Çağlar Bayur 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela yani yazdık ya başka da yazma nasipse birkaç sene sonra belki 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 mazot bizde bedava . keşke 3.0 araba alsaydım be Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Ali Gök yazdı: mazot bizde bedava . mersin limanında mı Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mersin limanında mı yok o liman ıraklıların bizim değil diye biliyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Ali Gök yazdı: mazot bizde bedava . keşke 3.0 araba alsaydım be Evde yapabiliyorsak özelden formülünü atsan çok duacı olurum abi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ağustos 2025 Paylaş 28 Ağustos 2025 Mehmet Yeter yazdı: Evde yapabiliyorsak özelden formülünü atsan çok duacı olurum abi. Aynştayn bile biliyor. Sen bilmiyor musun 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 13:40 Paylaş Dün saat 13:40 (düzenlendi) Kaynak: https://uzmanpara.milliyet.com.tr/uzmanpara/benzin-motorine-zam-geliyor-abd-iran-saldirilari-sonrasi-akaryakita-zam-haberi-geldi-gece-yarisi-tabelalar-degisiyor-7547769 Dün saat 13:41 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Metin düzeltme Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:42 Paylaş Dün saat 13:42 cırt kelepçe gibi bu bret. yükselirken daha gemiye binmeden tam takip, düşerken sırıtını dön görmezden gel 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Değerli madenler de savaşa garip tepki verdiler. Hiç bir şey olmasa bile değişik bişeyler oluyo gibi sanki Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Değerli madenler de savaşa garip tepki verdiler. Hiç bir şey olmasa bile değişik bişeyler oluyo gibi sanki ötvden karşılanacakmış Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Görkem Karakaş yazdı: ötvden karşılanacakmış Eşel mobil sistemin devreye alınması için çalışmalar yapılıyo diye duymuştum. Devreye girdiğine dair bir haber görmemiştim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Bir iptali 1000 kişi ister ama 1 kişi yapar... 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bir iptali 1000 kişi ister ama 1 kişi yapar... Şöyle bir bilgi geldi ama doğru mu bilemiyorum, Dünkü kazık az geldiği için iptal olmuş gibi geldi bunu görünce 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce ohhhhhhhhhhhhhhhh ayrıca döküm olarak mazot satışları da yasaklanmış maalesef Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bişi deniyor toplum mühendisleri sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts