Sinan Akgöl 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Gundem o kadar yoğunki Rusya bugun aciklama yapiyor Ukrayna mavi akim ve boru hatlarina sabotaj yapma durumuda varmis o zaman birde kuzeyden gelir darbe fiyatlara. Resmi kararda geldi bu arada 15 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Poyraz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce savaş yokken akaryakıt ucuzdu yazık oldu Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Poyraz yazdı: savaş yokken akaryakıt ucuzdu yazık oldu Evet ben arabayı mazot ile yıkıyordum ucuz diye. Savaş çıkınca artık eskisi gibi olmayacak. 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 3 kez okudum bir şey anlamadım. ne demek istemiş şimdi burada bu. Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Almanyada fiyatlar 0.40 euro artmış. https://x.com/MyLordBebo/status/2029225927255736564 2003 yılında oradayken 1,20€ du litresi, %100 zamlanmış. Valla almanya bitmiş 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: 3 kez okudum bir şey anlamadım. ne demek istemiş şimdi burada bu. 10tl zam gelirse 7.5tl bizden 2.5 tl sizin cepten demek istenmis 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evet dün 62den doldurduğum depoyu bugün 65ten doldurdum. Hatta 65,84 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Evet dün 62den doldurduğum depoyu bugün 65ten doldurdum. Hatta 65,84 Maşallah bir günde 600km yol mu yaptınız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts