Sami Sayın 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Konya götürecegim aracimi 2 3 tane iyi özel servislerler aldım arkadaşlar oksford Ozford ve dünyaford gibi arkadaşlardan aldım kime gideyim araç şu an hiç çalışmıyor Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Sami Sayın yazdı: Konya götürecegim aracimi 2 3 tane iyi özel servislerler aldım arkadaşlar oksford Ozford ve dünyaford gibi arkadaşlardan aldım kime gideyim araç şu an hiç çalışmıyor Karatay sanayide Belviranlı kadın dogum hastanesinn arkasında bizim ford var . Fiesta varken oraya gidiyordum hep . Güzel iş yapıyorlar. Çoğu ustanın bulamadıgı problemleri buldular aracımda. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 Ekim 2021 Paylaş 1 Ekim 2021 Birde Koyuncu Petrol karşısında HERFORD mu ne vardı, bir kere gittik bir arkadaşın bakımı için yardımcı oldular ama çok tecrübe edemedim. Yorum bağlantısı
Sami Sayın 2 Ekim 2021 Yazar Paylaş 2 Ekim 2021 Başka var arkadaşlar devamlı gittiğiniz usta çok önemli bnm için pazartesi gidrcm Yorum bağlantısı
Sami Sayın 8 Ekim 2021 Yazar Paylaş 8 Ekim 2021 Talha Bilgi yazdı: Birde Koyuncu Petrol karşısında HERFORD mu ne vardı, bir kere gittik bir arkadaşın bakımı için yardımcı oldular ama çok tecrübe edemedim. Selin Elektronik konya da iyi ustalar buldum artık özel servisden de iyi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Sami Sayın yazdı: Selin Elektronik konya da iyi ustalar buldum artık özel servisden de iyi Gene de bir yere çok bağlı kalmayın... Ben hep aralıklarla değiştiririm zira bir süre sonra cıvıtıyorlar Yorum bağlantısı
Sami Sayın 8 Ekim 2021 Yazar Paylaş 8 Ekim 2021 Talha Bilgi yazdı: Gene de bir yere çok bağlı kalmayın... Ben hep aralıklarla değiştiririm zira bir süre sonra cıvıtıyorlar Yok bu usta iyimis tavsiye ettiler internettn bakın elektrik elektronik üzerine beyinci Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 Ekim 2021 Paylaş 8 Ekim 2021 Sami Sayın yazdı: Yok bu usta iyimis tavsiye ettiler internettn bakın elektrik elektronik üzerine beyinci Selin elektronik için demedim , firmayı biliyorum zira mercedes SRC ışığı için gittim işimi çözdüler.. Ama en iyi firma bile bazen beceriksizlik yapabiliyor Yorum bağlantısı
Sami Sayın 10 Ekim 2021 Yazar Paylaş 10 Ekim 2021 Talha Bilgi yazdı: Selin elektronik için demedim , firmayı biliyorum zira mercedes SRC ışığı için gittim işimi çözdüler.. Ama en iyi firma bile bazen beceriksizlik yapabiliyor Selin Elektronik ve kilometreci Yaşar duydum Konya'da işinin ehli ustalar 1 Yorum bağlantısı
Aykut Selçuk 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 öz ford u tavsiye ederim yıllardır benim arabalarıma öz ford baktı sorun yaşamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts