Muhammet Ali Deli 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Tercih meselesi. Ayrıca marka bu modeli üretirken yılda şu kadar bin adet satarım mantığıyla üretmiyordur bence. Marka prestiji, bizim böyle de bir modelimiz var demek için de. Bunu da alan mutlaka çıkar. Hani buna verilecek paraya MB, BMW vs alırım diyenler kadar, bir arabaya o kadar para vermem (her hangi bir marka arabaya), 200-300 bine binilesi bir araç alır üzerine ev alırım diyenler de var. Tercih... Tercih meselesi aynen abi. Burada aslında esas tartışılması gereken şey neden bu kadar pahalı olduğu şu aracı 1 milyona da verse bana göre fazla. Almanya'da bu araç vergili 57 bin Euro hadi 65-70 bin diyelim 700-800 bin etsin kurla. Ki kuru her seferinde dikkate alıyoruz ama burada da 1 Euro neden 10 lira bunu sorgulamak lazım. 3 bin Euro alan bir Alman vatandaşı taksitle bin Euro ödeyerek 4.5 senede alabiliyor bu aracı Almanya'da biz neden alamıyoruz. Benim asıl anlatmak istediğim bu yoksa sen o aracı sever binersin ben ötekini bir başka arkadaş bir diğerini.. He fikrim 1 milyon küsür para vereceksem Mercedese binerim. Vw değil. Tercih eder seviyordur hastasıdır parası vardır alır biner isteyen 300-400 bine benzer kalitede araç alıp üstüne ev arsa alırım ben de dediğin gibi. Asıl meseleyse hayatımızın her alanındaki aşırı pahalılık. Bu aracın da alıcısı çıkacaktır özellikle takip edeceğim satıcıyla iletişime geçip Mehmet Göktürk yazdı: land rover series bizim araçlar. kırmızı LO-HI, sarı 4wd-2WD, yeşil overdrive, soldaki el freni , diğeri de 4 vites normal vites Bunu sadece dıştan gördüm pek işimiz olmadı landlerle. Bir landimiz olmadı Ama mekanik tertemiz araçtır bu. Şimdi bunun gibi araç yapamıyor bu aracı yapanlar bile. Discoverynin bir serisini hangisi bilmiyorum çekici üstünde görmeye çok alışmıştım bir ara. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Bunu sadece dıştan gördüm pek işimiz olmadı landlerle. Bir landimiz olmadı cmylmz yeşiini alınca patladı piyasa, series2 land e binilmedi ise büyük kaıyop 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Türk milleti bence dünyadaki en dayanıklı ve dirayetli millet. Yaşam zorlandıkça bir şekilde ortama ayak uydurup hayatını devam ettiriyor. 1.2 milyona 2.0 passat almaz ama 1.6 alıp arkasına 2.0 yazdırır? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Yine perşembe yine batık yunanlar burada. Plaka tarafından çekemedim otobüs geldi. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Satılık dron konusu bura mı? dıron dendi geldim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Doğan Arşiray yazdı: dıron dendi geldim. Betondan dıron yaptık ama havalanamadı. 50 nc motoru arıyorum çıkma marin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 dıron dendi geldim.Ucuza alınır varsa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 her dron bir gün mutlaka zemin ile tanışacaktır 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Dıron demişken, obje takibi yapabilenleri varmış onların Pahalı bişey mi ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Yine perşembe yine batık yunanlar burada. Plaka tarafından çekemedim otobüs geldi. Midilli'den mi? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Midilli'den mi? Evet hocam Midilli'den geliyorlar feribotla. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Evet hocam Midilli'den geliyorlar feribotla. 2018'de gitmiştim. Tekrar gidesim var. Bu yaz uğrayamadım Ayvalık'a. Altınoluktan kıpırdayamadık. Sonra nasipse. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Dıron demişken, obje takibi yapabilenleri varmış onların Pahalı bişey mi ?2 binden başlıyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: 2 binden başlıyor Pound mu? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Pound mu? Cık cık cık... King in para birimi avro. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Evet hocam Midilli'den geliyorlar feribotla. Eniştemin Ayvalık ta sabun imalathabesi var. Midilliden gelip büyük adetlerde alıyorlar. Midillide paketleyip turistlere satıyorlarmış. Oraya giden Türkler de bilmeden yunan sabunu diye Türk sabununu on kat pahalıya alıyorlar. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Erhan Doruk yazdı: Eniştemin Ayvalık ta sabun imalathabesi var. Midilliden gelip büyük adetlerde alıyorlar. Midillide paketleyip turistlere satıyorlarmış. Oraya giden Türkler de bilmeden yunan sabunu diye Türk sabununu on kat pahalıya alıyorlar. Komşumuz yurt dışından marul tohumu getirrti dünyanın parasını verdi buraya kıyasla. Kargo geldi açtık yabancı bi marka unuttum adını. Üretim yeri balıkesir çıktı 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Dıron demişken, obje takibi yapabilenleri varmış onların Pahalı bişey mi ? cep telefonu ile kontrol edilenlerin hepsinde var artık. benimki cep telefonuna ihtiyaç duymadığı için daha özgürce uçabiliyor ama bu tip atraksiyonlardan mahrum. Çağlar Bayur yazdı: her dron bir gün mutlaka zemin ile tanışacaktır yada otomobille. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Hayrettin Bahadir yazdı: Forumda ki herkes "700 bine olursa hemen gelip alayım" diye mesaj atalım tamam derse ne halt edeceyük ? Hadi sizi geçtim de biz napacayuk ? 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Okadar param olsa yabancı eş alırım. Arabayı onun üstüne alır kdv ve ötv den muaf tax free işimi hallederdim. Hem iki eşim hemde 4x4 arabam olurdu dermişim... [emoji3]Yenge burayı görmesin [emoji1] Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 (düzenlendi) vergi ödemek istemeyen bir şirket sıfır almak zorunda kalıp gider alır mesela yoksa normalde 500 600 lira sıfır otomatik passat otmobilin 4 çeker olmasına bakan kişi sayısı 10.000 de 1 geçeceğini sanmam. standart otomobille zaten araziye girme şansın yok 4 çeker otomobilde elzem bir durum değil . herkes 200 le viraja girme derdindede değil 17 Eylül 2021 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Mert Gülkokan yazdı: 240 hp tork 500 nm Gücü yere aktarmak için 4x4 şart 0 100 6.5 sn o arabaya o güç anlamsız. işin mühendisliği yanlış 140 150 beygir eline de çok yüzünede passatın Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: 4 çeker otomobilde elzem bir durum değil . herkes 200 le viraja girme derdindede değil 4 çeker olmayan otomobil ile kış mevsimi ciddi sorun olabiliyor bazı illerde. illa hızlı viraj lazım değil yani. Ali Gök yazdı: o arabaya o güç anlamsız. işin mühendisliği yanlış 140 150 beygir eline de çok yüzünede passatın mantık yokki bu işlerde? v12 de mantıksız? Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Doğan Arşiray yazdı: 4 çeker olmayan otomobil ile kış mevsimi ciddi sorun olabiliyor bazı illerde. illa hızlı viraj lazım değil yani. 1 milyonum varsa karlı memleketteysem 4 çeker suv alırım zaten Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 buna birsey demiyorum zaten. kisin 4 ceker oto fark yaratiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts