Çağlar Bayur 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela yani yazdık ya başka da yazma nasipse birkaç sene sonra belki 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 mazot bizde bedava . keşke 3.0 araba alsaydım be Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Ali Gök yazdı: mazot bizde bedava . mersin limanında mı Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mersin limanında mı yok o liman ıraklıların bizim değil diye biliyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Ali Gök yazdı: mazot bizde bedava . keşke 3.0 araba alsaydım be Evde yapabiliyorsak özelden formülünü atsan çok duacı olurum abi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ağustos 2025 Paylaş 28 Ağustos 2025 Mehmet Yeter yazdı: Evde yapabiliyorsak özelden formülünü atsan çok duacı olurum abi. Aynştayn bile biliyor. Sen bilmiyor musun 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Dün saat 13:40 Paylaş Dün saat 13:40 (düzenlendi) Kaynak: https://uzmanpara.milliyet.com.tr/uzmanpara/benzin-motorine-zam-geliyor-abd-iran-saldirilari-sonrasi-akaryakita-zam-haberi-geldi-gece-yarisi-tabelalar-degisiyor-7547769 Dün saat 13:41 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Metin düzeltme Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:42 Paylaş Dün saat 13:42 cırt kelepçe gibi bu bret. yükselirken daha gemiye binmeden tam takip, düşerken sırıtını dön görmezden gel 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Değerli madenler de savaşa garip tepki verdiler. Hiç bir şey olmasa bile değişik bişeyler oluyo gibi sanki Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Değerli madenler de savaşa garip tepki verdiler. Hiç bir şey olmasa bile değişik bişeyler oluyo gibi sanki ötvden karşılanacakmış Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Görkem Karakaş yazdı: ötvden karşılanacakmış Eşel mobil sistemin devreye alınması için çalışmalar yapılıyo diye duymuştum. Devreye girdiğine dair bir haber görmemiştim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Bir iptali 1000 kişi ister ama 1 kişi yapar... 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bir iptali 1000 kişi ister ama 1 kişi yapar... Şöyle bir bilgi geldi ama doğru mu bilemiyorum, Dünkü kazık az geldiği için iptal olmuş gibi geldi bunu görünce 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 saat önce Paylaş 9 saat önce ohhhhhhhhhhhhhhhh ayrıca döküm olarak mazot satışları da yasaklanmış maalesef Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bişi deniyor toplum mühendisleri sanırım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Almanyada fiyatlar 0.40 euro artmış. https://x.com/MyLordBebo/status/2029225927255736564 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ülkede benzin stoğu fazla, mazot mu az. Neden zam farkı bu denli fazla? Ya da benzin üretilen petrolü hürmüz ile alakası olmayan yerlerden mi alıyoruz? Dünyada gemicilik ve nakliyat işleri hep bi sır. rusya göbek atıyordur şimdi. Hazırlamıştır tankerleri. İsteyene 100 dolardan veririm hesapları yapıyordur kesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ülkede benzin stoğu fazla, mazot mu az. Neden zam farkı bu denli fazla? Ya da benzin üretilen petrolü hürmüz ile alakası olmayan yerlerden mi alıyoruz? Dünyada gemicilik ve nakliyat işleri hep bi sır. Hürmüz ablaaa.. Şaka bir yana evet benzin fazlamız var. Amerikaya bile benzin satıyorduk bir ara. Sonra hydrocranking kulesi kurdular 2 milyar dolara kocaelinde onu da mazota felan çevirdiler ama yine de mazot az. Ayrıca belki biz de stokluyoruzdur. Devlet için felan. PKK ne halt edecek bilmiyoruz. Belki irana girecez vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Hürmüz ablaaa.. Şaka bir yana evet benzin fazlamız var. Amerikaya bile benzin satıyorduk bir ara. Sonra hydrocranking kulesi kurdular 2 milyar dolara kocaelinde onu da mazota felan çevirdiler ama yine de mazot az. Ayrıca belki biz de stokluyoruzdur. Devlet için felan. PKK ne halt edecek bilmiyoruz. Belki irana girecez vs vs. Son senelerde hususilerde dizel satış çok azdı. Ama istanbulda trafikte araçların yarısından fazlası yine dizel. Ticari de çok tabi. Birileri ekonomisi çökmeden savaş çıkarıp sonuca varmak istiyor. Umarım bizi çekmezler 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Hürmüz ablaaa.. Şaka bir yana evet benzin fazlamız var. Amerikaya bile benzin satıyorduk bir ara. Sonra hydrocranking kulesi kurdular 2 milyar dolara kocaelinde onu da mazota felan çevirdiler ama yine de mazot az. Ayrıca belki biz de stokluyoruzdur. Devlet için felan. PKK ne halt edecek bilmiyoruz. Belki irana girecez vs vs. Abi Küzey Irak yönetimi , petrol boru hatlarının en çok prim yapacağı dönem değil mi ? Küzey Irak yönetimi sizce bu durumu kullanmak için Türkiye ile daha iyi politika sürecine girer mi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Abi Küzey Irak yönetimi , petrol boru hatlarının en çok prim yapacağı dönem değil mi ? Küzey Irak yönetimi sizce bu durumu kullanmak için Türkiye ile daha iyi politika sürecine girer mi. Girmez. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce İsim geçiyormuş ben dikkat etmemiştim 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Abi Küzey Irak yönetimi , petrol boru hatlarının en çok prim yapacağı dönem değil mi ? Küzey Irak yönetimi sizce bu durumu kullanmak için Türkiye ile daha iyi politika sürecine girer mi. boruda kısıtlı kalma kuyuya da bak Yorum bağlantısı
Recommended Posts