Sinan Akgöl Çarşamba 21:27 Paylaş Çarşamba 21:27 (düzenlendi) Gundem o kadar yoğunki Rusya bugun aciklama yapiyor Ukrayna mavi akim ve boru hatlarina sabotaj yapma durumuda varmis o zaman birde kuzeyden gelir darbe fiyatlara. Resmi kararda geldi bu arada Çarşamba 21:42 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Poyraz Perşembe 04:52 Paylaş Perşembe 04:52 savaş yokken akaryakıt ucuzdu yazık oldu Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 08:03 Paylaş Perşembe 08:03 Fatih Poyraz yazdı: savaş yokken akaryakıt ucuzdu yazık oldu Evet ben arabayı mazot ile yıkıyordum ucuz diye. Savaş çıkınca artık eskisi gibi olmayacak. 4 Yorum bağlantısı
Onur Demir Perşembe 08:13 Paylaş Perşembe 08:13 Sinan Akgöl yazdı: 3 kez okudum bir şey anlamadım. ne demek istemiş şimdi burada bu. Yorum bağlantısı
Onur Demir Perşembe 08:18 Paylaş Perşembe 08:18 Ali Darbaz yazdı: Almanyada fiyatlar 0.40 euro artmış. https://x.com/MyLordBebo/status/2029225927255736564 2003 yılında oradayken 1,20€ du litresi, %100 zamlanmış. Valla almanya bitmiş 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Perşembe 08:28 Paylaş Perşembe 08:28 Onur Demir yazdı: 3 kez okudum bir şey anlamadım. ne demek istemiş şimdi burada bu. 10tl zam gelirse 7.5tl bizden 2.5 tl sizin cepten demek istenmis 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 11:02 Paylaş Perşembe 11:02 Evet dün 62den doldurduğum depoyu bugün 65ten doldurdum. Hatta 65,84 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 12:34 Paylaş Perşembe 12:34 Mehmet Yeter yazdı: Evet dün 62den doldurduğum depoyu bugün 65ten doldurdum. Hatta 65,84 Maşallah bir günde 600km yol mu yaptınız? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 12:54 Paylaş Perşembe 12:54 Sani Gerşon yazdı: Maşallah bir günde 600km yol mu yaptınız? Okula gitmek için bizim aracı kullanıyoruz. Dün depoyu doldurup bugün git gel yaptıktan sonra tekrar doldurdum. Yaklaşık 60 km için 4.40 litre mazot aldım. 293 lira tuttu. Şehir içi ve köy yolları karışık özellikle sabah ilk harekette çok yakıyor maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Cumartesiden geçerli Motorine 1,14 TL, Benzine 55 Krş Fiyat zam bekleniyor (yansıyan 25% - aslı motorin 4,56 - benzin 2,2 TL) ÖTV'nin bitmesine Benzinde 14 TL Motorinde 1.54 TL toplam zam gelmesi gerek (kalan ÖTV benzinde 10,4 - Motorinde 1,15) Kaynak X Iris Cibre. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce v8 lerin tüketimi hepimizin cebinden çıkıyor yani hybritlerin suçu nedir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Cumartesiden geçerli Motorine 1,14 TL, Benzine 55 Krş Fiyat zam bekleniyor (yansıyan 25% - aslı motorin 4,56 - benzin 2,2 TL) ÖTV'nin bitmesine Benzinde 14 TL Motorinde 1.54 TL toplam zam gelmesi gerek (kalan ÖTV benzinde 10,4 - Motorinde 1,15) Kaynak X Iris Cibre. gelir. Sinan Akgöl yazdı: Cumartesiden geçerli Motorine 1,14 TL, Benzine 55 Krş Fiyat zam bekleniyor (yansıyan 25% - aslı motorin 4,56 - benzin 2,2 TL) ÖTV'nin bitmesine Benzinde 14 TL Motorinde 1.54 TL toplam zam gelmesi gerek (kalan ÖTV benzinde 10,4 - Motorinde 1,15) Kaynak X Iris Cibre. gelir. Kanun neden konulur ki o zaman? Uyulmayıp lazım olunca yeni kanun çıkacaksa? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Petrol 91 dolar olmuş halelülya 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Esas olay lng’de patlayacak. Şimdilik depoları boşaltıyoruz. Rusya da ab’ye size gaz falan yok asya’ya vereceğim dedi. Tabi oyun oynuyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Esas olay lng’de patlayacak. Şimdilik depoları boşaltıyoruz. Rusya da ab’ye size gaz falan yok asya’ya vereceğim dedi. Tabi oyun oynuyor. Dünde Rusyaya uygulanan petrol ambargosunu kaldirabiliriz demişler sıkışınca 🙂 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Dünde Rusyaya uygulanan petrol ambargosunu kaldirabiliriz demişler sıkışınca 🙂 hindistan çok büyük güç diyorlar. abd, hindistana, rusyanın denizdeki petrolünü 30 gün alması için izin verdi. nasıl büyük ülke nasıl Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tabi oyun oynuyor. çizgisi değişmeyen tek adam putin, oyunun kurallarını belirliyor denebilir Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: hindistan çok büyük güç diyorlar. abd, hindistana, rusyanın denizdeki petrolünü 30 gün alması için izin verdi. nasıl büyük ülke nasıl Modi reyiz dansla ugurlandi ya duramaz abi butun call centerlar globaldekiler hepsi hindistanda santral elektrik petrol uretim dursa Amazonda siparisi gelmeyen teyze kimi aricak bir de düşün nüfüs Çin i geçti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts