İçeriğe Yönlendir

Focus Bu Parçalar Sorunsuz mudur?

Erol Güven

Recommended Posts

Ü.Emre Kartal

Orjinali ile aynı ürün, pug olarak geliyor. 

Benim aracımda da aynısı var 2 sene oldu sorun yok. Buna ek olarak v kayışı ve gergisini de değişin derim. 

Yorum bağlantısı
İsmail Sefer
Erol Güven yazdı:

Abiler aracımın ağır bakımı yaklaştı yavaş yavaş hazırlık yapıyorum fakat aşağıdaki triger setini almayı düşünüyorum arac 2016 focus dizel.

Ford Focus 2014-2018 1.6 TDCI Triger Seti Devirdaimli Eurorepar - Pierburg Marka - OnlineYedekParca.com

Aynı parçalar aynı kombinasyon 2019 yılında taktırdım sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

kayışın üzerinde neden fomoco yazıyor eurorepar'ın fomoco ile alakası yok normalde. isim hakkını da kullandıracağını sanmıyorum. ebayda vs aynı marka ile satılanlarda pug ve citroen logolarıda yok sadece beyaz bir yazı var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Güven
Ü.Emre Kartal yazdı:

Benim aracımda da aynısı var 2 sene oldu sorun yok. Buna ek olarak v kayışı ve gergisini de değişin derim. 

V kayışı ve bilya 80 km bakım yapılırken değişim yapıldı 90 bin km diğer ağır bakımları yaptıracağım.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
(düzenlendi)
Ü.Emre Kartal yazdı:

değil

cka7qqd.jpg1vgoym3.jpg8u1yyyw.jpg

edit: görseller

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Mehmet Cihat yazdı:

kayışın üzerinde neden fomoco yazıyor eurorepar'ın fomoco ile alakası yok normalde. isim hakkını da kullandıracağını sanmıyorum. ebayda vs aynı marka ile satılanlarda pug ve citroen logolarıda yok sadece beyaz bir yazı var. 

Eurorepar tamir servisi ve parça tedarikçisi, depo gibi çalışıyor. Bir çok markayla anlaşması vardır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Mert Gülkokan yazdı:

euorepar 40 dan fazla markaya yedek parça tedarik eden büyük bir firmadır psa grup tarafından resmi yedek parça imalatçısı ünvanı verildiği için piyasada sadece psa ile ilgili bir izlenim var ancak tüm markalara hizmet veriyor

konuya gerecek olursak 112 hplik e hdi motorun tirger ve devirdaimini eurorepar olarak değiştirdim zaten psa marka kayışta alsanız eurorepar olarakta alsanız üzerinde gates YAZAR birebir aynı ürünlerdir

gateste birçok markaya üretim yapıyor ama kendi yaptığına gm logosu basmıyor örneğin. 

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Mehmet Cihat yazdı:

gateste birçok markaya üretim yapıyor ama kendi yaptığına gm logosu basmıyor örneğin. 

Hocam OPAR gibi düşünün.. OPAR da kendisi üretmiyor ama örneğin Kale marka fren balatasını OPAR ismiyle satıyor. Kıyıda köşede bir yerlerde açıklaması var "Kale üretimidir" diye. Aynı şekilde işte. Örneğin Eurorepar kışlık veya yazlık lastikler Hankook üretimi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Hocam OPAR gibi düşünün.. OPAR da kendisi üretmiyor ama örneğin Kale marka fren balatasını OPAR ismiyle satıyor. Kıyıda köşede bir yerlerde açıklaması var "Kale üretimidir" diye. Aynı şekilde işte. Örneğin Eurorepar kışlık veya yazlık lastikler Hankook üretimi.
Oparda da marka logosu yok hocam zaten. Oda yetki verilmiş yedek parça üreticisi ama logo kullanamaz logoyu fiat kendi ürettirdiği ricambide kullanıyor. Ben kayışın üzerindeki yazılara bakarak böyle bir üretim yapılmasına izin verilmeyeceğini düşünüyorum.bi Bu yüzden resimdeki ürünün sahte olduğunu düşünüyorum. Şahsi fikrimdir.
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Mehmet Cihat yazdı:
Yurdaer Elay yazdı:

Oparda da marka logosu yok hocam zaten. Oda yetki verilmiş yedek parça üreticisi ama logo kullanamaz logoyu fiat kendi ürettirdiği ricambide kullanıyor. Ben kayışın üzerindeki yazılara bakarak böyle bir üretim yapılmasına izin verilmeyeceğini düşünüyorum.bi Bu yüzden resimdeki ürünün sahte olduğunu düşünüyorum. Şahsi fikrimdir.

Sahte değil büyük ihtimal ama logo olayının detayını ya da anlaşmalar ne şekilde bilemem.

Ford Focus C-Max 1.6 Tdci Triger Seti Euro 5 AV6Q 8A615 AB 399,00 TL EUROREPAR (fordtoptancisi.com)

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Umut Taşlı yazdı:

değil

Aynı ürün çıkıyor, üzerindeki logo ve marka bilgileri aracın modeline hatta ayına göre bile değişir. 

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
Ü.Emre Kartal yazdı:

Aynı ürün çıkıyor, üzerindeki logo ve marka bilgileri aracın modeline hatta ayına göre bile değişir. 

fotoğraftaki euro4 dv4'ün triger-devirdaim seti ve eurorepar ile aynı değil, yetkili servis dahil birkaç yerde teyit ettik bunu. psa özel servisinin söylediği, çoğu araçta da böyle olduğu. yoksa orijinal kutulu ürünün bir anlamı olmazdı mantıken. ha eurorepar da kötü değil tabi, o ayrı bi konu.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Psa parçası lafıdır:

"Orijinal kutusunda yan sanayi"

Oradan sonra film koptu bende zaten son bakımda

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
fotoğraftaki euro4 dv4'ün triger-devirdaim seti ve eurorepar ile aynı değil, yetkili servis dahil birkaç yerde teyit ettik bunu. psa özel servisinin söylediği, çoğu araçta da böyle olduğu. yoksa orijinal kutulu ürünün bir anlamı olmazdı mantıken. ha eurorepar da kötü değil tabi, o ayrı bi konu.
Bu yüzden diyorum zaten adam oraya logoyu bastırırsa orjinal parçanın anlamı kalmaz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

eskiden psa dizellerde dayco kayis cikardi simdi gatesemi gectiler?

Yorum bağlantısı
Emin Onuk
Erol Güven yazdı:

Abiler aracımın ağır bakımı yaklaştı yavaş yavaş hazırlık yapıyorum fakat aşağıdaki triger setini almayı düşünüyorum arac 2016 focus dizel.

Ford Focus 2014-2018 1.6 TDCI Triger Seti Devirdaimli Eurorepar - Pierburg Marka - OnlineYedekParca.com

bunun aynısını benim parçacıya sordum 450 lira dedi. Ben de aracımı alınca eskişehir kütahya hep araştırmıştım. en ucuz bu arkadaş vermişti fiyat.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...