Gazi Bıçak 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 İyi günler diliyorum 2008 fiesta 1.4 tdci aracımdan seyir halindeyken torpido kısmından yoğun şekilde toz geliyor acaba sebebi nedir Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Polen filtrenize baktirmanizi oneririm. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Gazi Bıçak yazdı: İyi günler diliyorum 2008 fiesta 1.4 tdci aracımdan seyir halindeyken torpido kısmından yoğun şekilde toz geliyor acaba sebebi nedir Polen filtreniz değişmeli. Ayrica motor kısmına ve hava menfezlerine de hava tutulması faydalı olacaktır.. Yorum bağlantısı
Gazi Bıçak 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Alpay Sumer yazdı: Polen filtreniz değişmeli. Ayrica motor kısmına ve hava menfezlerine de hava tutulması faydalı olacaktır.. Hocam polen filtresini 2 ay önce değiştirmiştim hava tutmayı deneyeceğim Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Gazi Bıçak yazdı: Hocam polen filtresini 2 ay önce değiştirmiştim hava tutmayı deneyeceğim 2 ay once polen filtresi değişmişseniz ya polen filtreniz filtre değil, yada yanlıs takılmıstır.. mümkün değil cünkü.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Gazi Bıçak yazdı: yoğun şekilde toz geliyor dış ortam da toz var mı havada? Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Polen filtresinden olsa tüm havalandırma ızgaralarından gelmesi gerekmez mi? Torpidonun alt tarafından mı geliyor toz yoksa ızgaralardan mı? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Bence polen filtresi yok, takmayı unuttular. 2 Yorum bağlantısı
Gazi Bıçak 19 Eylül 2021 Yazar Paylaş 19 Eylül 2021 Onur Çelebi yazdı: Polen filtresinden olsa tüm havalandırma ızgaralarından gelmesi gerekmez mi? Torpidonun alt tarafından mı geliyor toz yoksa ızgaralardan mı? Sadece torpido altından geliyor Çağlar Bayur yazdı: dış ortam da toz var mı havada? Hayır yok abi arabanın devir yükseldikçe torpidodan toz geliyor koku sarıyor içeriyi toz doluyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Gazi Bıçak yazdı: Sadece torpido altından geliyor Hayır yok abi arabanın devir yükseldikçe torpidodan toz geliyor koku sarıyor içeriyi toz doluyor garip bir durum bu toz ile alaksı olduğunu sanmadım, böyle garip şeyleri acilen baktırmalı? koku da varsa, riskli birşey olabilir Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Bence polen filtresi yok, takmayı unuttular. İlk aracımız Connect'de başıma geldi abi, polen filtresi yerinde kimse yoktu 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Sadece distan hava alirken mi geliyor yoksa ic sirkulasyondayken mi? Ya da her ikisinde de mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts