İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta - Torpido Kısmından Toz Geliyor

Gazi Bıçak

Recommended Posts

Gazi Bıçak

İyi günler diliyorum 2008 fiesta 1.4 tdci aracımdan seyir halindeyken torpido kısmından yoğun şekilde toz geliyor acaba sebebi nedir 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Gazi Bıçak yazdı:

İyi günler diliyorum 2008 fiesta 1.4 tdci aracımdan seyir halindeyken torpido kısmından yoğun şekilde toz geliyor acaba sebebi nedir 

Polen filtreniz değişmeli. Ayrica motor kısmına ve hava menfezlerine de hava tutulması faydalı olacaktır..

Yorum bağlantısı
Gazi Bıçak
Alpay Sumer yazdı:

Polen filtreniz değişmeli. Ayrica motor kısmına ve hava menfezlerine de hava tutulması faydalı olacaktır..

Hocam polen filtresini 2 ay önce değiştirmiştim hava tutmayı deneyeceğim 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Gazi Bıçak yazdı:

Hocam polen filtresini 2 ay önce değiştirmiştim hava tutmayı deneyeceğim 

2 ay once polen filtresi değişmişseniz ya polen filtreniz filtre değil, yada yanlıs takılmıstır.. mümkün değil cünkü..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Gazi Bıçak yazdı:

yoğun şekilde toz geliyor

dış ortam da toz var mı havada?

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Polen filtresinden olsa tüm havalandırma ızgaralarından gelmesi gerekmez mi? Torpidonun alt tarafından mı geliyor toz yoksa ızgaralardan mı?

Yorum bağlantısı
Gazi Bıçak
Onur Çelebi yazdı:

Polen filtresinden olsa tüm havalandırma ızgaralarından gelmesi gerekmez mi? Torpidonun alt tarafından mı geliyor toz yoksa ızgaralardan mı?

Sadece torpido altından geliyor

Çağlar Bayur yazdı:

dış ortam da toz var mı havada?

Hayır yok abi arabanın devir yükseldikçe torpidodan toz geliyor koku sarıyor içeriyi toz doluyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Gazi Bıçak yazdı:

Sadece torpido altından geliyor

Hayır yok abi arabanın devir yükseldikçe torpidodan toz geliyor koku sarıyor içeriyi toz doluyor

garip bir durum bu toz ile alaksı olduğunu sanmadım, böyle garip şeyleri acilen baktırmalı? koku da varsa, riskli birşey olabilir

Yorum bağlantısı
Osman Ünal2
Önder Özcan yazdı:

Bence polen filtresi yok, takmayı unuttular.

İlk aracımız Connect'de başıma geldi abi, polen filtresi yerinde kimse yoktu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Sadece distan hava alirken mi geliyor yoksa ic sirkulasyondayken mi? Ya da her ikisinde de mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...