Mehmet Göktürk 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: 1.4 milyonum bankadaki aylık faizi nedir. Avisden aylık kiralama xc90 suv kirasına yetermi, merak ettim hesaplıyacam. 17000TL ve fakat seneye bankadaki paran 1.4 milyon aynı araç 1.8 milyon? Şu an bankadaki reel faiz yüzde EKSİ 2.. yani paran yüzde 2 her yıl değer kaybediyor.. araban ise benim meşhur formülle %9 kaybediyor. ona göre planla. yani araba %7 daha zararda. ama buna razı isen almak mantıklı. aradaki fark %7 kabaca ayda 7-8 bine gelir. Arabanın alış bedelini vergiden düşmek bazı durumlarda daha avatajlı olabilir araç çok pahalı ve gelir girdisi varsa şirket isen. Öte yandan bu aracı "itfaiye öncü aracı" yaparsan ÖTV yok. o şekilde de alabilirler. Audi peşinde koşmaktan kat kat iyidir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 2020 model 1milyon tl’den başlayan e220d 4matic var. 1400’den başlayan 2021’leri var. Sıfır bunlar. Daha bmw ve audi’ye bakmadım. Dayı bi yatırım yapmış ama garip. 12 yaşında bentley az km’li 5-6 yaşında maserati de alınıyormuş 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Furkan Avcı yazdı: Şimdi zevkler, renkler vs yürütme maliyeti vs diyenler illaki olacaktır ama. O mu bu mu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bayi-2013-mercedes-s-350-d-long-burmester-buzdolabi-gece-gorus-954588758/detay Kaputtaki Yıldız'ın verdiği karizma yeter 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Ülkemizdeki saçma sapan vergi uygulanmasının sonuçları. Sadece 2.0 motor diye passat a bukadar para mı verilir.Sanırım önümüzdeki en az 5 yıl elinde kalır arkadaşın. Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 bazı arabalar satılmamak üzere üretilir örnek mondeo bu vergilendirmede 2 litre motorla gelip 800 900 binliradan ilana koyuyordu ford yolda kaçtane gördük hiç buda aynı bi sebepten gelmiş ülkeye biri alır illakide sayılı olur işte Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 5 tuş dediği koltuk için olmalı. Gerçi hepsi aynı ama:) Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2020 model 1milyon tl’den başlayan e220d 4matic var. 1400’den başlayan 2021’leri var. Sıfır bunlar. Daha bmw ve audi’ye bakmadım. Dayı bi yatırım yapmış ama garip. 12 yaşında bentley az km’li Yav işte ne diyeceksin. Bunların dili dönmüyor maseratiye bentleye porşeye. Bir bilmişler Passat. Bunu da alan çıkar eminim. Mercedes dururken dönüp bakmak bile ayıp bence 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Abi senin aracın zamanında tuş üretilmemiş henüz 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Vw alıp masraf edip duruyorlar esnafı zengin oluyor bence bir mahsuru yok 13 tane Vw'im oldu. Bakım ve yaşın getirdiği gereklilik dışında daha masraf etmedim. 4 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Mert Yeldan yazdı: 13 tane Vw'im oldu. Bakım ve yaşın getirdiği gereklilik dışında daha masraf etmedim. Masraf açmayan araba mı var yahu, merso da açar, şahin de açar. Bentley serviste rutin bakım yapılan arabaya 90 bin küsur fatura çıkardılar gözümün önünde.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Masraf açmayan araba mı var yahu, merso da açar, şahin de açar. Bentley serviste rutin bakım yapılan arabaya 90 bin küsur fatura çıkardılar gözümün önünde.. Masraftan kasıt ne mesela? 200 binde enjektör bozulması mı? Egr tıkanması mı? Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Mert Yeldan yazdı: Masraftan kasıt ne mesela? 200 binde enjektör bozulması mı? Egr tıkanması mı? Hepsi olağan şeyler onların. Her araba yapar. Sanayi taş mı kemirsin? Mert Gülkokan yazdı: Cem Işık yazdı: Masraf açmayan araba mı var yahu, merso da açar, şahin de açar. Bentley serviste rutin bakım yapılan arabaya 90 bin küsur fatura çıkardılar gözümün önünde.. ARaba 4 milyon ise 90 bin para değil Orası öyle tabi de, bana uçuk gelmişti duyunca:) mersonun bakımları için 4 bin gibi dediler. İçime oturur benim. Ruhum fakir:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Okadar param olsa yabancı eş alırım. Arabayı onun üstüne alır kdv ve ötv den muaf tax free işimi hallederdim. Hem iki eşim hemde 4x4 arabam olurdu dermişim... iki eşin masrafını düşünebiliyor musun ? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: iki eşin masrafını düşünebiliyor musun ? Bunlar çok yakar gibi olmuş ? 3 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: vw ye hayatta vermem şu parayı. Vw can gerisi heyecan 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Güzel reklam yapmış ilanı veren galeri, burada bile 11 saatte 43 mesaj olmuş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: 0km yoktur. olmasına gerek yok ki? iyi bakılmış bir mercedese 10 yaşında bile sıfır arabaymış gibi binebiliyorsun. ne ses çıkıyor ne arıza. şahsi fikrim o kadar çok parayı arabaya yatıracaksam gider ikinci el ilk sahibinden bir benzinli S serisi alırım. prestijse prestij güvenlikse güvenlik. Cem Işık yazdı: 5 tuş dediği koltuk için olmalı. Gerçi hepsi aynı ama:) tuş demedim taş dedim. beş taş yüzük gibi ehmm.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12 yaşında bentley az km’li bentley ci hasan usta bunu beğendi 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Mehmet Göktürk yazdı: delikler tüfek namlusu içinmi? içeri giren su çıkabilsin diyemi? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Passat iyidir, ben bir milyon verir miyim? vermem. alan çıkar mı? mutlaka çıkar. Ama üç aşağı ama beş yukarı. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Farklı açıdan bakalım. Bu aracın fiyatının buralara çıkmasının sebebi ne satıcı ne de alıcı, Baz fiyatı 30 bin euro, geri kalan kısım tamamen vergi. Bu da ülkedeki ekonomik koşullar ile açıklanır. Ayrıca insanlar ile araç tiplerini kıyaslamak fena yanlış olur. Bu bir kültür. 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 İhtiyacı yoksa insan neden böyle bir araba alır ki ? Yada neden böyle bir arabaya ihtiyaç olsun ki ? Parasını turasını geçiyorum, sadece hava atmak için bu araba alınır mı ? Bana mantıklı gelmiyor... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Mehmet Göktürk yazdı: O değilde ortaya biri oturunca vitesler karışabilir 1 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Erkut Uysal yazdı: İhtiyacı yoksa insan neden böyle bir araba alır ki ? Yada neden böyle bir arabaya ihtiyaç olsun ki ? Parasını turasını geçiyorum, sadece hava atmak için bu araba alınır mı ? Bana mantıklı gelmiyor... Devlete bağış yapası gelmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Doğan Arşiray yazdı: olmasına gerek yok ki? iyi bakılmış bir mercedese 10 yaşında bile sıfır arabaymış gibi binebiliyorsun. ne ses çıkıyor ne arıza. şahsi fikrim o kadar çok parayı arabaya yatıracaksam gider ikinci el ilk sahibinden bir benzinli S serisi alırım. prestijse prestij güvenlikse güvenlik Önceden Clio parasına Mercedesler vardı. Şimdi Clio da pahalandi diye o mercedeslere de binemez olduk. Arabanın tek fiyatı değil yürütme maliyeti de önemli. Passatin bakımı ucuz kalıyordur. Vergisi düşüktür. Aynı model yılındaki Mercedes e göre. Satış fiyatı yakın bile olsa. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts