Murat Sahın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Mankal yazdı: Rüzgarı hesaplayacak durumlara gelmedik değil mi ? Bu sadece Ali nin hezeyanları olsun.. Rüzgarı bilmem, 8-8,5 litre arası tüketiyorduk. 75 tl'den yakıt alınca çektim ayağımı, 6,5'e düşecek umarım. Sabahları personeller ile aynı saatte aynı yoldan işe geliyorum. Alışmışlar benim gidişime, normalde yapıştırırdım. Bir kaç gündür sakin sakin gittiğimi görünce "az yaksın diye seni yavaşlatan hayat bize neler yapmaz ki" dedi biri 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Mankal yazdı: Rüzgarı hesaplayacak durumlara gelmedik değil mi ? Bu sadece Ali nin hezeyanları olsun.. Metin abi, 2009 yılından beri ben arabaları hiper ekonomik kullanmak için her türlü opsiyonu yaparım. Windy ile rüzgar yönüne bakmak buna dahil 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Metin abi, 2009 yılından beri ben arabaları hiper ekonomik kullanmak için her türlü opsiyonu yaparım. Windy ile rüzgar yönüne bakmak buna dahil Aytene aero kit bakiyordun bi ara. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Aytene aero kit bakiyordun bi ara. ah ayten ah. Satmasaydım keşke. Murat Sahın yazdı: Rüzgarı bilmem, 8-8,5 litre arası tüketiyorduk. 75 tl'den yakıt alınca çektim ayağımı, 6,5'e düşecek umarım. Sabahları personeller ile aynı saatte aynı yoldan işe geliyorum. Alışmışlar benim gidişime, normalde yapıştırırdım. Bir kaç gündür sakin sakin gittiğimi görünce "az yaksın diye seni yavaşlatan hayat bize neler yapmaz ki" dedi biri işe gidip gelmek için mondeo büyük araba, sana hb lazım Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: ah ayten ah. Satmasaydım keşke. işe gidip gelmek için mondeo büyük araba, sana hb lazım Hiç birşey için keşke deme. 😉 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: ah ayten ah. Satmasaydım keşke. işe gidip gelmek için mondeo büyük araba, sana hb lazım İkinci araba alacak bütçem yok. Senede 3-4 kez uzun yolum var, aile 4 kişi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: İkinci araba alacak bütçem yok. Senede 3-4 kez uzun yolum var, aile 4 kişi. İkinci araç değil komple sat sana 0.9 turbo klio alırdık. Yere yakın, 80 ile gidince 110 gibi gelir. Ama aile 4 kişi olunca bilemedim. Bizde çok seyehate çıkarız ama 2 bavul 2 çanta yeriyor 3 kişiye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts