Sinan Akgöl 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Gundem o kadar yoğunki Rusya bugun aciklama yapiyor Ukrayna mavi akim ve boru hatlarina sabotaj yapma durumuda varmis o zaman birde kuzeyden gelir darbe fiyatlara. Resmi kararda geldi bu arada 20 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Poyraz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce savaş yokken akaryakıt ucuzdu yazık oldu Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Poyraz yazdı: savaş yokken akaryakıt ucuzdu yazık oldu Evet ben arabayı mazot ile yıkıyordum ucuz diye. Savaş çıkınca artık eskisi gibi olmayacak. 4 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 3 kez okudum bir şey anlamadım. ne demek istemiş şimdi burada bu. Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Almanyada fiyatlar 0.40 euro artmış. https://x.com/MyLordBebo/status/2029225927255736564 2003 yılında oradayken 1,20€ du litresi, %100 zamlanmış. Valla almanya bitmiş 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Onur Demir yazdı: 3 kez okudum bir şey anlamadım. ne demek istemiş şimdi burada bu. 10tl zam gelirse 7.5tl bizden 2.5 tl sizin cepten demek istenmis 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Evet dün 62den doldurduğum depoyu bugün 65ten doldurdum. Hatta 65,84 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Evet dün 62den doldurduğum depoyu bugün 65ten doldurdum. Hatta 65,84 Maşallah bir günde 600km yol mu yaptınız? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sani Gerşon yazdı: Maşallah bir günde 600km yol mu yaptınız? Okula gitmek için bizim aracı kullanıyoruz. Dün depoyu doldurup bugün git gel yaptıktan sonra tekrar doldurdum. Yaklaşık 60 km için 4.40 litre mazot aldım. 293 lira tuttu. Şehir içi ve köy yolları karışık özellikle sabah ilk harekette çok yakıyor maalesef. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts