Yunus Gökhan Ay 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben beğenmedim. Entel dantel yiyecekler var. ? Tamam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben beğenmedim. Entel dantel yiyecekler var. ? 4.levent lem gel gezidreyim acaip yerler var, deri pantalonla gel ama, arka tarafı suudi konsolosluğu Önder Özcan yazdı: İsmi BAR zaten ? Leventte kapkara vardı eskiden neydi bea, yer gösterir para toplardık sponra vale dediler.. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: 4.levent lem gel gezidreyim acaip yerler var, deri pantalonla gel ama, arka tarafı suudi konsolosluğu 1980 li yıllar aklıma geldi İran plakalı otobüsler Erzuruma geldiğinde konsolosluğa kadar her kadın kara çarşaflı idi. Sonra otobüslerini bizim okulun oraya park edip çarşaflarını çıkarırlardı. İlk deri ve strech pantolonları onlarda görmüştüm. 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ekim 2021 Yazar Paylaş 18 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: 4.levent lem gel gezidreyim acaip yerler var, deri pantalonla gel ama, arka tarafı suudi konsolosluğu Çok fantastik buldum... Gelmeyim ben. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: 4.levent lem gel gezidreyim acaip yerler var, deri pantalonla gel ama, arka tarafı suudi konsolosluğu .. Girdim oraya vize için ben.. Saçma sapan bir yer..Allahtan doğranmadan çıkabildim. Bizim eski topraklar len bura dedim vize alamıyoruz yeşil pasaportla. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Girdim oraya vize için ben.. Saçma sapan bir yer..Allahtan doğranmadan çıkabildim. Bizim eski topraklar len bura dedim vize alamıyoruz yeşil pasaportla. hemen kapısından çıkınca karşısındaki tenis klubüne gidelim bir akşam güzel programları sanatçıları var 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Yok be. Çayırovada. İstanbula yakın. Zira istanbulda bu kadar geniş alan ne gezer. Gelemem diye üzülüyordum abi. Bankacılık üssüne de yakın yemekte kaçar gelirim ehtiyarlari baskına [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Oğuzhan Çakır yazdı: Gelemem diye üzülüyordum abi. Bankacılık üssüne de yakın yemekte kaçar gelirim ehtiyarlari baskına boynuz kulağı geçer derlerdi eski atalar, hayabusa almış olman lazımdı orantılarsak? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 boynuz kulağı geçer derlerdi eski atalar, hayabusa almış olman lazımdı orantılarsak?Biraz daha zamanı var [emoji3060] 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: 4.levent lem gel gezidreyim acaip yerler var, deri pantalonla gel ama, arka tarafı suudi konsolosluğu kapkara vardı eskiden neydi bea, yer gösterir para toplardık sponra vale dediler.. Polis akademisindeki mavi istiridye barı geldi aklıma 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Polis akademisindeki mavi istiridye barı geldi aklıma İstanbulda var mı o tür yerler? Neresi var mesela? Siz çok bilgili bir abiye benziyorsunuz. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: İstanbulda var mı o tür yerler? Neresi var mesela? Siz çok bilgili bir abiye benziyorsunuz. Arkadaşın mı soruyor abi? 19 Ekim 2021 tarihinde İlkay BAŞARAN tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 bu işin sonu maslakta mangal yakmaya kalır gibi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2021 Yazar Paylaş 19 Ekim 2021 Süha Demirtaş yazdı: bu işin sonu maslakta mangal yakmaya kalır gibi Yapalım bir mangal partisi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2021 Yazar Paylaş 19 Ekim 2021 Alternatif yer için 5-6 mekana bakıldı. Sosyal tesislere bakıldı, fiyatı uygun, kalite güzel ancak ciddiyet fazla, yer ayırmıyor, rezervasyon yapmıyor, masa birleştirmiyor ve özellikle pazar günleri çok kalabalık oluyor. Orman içindeki yerlere bakıldı, ormanda kış hakim.. mekanlar genelde pikniğe uygun, kamelya tarzında bu sebeple bu hava şartlarına uygun değil. Şehir içindeki mekanlar genelde kalabalık ve otopark sorunu var. Bu sebeplerle Toplantı için en uygun gördüğümüz yeri seçtik ve konusunu şuraya açtık.. Burayı kapatalım.. iki ayrı konuda devam etmesin.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts