Murat Kırçal 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Arkadaşlar 2005 connectim de direksikyon kutusu bilindiği gibi hidrolik , courier de ise elektrikli direksiyon kutusu mevcut. Connectin direksiyonu elektrikliye göre yumuşak. Courierin direksiyonu sürüş halinde sert bir direksiyonu var. Ama araç hareketsizken çok yumuşak bir direksiyonu var. Sizce hidrolik direksiyon mu, yoksa elektiriklimi ?? Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Murat Kırçal yazdı: Arkadaşlar 2005 connectim de direksikyon kutusu bilindiği gibi hidrolik , courier de ise elektrikli direksiyon kutusu mevcut. Connectin direksiyonu elektrikliye göre yumuşak. Courierin direksiyonu sürüş halinde sert bir direksiyonu var. Ama araç hareketsizken çok yumuşak bir direksiyonu var. Sizce hidrolik direksiyon mu, yoksa elektiriklimi ?? Elektrikli direksiyon daha iyidir ama pahalıdır. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Elektrikli direksiyon hidroliğe göre daha yumuşak değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Murat Kırçal yazdı: Arkadaşlar 2005 connectim de direksikyon kutusu bilindiği gibi hidrolik , courier de ise elektrikli direksiyon kutusu mevcut. Connectin direksiyonu elektrikliye göre yumuşak. Courierin direksiyonu sürüş halinde sert bir direksiyonu var. Ama araç hareketsizken çok yumuşak bir direksiyonu var. Sizce hidrolik direksiyon mu, yoksa elektiriklimi ?? Hidrolik direksiyon derim arıza yapmaz kolay kolay elektrikli direksiyon ya mafsal ya tamir takımı bozuyo devamlı , direksiyonun sert olmaması lazım bende transporter var 20 senelık aracın direksiyonagırlıgı fordun elektriklisi ile aynı agırlıkda kimi transportere bındım hıdrolik bazıları kazık gıbı aşırı yükdenmı yoksa bakımdanmı bilmiyom farkı Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Bence elektrikli. Elektrikli direksiyonun çalışması daha stabil. Eski kasa conncet direksiyonu kötü bence, Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Birebir aynı araç olsa elektrikli direksiyon daha hafif olur. Hidrolik sistemde bakım maliyeti daha yüksek yağının doğru ve zamanında değişmesi şart. Elektrikli direksiyonda eğer düzgün kullanılırsa bakım yok. Arıza çıkarsa revizyonu daha zor. Maliyeti de haliyle yüksek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 bizcesi yok, artık hepsi yarı veya tam elektriğe dönüyor. sorun şuarada: elktrik veya desteklilerde sürüş ayarı yok. hepsinde olmalı 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Ü.Emre Kartal yazdı: Birebir aynı araç olsa elektrikli direksiyon daha hafif olur. Hidrolik sistemde bakım maliyeti daha yüksek yağının doğru ve zamanında değişmesi şart. Elektrikli direksiyonda eğer düzgün kullanılırsa bakım yok. Arıza çıkarsa revizyonu daha zor. Maliyeti de haliyle yüksek. Peki arnavut kaldırama girdiginde ön takımdan herhangi takırtı geliyormu ? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Erkan Işık yazdı: Peki arnavut kaldırama girdiginde ön takımdan herhangi takırtı geliyormu ? Benim aracımda sorun yok. Bu sesin tek sebebi o değilki, kaliperdeki balatanın uygun montaj ile takılmaması bile sese sebep olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: Elektrikli direksiyon hidroliğe göre daha yumuşak değil mi? Başkanım elektirikli direksiyon sürüş esnasında biraz sert ama normal rölantide çalışırken çok yumuşak direksiyon.. Benim connect var 2005 model 340000 km de daha direksiyon kutusu hiç tamir görmedi. Sürüş esnasında connectin direksiyonu çok yumuşak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts