İçeriğe Yönlendir

Geleneksel 128. Bursa Toplantısı (2-3 Ekim)

Ersen Tapan

Yemek Anketi  

33 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Adnan Çakır

70 ile gideceğiz biz [emoji14]

Orası kesin [emoji848].
Ben Eskihisar da toplanirsak 5-6 araç feribot parası vermeye gerek yok 2-3 aracı orada bırakıp 2-3 araç gidilir anlamında şey ettimdi [emoji41]. Benim İnegöl işi yattı gelirsem de motosikletle gelmeyi düşünüyorum,peşine takılıp yol tarifi yapacak birileri lazım.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Hasan Karabekiroglu yazdı:

image.thumb.png.c866c9a892f8038415859ccf44aa1df6.png

Şarjı iyi dayanmış 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Adnan Çakır yazdı:

Orası kesin emoji848.png.
Ben Eskihisar da toplanirsak 5-6 araç feribot parası vermeye gerek yok 2-3 aracı orada bırakıp 2-3 araç gidilir anlamında şey ettimdi emoji41.png. Benim İnegöl işi yattı gelirsem de motosikletle gelmeyi düşünüyorum,peşine takılıp yol tarifi yapacak birileri lazım.

Feribot yerine körfezi kullanırsam 60 lira daha az harcıyorum.  
Muhtemelen çocuklarla geleceğim ve çarşıya bırakacağım abi.  Tek araba da uymuyor bana. 
Motorla gelme, üşürsün. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet  Ölmez
Mehmet Yeter yazdı:

Geçen tuzlada ki bit pazarında sadece ön camı kırık ipad kaçırdık 70 liraya yanında power banki ile birlikte. 

Tepeören'deki mi? Pandemi başladığından beri gitmiyorum da sizin mesajı görünce yine aklıma düştü :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sol önde ki kim [emoji848]

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Adnan Çakır yazdı:

Sol önde ki kim emoji848.png

Çağlar abi.:ninja:

Mehmet Ozyurek yazdı:

Muhtemelen çocuklarla geleceğim ve çarşıya bırakacağım

Kredi kartı duman çıkaracak desene . :sick:

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Muhammet Ölmez yazdı:

Tepeören'deki mi? Pandemi başladığından beri gitmiyorum da sizin mesajı görünce yine aklıma düştü :)

Yok hocam. Tuzla da iş bankası operasyon binası yanındaki pazar. Erken saatlerde daha hareketli oluyor. Geçen hafta 8 gibi gittik. Baya kalabalıktı. Biraz daha erken gitmek lazım. İyi ürünler denk getirebilmek için. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Muhammet  Ölmez
Mehmet Yeter yazdı:

Yok hocam. Tuzla da iş bankası operasyon binası yanındaki pazar. Erken saatlerde daha hareketli oluyor. Geçen hafta 8 gibi gittik. Baya kalabalıktı. Biraz daha erken gitmek lazım. İyi ürünler denk getirebilmek için. 

Orası bana daha yakın ancak 2 sene önce belediye kapatmıştı, tekrar açıldığını bilmiyordum sağ olun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ben öndeyim

5b543b35bd02be565dcdd3866c4b151b.jpg
Travego [emoji590]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

Tapatalk dan resim yukleyecek arkadaşlar Ek yazan yerden yüklemek çok daha kolay ve hızlı bilginiz olsun. Deneme yaptım [emoji846]20210926_155729.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Coşkun Basan yazdı:

Tapatalk dan resim yukleyecek arkadaşlar Ek yazan yerden yüklemek çok daha kolay ve hızlı bilginiz olsun. Deneme yaptım emoji846.png20210926_155729.jpg

Ormanya sanırım. 

Muhammet Ölmez yazdı:

Orası bana daha yakın ancak 2 sene önce belediye kapatmıştı, tekrar açıldığını bilmiyordum sağ olun.

Aslında benim de niyetim Tepeören'dekine gitmek ancak şu sıralar uzak kalıyor. Asıl yerlerden birisi orası. Tam bir ikinci el pazarı. Burada ise eskiden ikinci el fazla değildi ancak 2 haftadır gidip geliyorum pazardan girişte sağa girince orada ikinci el ürün saran satıcı daha fazla. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Aslında benim de niyetim Tepeören'dekine gitmek ancak şu sıralar uzak kalıyor. Asıl yerlerden birisi orası. Tam bir ikinci el pazarı. Burada ise eskiden ikinci el fazla değildi ancak 2 haftadır gidip geliyorum pazardan girişte sağa girince orada ikinci el ürün saran satıcı daha fazla. 
Evet ormanya çocuklarda bende çok seviyoruz
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Coşkun Basan yazdı:
Mehmet Yeter yazdı:

Evet ormanya çocuklarda bende çok seviyoruz

Benimde gitmekten keyif aldığın bir yer. Çok sakin olmasa da en azından ormanda yürüyüş yapabiliyorsun. Biraz bana memleketi hatırlatıyor. En son tüpe izin veriyorlardı. Yiyecek işini orada bu şekilde ısırarak halledebiliyoruz. Bir de İstanbul içinde trafikte bir saat beklemektense az uzun yol yapıp keyifli bir sürüş yapabiliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Benimde gitmekten keyif aldığın bir yer. Çok sakin olmasa da en azından ormanda yürüyüş yapabiliyorsun. Biraz bana memleketi hatırlatıyor. En son tüpe izin veriyorlardı. Yiyecek işini orada bu şekilde ısırarak halledebiliyoruz. Bir de İstanbul içinde trafikte bir saat beklemektense az uzun yol yapıp keyifli bir sürüş yapabiliyorum. 
Öğlen yemek işini SEKA park kamp alanında hallettik sapanca gölü kıyısında güzel bir yer mangal serbest miş haberim yoktu pazar günü gittim çok kalabalıktı
Öğlen yemek işini SEKA park kamp alanında hallettik sapanca gölü kıyısında güzel bir yer mangal serbest miş haberim yoktu pazar günü gittim çok kalabalıktı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Körfez Doğan 

images?q=tbn:ANd9GcQBz3zCyDVmW85iJcU0WG_

Bursa Bursa Bursa, var mı bursa bursa hemen bursa bursa

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Tam olarak konum gönderebilir misiniz? Bursa yı dolaşmayalım şimdi [emoji4][emoji4]

[emoji2186][emoji605][emoji605]

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı sabahlar, bol muhabbetler dilerim.

Güzel fotoğraflar bekliyoruz:)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Kalabalık geliyoruz [emoji2509][emoji1631][emoji592][emoji468]

e446f79c912e588d2749361cc57a02a1.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Körfez Doğan 

images?q=tbn:ANd9GcQBz3zCyDVmW85iJcU0WG_

Bursa Bursa Bursa, var mı bursa bursa hemen bursa bursa

Kemal sana işin inceliklerini anlatsın. 

Adnan Çakır yazdı:

Kalabalık geliyoruz emoji2509.pngemoji1631.pngemoji592.pngemoji468.png

e446f79c912e588d2749361cc57a02a1.jpg

Aynı gemide miyiz yoksa ?

9006B4F4-8E2D-4B76-9C67-0669E7CD5D4C.jpeg

Değiliz.  

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...