Gencay Bengli 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Yeni normalimiz kaç TL bantları oldu Ben kafamda 80-85 ( dizel) arasına fitim. 4 saat önce tarihinde Gencay Bengli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Yeni normalimiz kaç TL bantları oldu Vallahi 3 ayda 30tl geldigini hesaplar isek. Ilk basta bi 10tl indirimle ile ineriz sonra stabil hayata devam 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Düz yüz yapsınlar bir daha da dokunmasınlar 2 sene Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Abi en az 2 ay surer inmesi normallere. Düşme hizida çıktığı gibide olmaz gene olan bize oldu kisacasi 🙂 aynen öyle kardeşim, malesef Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Gencay Bengli yazdı: Ben kafamda 80-85 ( dizel) arasına fitim. Şuan zaten 86 Ankara'da İndirim olmadan devam o zaman Sinan Akgöl yazdı: Vallahi 3 ayda 30tl geldigini hesaplar isek. Ilk basta bi 10tl indirimle ile ineriz sonra stabil hayata devam 😂 75-80 arası sabitlerler bence de Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce 10 Nisan Cuma günü Motorine 14,5 TL Benzine 1,5 TL indirim gelmesi bekleniyormuş Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Alptuğ Özcan yazdı: 10 Nisan Cuma günü Motorine 14,5 TL Benzine 1,5 TL indirim gelmesi bekleniyormuş Sonraki gelenlerde %25 olarak yansir 🙂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts