Cem Işık 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Merhabalar, apartman görevlimizin oğlu Eskişehir İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı. 2-3 güne eskişehir’e gidip üniversite kayıt işi ve sonrasında da yurt işini çözmeleri gerekiyor ama Eskişehir’i hiç bilmiyorlar. Gerekirse okula 1-2 vasıta ile ulaşabileceği tanıdık güvenilir bir yurt / öğrenci apartı vs arıyoruz. Bulunamaz ise mecburen öğrenci evi düşünülecek ama ilk tercih Yurt. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Ege apart vardı ogü nün yakınında fiyatları uygundu 10 sene önce şimdi duruyor mu fiyatları nasıl bilmiyorum. O dönem kalan arkadaşlarım vardı temiz çok güvenli yerdi. Bence de öncelikleri 1-2 sene apartta kalması olsun daha iyi sonra üniversite ortamı oluşunca eve çıkar kafa dengi arkadaşlarıyla. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Eylül 2021 Yazar Paylaş 17 Eylül 2021 Furkan Avcı yazdı: Hangi üniversite abi? Anadolu sanıyorum, şu an hatırlayamadım Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 allah yardımcısı olsun herkesin. ev arayan yurt arayanlara özellikle kolaylıklar dilerim rakamlar arşı aşmış durumda. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: allah yardımcısı olsun herkesin. ev arayan yurt arayanlara özellikle kolaylıklar dilerim rakamlar arşı aşmış durumda. Gerçekten Allah kolaylık versin. Şaşkınlıkla takip ediyorum. 2 tane yakın abimin çocuğu Biri Maramara üni göztepe kazandı , diğeri Gebze teknik. üniv. kazandı. ikisi de ev aldı mecburen. 1+1 350.000 gibi bir para ödendi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Eylül 2021 Yazar Paylaş 17 Eylül 2021 Mert Gülkokan yazdı: abi sen yine de emin ol istersen Anadolu mu osmangazi mi ? iki kampüste şegrin 2 farklı noktasında Anadolu dendi bana. eski üyelerimiZden Hakan Erken sağolsun bir apart için aracılık etti. Zor şer de olsa yer bulundu.. aylık 600(çift kişi )800 tl(tek kişiik oda), 12 aylık kiralama yapılıyor , bilgi olarak kalsın burda 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Merhabalar, apartman görevlimizin oğlu Eskişehir İnşaat Mühendisliği bölümünü kazandı. 2-3 güne eskişehir’e gidip üniversite kayıt işi ve sonrasında da yurt işini çözmeleri gerekiyor ama Eskişehir’i hiç bilmiyorlar. Gerekirse okula 1-2 vasıta ile ulaşabileceği tanıdık güvenilir bir yurt / öğrenci apartı vs arıyoruz. Bulunamaz ise mecburen öğrenci evi düşünülecek ama ilk tercih Yurt. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.. Abi hallettinmi yoksa bizim dayı oglunun oglu orada okudu ve hala orada ikamet ediyor istersen bir konusup telefonunu ulaştırayım sana yardımcı olabılcek bir sey varsa yapar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: allah yardımcısı olsun herkesin. ev arayan yurt arayanlara özellikle kolaylıklar dilerim rakamlar arşı aşmış durumda. gazetede vardı balkonu ahırı depoyu oda diye ittirmeye çalışanlar. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Önceden bu tip konular görmezdim. Bu sene çok görmeye başladım. Yurtlar mı kapandı bu sene? Yoksa öğrenci sayısı mı arttı anlamadım. Allah çocuk okutan ailelere yardım etsin. Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Eylül 2021 Yazar Paylaş 17 Eylül 2021 Erkan Işık yazdı: Abi hallettinmi yoksa bizim dayı oglunun oglu orada okudu ve hala orada ikamet ediyor istersen bir konusup telefonunu ulaştırayım sana yardımcı olabılcek bir sey varsa yapar Konu çözüldü çok teşekkürler. Ama zor bir süreç. 1 haftada özel yurtlar kapanın elinde kaldı. Zor şer son 2-3 odadan birini bulduk 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Cem Işık yazdı: Konu çözüldü çok teşekkürler. Ama zor bir süreç. 1 haftada özel yurtlar kapanın elinde kaldı. Zor şer son 2-3 odadan birini bulduk şu an tv de yurt sorunu yoktur diye konuşuluyor ama bilemedim, ulusal bir kanalda Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: şu an tv de yurt sorunu yoktur diye konuşuluyor ama bilemedim, ulusal bir kanalda Doğru söylüyorlar.. Yurt var ama KYK' değil. Yeğenim Konya'da okuyacak. KYK'ların kapasitesi yarıya indirilmiş. Özel yurtların kapasitelerinde bir düşüş yok, fiyatları ise en az 2-3 kat fazla. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Doğru söylüyorlar.. Yurt var ama KYK' değil. Yeğenim Konya'da okuyacak. KYK'ların kapasitesi yarıya indirilmiş. Özel yurtların kapasitelerinde bir düşüş yok, fiyatları ise en az 2-3 kat fazla. devlet yurdu sayısında sorun yok diye anlattılar, uzağım konuya anlamaya çabaliyorum da Yurdaer Elay yazdı: fiyatları ise en az 2-3 kat fazla. anlatanların fiyatalar konusunda sorunları yoktur sanmam, medya meaşları maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: devlet yurdu sayısında sorun yok diye anlattılar, uzağım konuya anlamaya çabaliyorum da anlatanların fiyatalar konusunda sorunları yoktur sanmam, medya meaşları maaşallah Devletle rekabet edemeyecekleri için her türlü numara dönüyor kampüse yurt yaptırmıyorlar. Bunu 30 senedir gözlüyorum. İki nedeni var. biri cemaatler. ikincisi yurt sahibi olan siyasetçiler ve akrabaları. Zaten KYK topyekün saçmalık. Köpek kulübesi yapabilen üniversite yurt yapamıyor.. yasak.. 10 senedir kampüse yurt yapmaya çalışıyor idare bizde hala yapamadık.. Olmuyor. engelleniyor. Yurt olmadığı için esenlerden her gün gebze koop ile gelirken trafik kazasında ölen öğrencinin cenazesinde çok ağlamıştım. Unutmadık onu. Katili o yurtları şahsi menfaatleri için yaptırmayanlardır. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Kocaeli üniversitesi dağın tepesinde muazzam bir kampüs. İçinde yurt yok. Dışında ilim yayma cemiyeti yurdu. Herekedeki KYK yurdundan öğrenciler otobüsle sabah dersine geliyorlar turşu şeklinde. üniversite bu mu? Çok doluyum bu konuda konuşturmayın. Çağlar Bayur yazdı: şu an tv de yurt sorunu yoktur diye konuşuluyor ama bilemedim, ulusal bir kanalda Allah bin belalarını versin. Ama vermiyor. Vermedi vermeyecek. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Abdullah haklı, alamanyada böyle kiracı göremiştir, malum gurbetçi buraya yatırım yapmış çalışırken. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: devlet yurdu sayısında sorun yok diye anlattılar, uzağım konuya anlamaya çabaliyorum da Devleti yönetenlerin şürekası vakıf yurtlarının idarecileri olduğundan mütevellit o şekilde anlatıyorlardır.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Sivas merkezde KYK kampüsün içi ve çevresinde hatırı sayılır yurt var ama son durumlar hakkında bilgim yoktur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts