla konuşup feryat sormak gerek hatta kazanın faturası istenebilir. Sonrasında ben konuşulur. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 30 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Manuel olması ve kaza detayı pek inandırıcı olmaması dışında mantıklı Çamurluk ve stop 15 bin zor bir rakam bence. Başka birşey var mı telefonla konuşup feryat sormak gerek hatta kazanın faturası istenebilir. Sonrasında ben konuşulur. Hocam sıkıntılı bir durum hiç sezmedim çünkü çamurluk + stop değişen 1 kapı boya. Bunu gidip dışarıda da yaptırabilirdi. Yetkili serviste olduğu için 14.000₺ kabul edilebilir bir rakam geliyor. Sonuça ekspertize soktuğumuzda söylediğiyle farklı bir şey çıkmayacak. O aşamaya gidilmeden teyitleşilir zaten. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Hocam sıkıntılı bir durum hiç sezmedim çünkü çamurluk + stop değişen 1 kapı boya. Bunu gidip dışarıda da yaptırabilirdi. Yetkili serviste olduğu için 14.000₺ kabul edilebilir bir rakam geliyor. Sonuça ekspertize soktuğumuzda söylediğiyle farklı bir şey çıkmayacak. O aşamaya gidilmeden teyitleşilir zaten.Geçen sene ile bu sene arasında uçurum olmadıysa eğer fazlasını serviste 7bine yaptılar. Ondan dolayı bana fazla geldi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Bagaj havuzunda işlem olabilir gibi, baktırmakta fayda var. Büyük konuşmuş olmayım ama kaynak değen arabalardan uzak durmaya çalışıyorum ben. İyi inceleyip almaz lazım Mert. Tavana yakın yerden mi kesmişler acaba arka çamurluğu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Otomatik araçlar o fiyat aralığında km olarak bu kadar düşük yok. Eşim manuel de çok iyi kullandığı için otomatiğe gerek duymuyoruz. Birde benim bildiğim micra i10 tarzı araçlar için bayan araçları denir. 208 i20 clio bunlarda bayan aracıysa o oo bayan aracı 3008 5008 range rover, x5, sorento sportage tiguan bayan aracı kavramı çok değişti kardeş, topu atıcaz bu gidişle.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: bayan aracı 3008 5008 range rover, x5, sorento sportage tiguan bayan aracı kavramı çok değişti kardeş, topu atıcaz bu gidişle.... Şişme yelek +range rover = özel okul önünde çocuğu bekleme. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Şişme yelek +range rover = özel okul önünde çocuğu bekleme. bize duster gider kardeş, suv kamp okul önü bekleme, anca işte 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Şişme yelek +range rover = özel okul önünde çocuğu bekleme. Eskiden İstanbul Atakent'te oturuyordum (Halkalı Toplu Konutlar). Son zamanlarda boş arsaların çoğuna özel okul yapılmaya başlandı. Çarşısı, marketi zaten ayrı bir curcuna. Çocuklarını almaya ya da bırakmaya giden veliler yüzünden sabah ve akşam trafik kilitleniyordu, ki takip ettiğim kadarıyla şu an durum daha vahim imiş. Sayın veli nasıl olsa iki dakika sürer diye arabayı ulu orta bırakıp çocuğu almaya gidince trafik kolesterolü yüksek damar gibi anında tıkanıyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Yurdaer Elay yazdı: Eskiden İstanbul Atakent'te oturuyordum (Halkalı Toplu Konutlar). Son zamanlarda boş arsaların çoğuna özel okul yapılmaya başlandı. Çarşısı, marketi zaten ayrı bir curcuna. Çocuklarını almaya ya da bırakmaya giden veliler yüzünden sabah ve akşam trafik kilitleniyordu, ki takip ettiğim kadarıyla şu an durum daha vahim imiş. Sayın veli nasıl olsa iki dakika sürer diye arabayı ulu orta bırakıp çocuğu almaya gidince trafik kolesterolü yüksek damar gibi anında tıkanıyor. Yolun ortasına bırakırlar arabaları. (sarı saç, şişme kolsuz mont, range rover) Pahalı cip olunca herkes saygı duyuyor. Ben renoyu çeksem indirip döverler yoğunbakımlık olurum. 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Zaten o fiyat aralığında bir sürü bulursunuz 208 üstüne 9 daha koyar bunu alırım yerinizde olsam https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyasiz-hatasiz..cam-tavan-geri-gorus-katlanir-ayna-start-stop-881609814/detay Hasar tramer yok. 14 bin hasarlı arabayı ben almam şahsen yine de tercih sizin. Ali Cihangiroğlu yazdı: bize duster gider kardeş, suv kamp okul önü bekleme, anca işte Duster euroncap te 0 çekmiş abi peynir tenekesinden yapmışlar haberin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Onur Bulut yazdı: Zaten o fiyat aralığında bir sürü bulursunuz 208 üstüne 9 daha koyar bunu alırım yerinizde olsam https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyasiz-hatasiz..cam-tavan-geri-gorus-katlanir-ayna-start-stop-881609814/detay Hasar tramer yok. 14 bin hasarlı arabayı ben almam şahsen yine de tercih sizin. Duster euroncap te 0 çekmiş abi peynir tenekesinden yapmışlar haberin olsun. latinncap evet, o teste diğer baba markalarıda sokalım alayı pert çıkar 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 latinncap evet, o teste diğer baba markalarıda sokalım alayı pert çıkar [emoji4]Duater cüssesine göre çok hafif. Sabit engele çarparken hafiflik iyi de benden ağır arabaya kafa kafaya girmek istemem. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Ben renoyu çeksem indirip döverler yoğunbakımlık olurum.Renç al yine döverler ki keşke öyle olsa 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 31 Ağustos 2021 Paylaş 31 Ağustos 2021 Fiyat çok yüksek görünüyor hasar için. Ben daha bu sene arkadan çarpmada, tampon değişimi, park sensörleri, bagaj havuzu onarımı, çamurluk vs kapı ucu boyanması vs tüm liste için yetkili serviste 6000 kayıt çıktı. O aracı detaylı bir inceletmekte fayda var. Ama km vs düşünüldüğünde alınabilir. Tek kafa kurcalayan kısım hasar tutarı. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Deniz Kom yazdı: Fiyat çok yüksek görünüyor hasar için. Ben daha bu sene arkadan çarpmada, tampon değişimi, park sensörleri, bagaj havuzu onarımı, çamurluk vs kapı ucu boyanması vs tüm liste için yetkili serviste 6000 kayıt çıktı. O aracı detaylı bir inceletmekte fayda var. Ama km vs düşünüldüğünde alınabilir. Tek kafa kurcalayan kısım hasar tutarı. Hocam profildeki aracınızdan bahsediyorsanız kasko değerini esas almak lazım. Bu aracın kasko değeri 180.000₺ üzerinde. Gerçi satılmış tatil dönüşü alayım dedim kaçırdım. Bana göre çok çok iyi fiyattı. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Mert Emre ŞAMCI yazdı: Hocam profildeki aracınızdan bahsediyorsanız kasko değerini esas almak lazım. Bu aracın kasko değeri 180.000₺ üzerinde. Gerçi satılmış tatil dönüşü alayım dedim kaçırdım. Bana göre çok çok iyi fiyattı. Bu arada aynı aracın aynı modelinde farklı bir araç sadece sol ön çamurluk ile sol ön kapı değişen harici hatasız 19.500₺ hasar kaydı çıkmış. Yani gayet normal bir hasar kaydı olarak görünüyor. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Güncel soru sorayım 1.5 dizel 208 alınır mı? Kronikleri vs varmi?tanımadığım bir araç ama yakıt vs yönünden baya ekonomik görünüyor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Çağlar Bayur yazdı: mis gibi araba genç işi hem de Baya kafama yattı da bunlar da triger yag içinde filan yok add blue filan sıkıntılar varmi bilmiyorum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Fikri Keleş yazdı: Baya kafama yattı da bunlar da triger yag içinde filan yok add blue filan sıkıntılar varmi bilmiyorum Dizellerde de o dert var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts