Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Maytapda mi gecmeyek? Edepsizlik yapmadan bu önce 'fiyatı' kökleyip sonra birazını geri çekme konusunda birşey yazmayı reddediyorum. eee herşey sırayla Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: eee herşey sırayla Acını paylaşmıyom, çimki bana ne Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Acını paylaşmıyom, çimki bana ne dediğim gibi, herşeyin zamanı var.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bence rakamda sorun yok 108 km/h hızda giderken herkes beni geçti , az ama evet 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bence rakamda sorun yok 108 km/h hızda giderken herkes beni geçti , az ama evet Ya ben bu hız olayını zaten hiç anlayamıyorum. Neymiş otobanda hız limiti 143 müş 120 ile gidilirmiymiş... e gidiliiir, ust limit 130 zaten,, bi de %10 ekliyorsun 143 yapiyorsun. Arkadas limiti zorlamak zorunda miyiz? Sonra araba cok yakiyor, e yakar. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Ya ben bu hız olayını zaten hiç anlayamıyorum. Neymiş otobanda hız limiti 143 müş 120 ile gidilirmiymiş... e gidiliiir, ust limit 130 zaten,, bi de %10 ekliyorsun 143 yapiyorsun. Arkadas limiti zorlamak zorunda miyiz? Sonra araba cok yakiyor, e yakar. zamanında porşe bayisi ilw soru cevap yapıyorlar, otobanda felan sağdan sağdan giden çok nedendir bozuk mudur diye soru geliyor, diyor ki bizim müşterilerin bir yere yetişme derdi pek yok yolculukları keyif odaklı... 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: zamanında porşe bayisi ilw soru cevap yapıyorlar, otobanda felan sağdan sağdan giden çok nedendir bozuk mudur diye soru geliyor, diyor ki bizim müşterilerin bir yere yetişme derdi pek yok yolculukları keyif odaklı... Asıl sorum abi sizin bir sorunuz oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: zamanında porşe bayisi ilw soru cevap yapıyorlar, otobanda felan sağdan sağdan giden çok nedendir bozuk mudur diye soru geliyor, diyor ki bizim müşterilerin bir yere yetişme derdi pek yok yolculukları keyif odaklı... E ayni ben? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Asıl sorum abi sizin bir sorunuz oldu mu? yok ben değil bi arkadaş tı yukarda açık etmiş zaten 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Mertol Kip yazdı: Ya ben bu hız olayını zaten hiç anlayamıyorum. Neymiş otobanda hız limiti 143 müş 120 ile gidilirmiymiş... e gidiliiir, ust limit 130 zaten,, bi de %10 ekliyorsun 143 yapiyorsun. Arkadas limiti zorlamak zorunda miyiz? Sonra araba cok yakiyor, e yakar. Geçen bayram öncesi Kayseri ye gidiyordum yollar oldukça kalabalıktı, duble yolda araçların hemen hemen %70-80 i kuzu gibi 100 Km/h hıza bağlamış gidiyordu... Limitin 110 Km/h (121 Km/h) olduğu duble yollarda artık çok fazla 90-100 le giden görüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts