İçeriğe Yönlendir

1.247.500 Liralık passat

Muhammet Ali Deli

Recommended Posts

Furkan Avcı
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Önceden Clio parasına Mercedesler vardı.  Şimdi Clio da pahalandi diye o mercedeslere de binemez olduk. 

Arabanın tek fiyatı değil yürütme maliyeti de önemli. Passatin bakımı ucuz kalıyordur. Vergisi düşüktür. Aynı model yılındaki Mercedes e göre. Satış fiyatı yakın bile olsa. 

aha geldi yürütme maliteyçi, bankacı şahsiyet :)

tamam 1.000.000 luk mercedes al aradaki 247.500 TL ile 10- 15 yıllık bakım/onarım masrafın dursun kenarda

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Furkan Avcı yazdı:

O değilde ortaya biri oturunca vitesler karışabilir :D

Yok öyle ortada boş oturmak.

Oraya oturanın bir görevi var.

Fiteslerden sorumlu. :D 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Yok öyle ortada boş oturmak.

Oraya oturanın bir görevi var.

Fiteslerden sorumlu. :D 

ortada oturanda problem yok, başkası vites değişmeye çalışırsa sıkıntı olabilir :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Forumda ki herkes "700 bine olursa hemen gelip alayım" diye mesaj atalım :)

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
(düzenlendi)

geBTjqH.jpg

Lutfen citi alıcılar arasın.

(Ülkede ciddi kelimesini citi diye öğretiyorlar artık sanırım ilk kez bu ilanda denk gelmedim çünkü :)

Link

tarihinde Muhammet Ali Deli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Muhammet Ali Deli yazdı:

Lutfen citi alıcılar arasın.

(Ülkede ciddi kelimesini citi diye öğretiyorlar artık sanırım ilk kez bu ilanda denk gelmedim çünkü :)

Link

Hidrolik klima nedir acaba? Hidrolik direksiyon olacak herhalde. klima da var, otomatik vites de? Orijinal mi bu?

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Ali Darbaz yazdı:

Devlete bağış yapası gelmiş olabilir. :D

O kadar bağışı yapacak biri bana ulaşsın köy okulunu yaptırayım ona adını okula verdittireyim... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Hidrolik klima nedir acaba? Hidrolik direksiyon olacak herhalde. klima da var, otomatik vites de? Orijinal mi bu?

Abi ben de ilk kez bu ilanda gördüm. Muhtemelen bence de direksiyonu kastetmiştir. Orijinal diyor ama 27k km bana hiç inandırıcı gelmiyor :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Muhammet Ali Deli yazdı:

Abi ben de ilk kez bu ilanda gördüm. Muhtemelen bence de direksiyonu kastetmiştir. Orijinal diyor ama 27k km bana hiç inandırıcı gelmiyor :)

Anlatım eksikliği var, çok soru sormayın diyor herhalde...Ciddi  (citi) olun diyor. :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Buna bu kadar para vereceğime merkez olan bir yerde kira getirisi olan bir yer alırdım. Bu ne abi Allah aşkına.   Parası olan nereye para yatıracağını şaşırdı. 

Mantıklı yatırımlar şart. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

image.thumb.png.68f4164f2ca0ce37ea34d0b013f72c45.png

sende beş tuş yerine beş kol var :) yerim bassatı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Konuda olmaması gereken mesajları kaldırdım arkadaşlar.. Bilginiz olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Tercih meselesi. Ayrıca marka bu modeli üretirken yılda şu kadar bin adet satarım mantığıyla üretmiyordur bence. Marka prestiji, bizim böyle de bir modelimiz var demek için de.

Bunu da alan mutlaka çıkar. Hani buna verilecek paraya MB, BMW vs alırım diyenler kadar, bir arabaya o kadar para vermem (her hangi bir marka arabaya), 200-300 bine binilesi bir araç alır üzerine ev alırım diyenler de var. Tercih...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Önder Özcan yazdı:

Tercih meselesi. Ayrıca marka bu modeli üretirken yılda şu kadar bin adet satarım mantığıyla üretmiyordur bence. Marka prestiji, bizim böyle de bir modelimiz var demek için de.

Bunu da alan mutlaka çıkar. Hani buna verilecek paraya MB, BMW vs alırım diyenler kadar, bir arabaya o kadar para vermem (her hangi bir marka arabaya), 200-300 bine binilesi bir araç alır üzerine ev alırım diyenler de var. Tercih...

Varsayım şu: araba almak için 1.247.500 TL ayıran adam diyelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

herkes aynı fikirde olacak diye bir kural yok. bana sıfır passat almak mantıklı gelir 750 bine sıfır alırım

sana 2 yaşında e kasa mercedes mantıklı gelir onu alırsın

diğerine 1 tane 2010 focus alır 1 tanede daire alır. milyarlarca çeşit varyasyon çıkar  . hiçbirine net olarak doğru da denemez yanlışta

1 yaşında dizel otomatik fluanceyi satıp 300 binde  3.7 litre jeepte aldığım oldu ardına 3.7 jeepi satıp 1.3 astra da aldım  .   

o günün şartlarına göre hepsinin bir sebebi vardı. bundan sonrada olmaya devam edecek . insanların tercihlerini küçümsemek dalga geçmek yada üstten bakmak doğru değil

üstten bakarak dalga geçme maksatlı jeepin yakıtına laf etmeye çalışanlara hakaret ederdim bazen bana yapıyorsa acımam kimseye o yüzden çok fikir yargılamamak lazım.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

Konuda olmaması gereken mesajları kaldırdım arkadaşlar.. Bilginiz olsun. 

servet usta birşeyler mi yazdı ki? :D :D

Furkan Avcı yazdı:

O değilde ortaya biri oturunca vitesler karışabilir :D

terbiyesiz :D

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Selim Bilgin yazdı:

Passat iyidir, ben bir milyon verir miyim? vermem. alan çıkar mı? mutlaka çıkar. Ama üç aşağı ama beş yukarı.

şu geçen akif ustaya bakıma getirdiğin b7 yi satda alayım yav çiçek gibiydi o 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Furkan Avcı yazdı:

aha geldi yürütme maliteyçi, bankacı şahsiyet :)

tamam 1.000.000 luk mercedes al aradaki 247.500 TL ile 10- 15 yıllık bakım/onarım masrafın dursun kenarda

Ben zaten Mercedes alırım ki o kadar param olsa :∆

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gök yazdı:

şu geçen akif ustaya bakıma getirdiğin b7 yi satda alayım yav çiçek gibiydi o 

Satılıacak olursa haber ederim. TR'deki en dolu ve temiz B7 olabilir, hem de 160'lık tsi :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Benim o kadar param olsa forklift alır olur olmadık saatlerde servis çağırırım. Gelmişken de doğum gününü kutlarım habire.

• Beğen 1
  • Mutlu 6
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Abi senin aracın zamanında tuş üretilmemiş henüz

Tuş yerine üç bölgeli doğal klima üretmişler :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli
Servet Aydın yazdı:

Satılık dron konusu bura mı?

Satılık değil de kiralık dron olur abi şirkete filim çekicez kiralık dron biliyor musun acep? Gelsin çeksin bizi. Aşağıdan saklayacağım, elimi :D

Mehmet Göktürk yazdı:

image.thumb.png.68f4164f2ca0ce37ea34d0b013f72c45.png

Cahilliğime verin bunun markası modeli ne acaba Mehmet abi? Bir de o ortadaki kollar ne işe yarıyor merak ettim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Doğan Arşiray yazdı:

delikler tüfek namlusu içinmi? içeri giren su çıkabilsin diyemi? :D

önler mi havalandırma flapları onlar.

Muhammet Ali Deli yazdı:

Satılık değil de kiralık dron olur abi şirkete filim çekicez kiralık dron biliyor musun acep? Gelsin çeksin bizi. Aşağıdan saklayacağım, elimi :D

Cahilliğime verin bunun markası modeli ne acaba Mehmet abi? Bir de o ortadaki kollar ne işe yarıyor merak ettim :)

land rover series bizim araçlar. 

kırmızı LO-HI, sarı 4wd-2WD, yeşil overdrive, soldaki el freni , diğeri de 4 vites normal vites.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...