Mehmet Kazancıoğlu 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: yemek servis veren bir yer istendi diye anladım ben. Hocam yemek hizmeti de veriyorlar galiba ama restoran mantığı ile çalışmıyor diye biliyorum sorento ile kaybol kaybol oynarken önüme çıkınca girip bakmışık. 16 Ekim 2021 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 (düzenlendi) Ben incekum’a aralık’ta gitmiştim. Sobaya koyduk kestaneleri. Üfff 16 Ekim 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben incekum’a aralık’ta gitmiştim. Sobaya koyduk kestaneleri. Üfff Kardeşim senle çözelim şu durumu biz ya. Ben Ayazma diye bir yer biliyorum Kartal'da ama park sorunu var oranın da. Yoksa İstanbul'un Topkapıdan sonra en güzel manzarası orada bence.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Restoran var. https://instagram.com/incekummacerapark?utm_medium=copy_link https://www.macerapark.com En güzel seçenek bu Cumhuriyetköy civarındaki yerler de çok güzel Bi de hava açık olursa harika olur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Kardeşim senle çözelim şu durumu biz ya. Ben Ayazma diye bir yer biliyorum Kartal'da ama park sorunu var oranın da. Yoksa İstanbul'un Topkapıdan sonra en güzel manzarası orada bence.. ya bana hiç farketmez. Bir şey tavsiye edip sonradan çok burun kıvırması yediğim için kendimi çekiyorum artık Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Şöyle bir yer de var değerlendirmek isterseniz. Kişi başı 15 lira. Dışarıda park yeri mevcut. Oturulan bölgede ışık ve priz mevcut, semaveri ile çay getirebiliyorlar ücretine mukabil. Sürekli yanan mangal alanları var. https://g.co/kgs/PuD2fq 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bursadaki bir yer bulalım Bugün yada yatın bulalım. https://goo.gl/maps/bqxY2nzCFqbbib6s5 açık alan bol, istanbul da, bursa daki gibi bir yer bulunmaz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 En son yörüngede olacak bu buluşma. İş oraya evriliyor Yorum bağlantısı
Serhat Işık 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Bir zamanlar Gebze de Mazdacılarla toplanmıştık. Park alanı mekanı çok güzeldi. Honda nın oralardan bir yerden girmiştik. Ama hatırlayamıyorum ismini.[emoji2186][emoji605][emoji605] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Bir zamanlar Gebze de Mazdacılarla toplanmıştık. Park alanı mekanı çok güzeldi. Honda nın oralardan bir yerden girmiştik. Ama hatırlayamıyorum ismini.[emoji2186][emoji605][emoji605]Dragos cafe https://goo.gl/maps/bqxY2nzCFqbbib6s5 açık alan bol, istanbul da, bursa daki gibi bir yer bulunmazÇay 50tl ise giderim aşağısı sarmaz 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Çay 50tl ise giderim aşağısı sarmaz Servet abi güzel değil mi Dragos cafe?[emoji2186][emoji605][emoji605] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Serhat Işık yazdı: Bir zamanlar Gebze de Mazdacılarla toplanmıştık. Park alanı mekanı çok güzeldi. Honda nın oralardan bir yerden girmiştik. Ama hatırlayamıyorum ismini. Ufuk vardı mazda’dan. Her hafta perşembe toplanıyoruz demişti bi sohbette. Servet abi tanır. Dürüm falan demişlerdi. Neresi orası acaba 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ufuk vardı mazda’dan. Her hafta perşembe toplanıyoruz demişti bi sohbette. Servet abi tanır. Dürüm falan demişlerdi. Neresi orası acaba vazgeçilmez mekan, gitgel ışıktan ışığa deneme de yaparız fren testi falan 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Ooo rolling varsa ona göre makinayla gelelim, @Mert Can Üzger kuzen ışıktan ışığa diyor ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Erdem Doğan yazdı: rolling varsa rolling , gaz pedalında kiremit işi, buradakinde 2 u dönüşü 4 fren noktası var. tüfrkçinin st si olsa iyi giderdi önde 90 sol sonrası 180 geri sonrası 90 sağ (derece) 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: rolling , gaz pedalında kiremit işi, buradakinde 2 u dönüşü 4 fren noktası var. tüfrkçinin st si olsa iyi giderdi önde 90 sol sonrası 180 geri sonrası 90 sağ (derece) otomatik makinada kiremit iş yapar, manuelde bilek konuşur. 90 sol sonrası ile 180 geri öncesi tam gaz tepe var mı? Düz yolda herkes kaptan ? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ufuk vardı mazda’dan. Her hafta perşembe toplanıyoruz demişti bi sohbette. Servet abi tanır. Dürüm falan demişlerdi. Neresi orası acaba Dragos sahilde eski karayolları lojmanlarının olduğu yerde orası, salaş bir dürümcü. Ama park derdi olmaz güzeldir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 En son orada Ersel abiyi yeni görev yerine uğurlamak için toplanmıştık. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Ay sonu ben gelemem işler yoğun... Bursaya git gel belimizi dogrultamadık... 600 TL sadece yollara para verdik 300 TL de benzin... Bu kadar paraya urfaya giderdim ben arabayla... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Erkut Uysal yazdı: Ay sonu ben gelemem işler yoğun... Bursaya git gel belimizi dogrultamadık... 600 TL sadece yollara para verdik 300 TL de benzin... Bu kadar paraya urfaya giderdim ben arabayla... Anlattığın hikayeden çok etkilendim. Kimseye korna çalamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 (düzenlendi) Erkut Uysal yazdı: Ay sonu ben gelemem işler yoğun... Bursaya git gel belimizi dogrultamadık... 600 TL sadece yollara para verdik 300 TL de benzin... Bu kadar paraya urfaya giderdim ben arabayla... 8tl’lik yola 900 vermişsin. Üfff hem de corsa ile ? 16 Ekim 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Ali Darbaz yazdı: Anlattığın hikayeden çok etkilendim. Kimseye korna çalamıyorum. Hele bu devirde korna çalmak... Büyük cesaret... Dün haberlerde gördüm Esenyurttami nerde bi yerde adamı alkollu diye çorbacıdan çıkartmişlar sabah mekana geri gelip 3 el ateş etmiş... Bilmem kaçtane sabıkası var... Savcılıkta bu olaydan sonra adamı serbest bırakmış... Savcı herhalde 3 el ateşi masumane buldu bir şarjör olsaydı kesin ceza alırdı... 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 8tl’lik yola 900 vermişsin. Üfff hem de corsa ile ? Bütün hepsi forumda Gold üye olabilmek içindi... Eve gelince Emmi iban yolladı üyelik parasınıda gönderdim... Corsa ile yola çıkmasını konuşmak bile istemiyorum hala çok pişmanım... @Çağlar Bayur İstanbul kart kullansa bu kadar uygun fiyata gelemezdi valla... TLC de aşırı pintileri nası takip ediyosa artık... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts