Fatih Çetinbaş2 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Merhaba, Aracim 2008 s-max 2.0 tdci otomatik. Mobil'in kendi sitesinden arac bilgilerimi girerek 5w-30 yag aldim ve degisimi babamin tamirhanesinde gerceklestirdik. 2 hafta sonrasinda asagidaki gibi yag servisi uyarisi vermeye basladi. Yag kontrol cubugu seviyesinde bir problem yok. Arabanin calismasinda da hissebilir bir anormallik yok. Ne onerirsiniz? Yorum bağlantısı
Fatih Çetinbaş2 11 Ekim 2021 Yazar Paylaş 11 Ekim 2021 Hocam cevap cok hizli geldi, tesekkur ederim 😊 İcime su serptiniz. Bu ara kotu yag kullanimi kaynakli cok buyuk ariza yasayanlari da gordugum icin endise ediyordum. Sirf sahte yag gelmesin diye mobil turkiye sitesinden verdim siparisimi. Yol bilgisayarini biraz kurcalayayim, oralarda bulurum herhalde cozumumu. Tekrar tesekkurler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 basit iyidir, bu tip uyarılar yağın değişip değişmediğini anlamaz bile, yerine su koysak anlamaz o derece. zaman ve/veya km sayar. 5 Yorum bağlantısı
Rifat Berber 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Yetkili serviste bakımdan çıkıp gelen focus 3 için aynısını yaşadık yıllar önce. Araçların üretildikleri ülkelere göre bakım periyodu belirlendiği için bu sorunun olduğu söylenmişti, sıfırlanması da basitti. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Kontağı aç fren ve gaz pedalına basılı tut (10-15 saniye) yağ sıfırlama devam ediyor yazacak sıfırlama tamamlandı yazacak Anladığım kadarıyla bu şekilde sıfırlanıyormuş. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 13 Ekim 2021 Paylaş 13 Ekim 2021 Araca binin, tüm kapıların kapalı olduğundan emin olun. Ardından hem gaza hem de fren pedalına basın ve basılı tutun. Ardından kontağı AÇIN, motoru çalıştırmayın. Ekranda Servis: Yağ sıfırlama prog. Resim aşağıda. . Şimdi 15 saniye bekleyin. Ekranda Servis: Yağ sıfırlama tamamlandı mesajı görüntülenecektir. Resim aşağıda. . Pedallardan ayaklarınızı çekin Kapatmak için tamam'a basın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts