İçeriğe Yönlendir

Konya da Ford Focus için Özel Servis Tavsiyeniz?

Sami Sayın

Recommended Posts

Sami Sayın

Konya götürecegim aracimi 2 3 tane iyi özel servislerler aldım arkadaşlar oksford Ozford ve dünyaford gibi arkadaşlardan aldım kime gideyim araç şu an hiç çalışmıyor 

Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM
Sami Sayın yazdı:

Konya götürecegim aracimi 2 3 tane iyi özel servislerler aldım arkadaşlar oksford Ozford ve dünyaford gibi arkadaşlardan aldım kime gideyim araç şu an hiç çalışmıyor 

Karatay sanayide  Belviranlı kadın dogum hastanesinn arkasında bizim ford var . Fiesta varken oraya gidiyordum hep . Güzel iş yapıyorlar. Çoğu ustanın bulamadıgı problemleri buldular aracımda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Birde Koyuncu Petrol karşısında HERFORD mu ne vardı, bir kere gittik bir arkadaşın bakımı için yardımcı oldular ama çok tecrübe edemedim.

Yorum bağlantısı
Sami Sayın

Başka var arkadaşlar devamlı gittiğiniz usta çok önemli bnm için pazartesi gidrcm

Yorum bağlantısı
Sami Sayın
Talha Bilgi yazdı:

Birde Koyuncu Petrol karşısında HERFORD mu ne vardı, bir kere gittik bir arkadaşın bakımı için yardımcı oldular ama çok tecrübe edemedim.

Selin Elektronik konya da iyi ustalar buldum artık özel servisden de iyi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Sami Sayın yazdı:

Selin Elektronik konya da iyi ustalar buldum artık özel servisden de iyi 

Gene de bir yere çok bağlı kalmayın... Ben hep aralıklarla değiştiririm zira bir süre sonra cıvıtıyorlar :)

Yorum bağlantısı
Sami Sayın
Talha Bilgi yazdı:

Gene de bir yere çok bağlı kalmayın... Ben hep aralıklarla değiştiririm zira bir süre sonra cıvıtıyorlar :)

Yok bu usta iyimis tavsiye ettiler internettn bakın elektrik elektronik üzerine beyinci 

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Sami Sayın yazdı:

Yok bu usta iyimis tavsiye ettiler internettn bakın elektrik elektronik üzerine beyinci 

Selin elektronik için demedim , firmayı biliyorum zira mercedes SRC ışığı için gittim işimi çözdüler.. Ama en iyi firma bile bazen beceriksizlik yapabiliyor :)

Yorum bağlantısı
Sami Sayın
Talha Bilgi yazdı:

Selin elektronik için demedim , firmayı biliyorum zira mercedes SRC ışığı için gittim işimi çözdüler.. Ama en iyi firma bile bazen beceriksizlik yapabiliyor :)

Selin Elektronik ve kilometreci Yaşar duydum Konya'da işinin ehli ustalar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aykut Selçuk

öz ford u tavsiye ederim yıllardır benim arabalarıma öz ford baktı sorun yaşamadım 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...