Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ford Otosan’dayım burada otoparkta boş yer bulamazdık normalde. Şimdi bırak otoparkı giriş kapısına yakın olan spotlar bile boş. Vallahi bence Pandemi dönemindeki evden çalışma sistemi geri dönmeli. Pandemi bitince ev çalışmayı kaldırmışlardı ya da azaltmışlardı artık tekrar geri gelir böyle giderse 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: İstanbulda şu emeklileri göndersek zaten epey rahatlar. İnsanlar emekli olunca halen neden istanbulda yaşamaya devam ederki. Babam çoktan yerleşti köye, sadece kışları geliyor. Gitmesinler diye bag evlerini 30 metrekare ile sınırlandırdı salaklar. 50 olsa kurtarırdı. Ali Darbaz yazdı: İstanbulda şu emeklileri göndersek zaten epey rahatlar. İnsanlar emekli olunca halen neden istanbulda yaşamaya devam ederki. Babam çoktan yerleşti köye, sadece kışları geliyor. Kadıköyde tek yaşayan yaşlı çok. Onlar ölünce çok değişir olay. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Kadıköyde tek yaşayan yaşlı çok. Onlar ölünce çok değişir olay. yerleşim nufüsü gençleşirse dert artar, net yaşıyorum içinde 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yerleşim nufüsü gençleşirse dert artar, net yaşıyorum içinde Az önce Ford Otosan Sancaktepe'de tıpkı sana benzeyen bir adam gördüm yoksa sen miydin. Şimdi otokoç'un yeni devir aldığı gebze'deki pegout citroën showroomuna gidiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Az önce Ford Otosan Sancaktepe'de tıpkı sana benzeyen bir adam gördüm yoksa sen miydin. Şimdi otokoç'un yeni devir aldığı gebze'deki pegout citroën showroomuna gidiyorum Çok geziyorsun çook. Yolda üçüncü yabancı dil öğrenilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Çok geziyorsun çook. Yolda üçüncü yabancı dil öğrenilir Arabayı otomatiğe alıp forum'a yazı yazıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabayı otomatiğe alıp forum'a yazı yazıyorum Telefon nereye takılı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ford Otosan Sancaktepe'de tıpkı sana benzeyen bir adam gördüm yoksa sen miydin o şansı kaçırdılar Ali Darbaz yazdı: Şimdi otokoç'un yeni devir aldığı gebze'deki pegout citroën showroomuna gidiyorum bilançoda göreceğiz batağı, Tofaşı batırdı bu stellantisi işi, ithalat 10 misli arttı orantısal kar %90 azaldı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Telefon nereye takılı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) muhalefet şerhi verdim https://kap.org.tr/en/api/file/download/4028328c9cc9d177019cf73a76392bb8 4 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Zamlar iptal edilmiş.(tabi ki şimdilik) 4 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: İstanbulda şu emeklileri göndersek zaten epey rahatlar. İnsanlar emekli olunca halen neden istanbulda yaşamaya devam ederki. Babam çoktan yerleşti köye, sadece kışları geliyor. İstanbul'da doğup, 60 yıldır İstanbul'da yaşadıgımız ve tüm yatırımımız burada olduğu için devam ediyor olabilir miyiz acaba? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) İbrahim Arslan yazdı: İstanbul'da doğup, 60 yıldır İstanbul'da yaşadıgımız ve tüm yatırımımız burada olduğu için devam ediyor olabilir miyiz acaba? Emekli olunca ilk fırsatta kaçar, Aydın didim veya Balıkesir Ayvalık Güre veya son günlerin modası Datça gibi yerlere yerleşirim. Hanımda hem fikir. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orantısal kar %90 azaldı Ne uğraşacaklar imalatla.. Al sat basit işe.. Çağlar Bayur yazdı: muhalefet şerhi verdim https://kap.org.tr/en/api/file/download/4028328c9cc9d177019cf73a76392bb8 Reklam müdürünü de fırçalamışsın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts