Fikri Keleş 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Evren Erakçora yazdı: Dizellerde de o dert var. Triger? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: Baya kafama yattı da bunlar da triger yag içinde filan yok add blue filan sıkıntılar varmi bilmiyorum o zaman euro4 lü dizel alınacak bir de yazılım misss dertsiz. mahalle model yılına bakar ama sokağın en eski arabası bende 3 Şubat tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Fikri Keleş yazdı: Güncel soru sorayım 1.5 dizel 208 alınır mı? Kronikleri vs varmi?tanımadığım bir araç ama yakıt vs yönünden baya ekonomik görünüyor Aynı motoru kullanan fiesta var ona da bakardım. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Çağlar Bayur yazdı: o zaman euro4 lü dizel alınacak bir de yazılım misss dertsiz. mahalle model yılına bakar ama sokağın en eski arabası bende Yeni modelde en ufak arızada 100 binlik oluruz diye korkuyorum Metin Uzunoğlu yazdı: Aynı motoru kullanan fiesta var ona da bakardım. Fiesta da olur. Clio daha çok piyasa arabası ama onlarda km uçuk,kazasız 40 ep değiştirmiş olmayanlar çok para Bakalim bisiy alacaz ama kafam karmakarışık Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Fikri Keleş yazdı: Triger? Normal kayış sanırım onlar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: mis gibi araba genç işi hem de Hafta sonları uğraşacak enerjisi var anlamında mı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Euro 4 ve öncesi hdi çok iyidir. Euro 5 ve üstü de iyidir de onlar biraz alengirli Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Aslında donanım dolusu ama pek tutmamış her zamanki gibi Bom boş cliolar çok var Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Euro 4-5 arası fark dpf değil mi? Başka uğraşacak neleri var? Ad blue olan araca üste para verip girmezdim 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Euro 4-5 arası fark dpf değil mi? Başka uğraşacak neleri var? Enjektörler Köksal Yılmaz yazdı: Ad blue olan araca üste para verip girmezdim O zaten en büyük kazık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hafta sonları uğraşacak enerjisi var anlamında mı bazıları araba sürerken keyif alır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts