İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

Maytapda mi gecmeyek?

Edepsizlik yapmadan bu önce 'fiyatı' kökleyip sonra birazını geri çekme konusunda birşey yazmayı reddediyorum. 

eee herşey sırayla :seytan:

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

eee herşey sırayla :seytan:

Acını paylaşmıyom, çimki bana ne :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

Acını paylaşmıyom, çimki bana ne :)

:kihkih: dediğim gibi, herşeyin zamanı var....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bence rakamda sorun yok 108 km/h hızda giderken herkes beni geçti , az ama evet

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

bence rakamda sorun yok 108 km/h hızda giderken herkes beni geçti , az ama evet

Ya ben bu hız olayını zaten hiç anlayamıyorum. Neymiş otobanda hız limiti 143 müş 120 ile gidilirmiymiş... e gidiliiir, ust limit 130 zaten,, bi de %10 ekliyorsun 143 yapiyorsun. Arkadas limiti zorlamak zorunda miyiz? Sonra araba cok yakiyor, e yakar. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mertol Kip yazdı:

Ya ben bu hız olayını zaten hiç anlayamıyorum. Neymiş otobanda hız limiti 143 müş 120 ile gidilirmiymiş... e gidiliiir, ust limit 130 zaten,, bi de %10 ekliyorsun 143 yapiyorsun. Arkadas limiti zorlamak zorunda miyiz? Sonra araba cok yakiyor, e yakar. 

zamanında porşe bayisi ilw soru cevap yapıyorlar, otobanda felan sağdan sağdan giden çok nedendir bozuk mudur diye soru geliyor, diyor ki bizim müşterilerin bir yere yetişme derdi pek yok yolculukları keyif odaklı...

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

zamanında porşe bayisi ilw soru cevap yapıyorlar, otobanda felan sağdan sağdan giden çok nedendir bozuk mudur diye soru geliyor, diyor ki bizim müşterilerin bir yere yetişme derdi pek yok yolculukları keyif odaklı...

Asıl sorum abi sizin bir sorunuz oldu mu?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

E ayni ben? 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Yeter yazdı:

Asıl sorum abi sizin bir sorunuz oldu mu?

yok ben değil bi arkadaş tı yukarda açık etmiş zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
Mertol Kip yazdı:

Geçen bayram öncesi Kayseri ye gidiyordum yollar oldukça kalabalıktı, duble yolda araçların hemen hemen %70-80 i kuzu gibi 100 Km/h hıza bağlamış gidiyordu... :)  Limitin 110 Km/h (121 Km/h) olduğu duble yollarda artık çok fazla 90-100 le giden görüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Metin Mankal
  • Yeni Oluştur...