Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Medyaya pohpohlanan haber; şu an petrol firmaları gerçek durumu piyasaya yansıtmıyor şeklinde öleceğiz biteceğiz algısından fayda görenler boş durmuyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 14:54 Paylaş Dün saat 14:54 Yeni bir vergi düzenlemesi geliyor deniyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:23 Paylaş Dün saat 15:23 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yeni bir vergi düzenlemesi geliyor deniyor Detay Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:34 Paylaş Dün saat 15:34 Valla sır gibi saklanıyor. Vergi kaybını önleyecekmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:27 Paylaş Dün saat 16:27 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Valla sır gibi saklanıyor. Vergi kaybını önleyecekmiş hee sır sır bist i gördük 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 17:04 Paylaş Dün saat 17:04 Çağlar Bayur yazdı: hee sır sır bist i gördük Mutlak değer olarak bakalım. Yarın artı olur Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay Dün saat 18:34 Paylaş Dün saat 18:34 Nefes vergisi olabilir.. özellikle spor yapanlardan daha çok alınır. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Benim korkum başka, yediklerimizde vergi var da bunların atık kısmında yok, aman duymasınlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Nefes vergisi olabilir.. özellikle spor yapanlardan daha çok alınır. He canım bir o eksikti zaten 1 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: He canım bir o eksikti zaten Ali sen spora başlamadın mı abi, sen daha çok kullanıyorsun oksijeni... ödeyeceksin tabi. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mutlak değer olarak bakalım. Yarın artı olur bakış açısına bağlı, borsalar akanomi göstergesi değildir, piyasa göstergesidir, money talks Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Benim korkum başka, yediklerimizde vergi var da bunların atık kısmında yok, aman duymasınlar. Çöp vergisi var, sonra atık su parası var.. doğal olarak oraya da vergi yansıtılıyor. Faturaya direk bulaşık, foseptik diye yazmasınlar artık bi zahmet 10 saat önce tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bakış açısına bağlı, borsalar akanomi göstergesi değildir, piyasa göstergesidir, money talks bakış açısından çok tahtacıya bağlı. Türkiyede tahtacı konuşur. Globalde de fon sahipleri yönlendirir. Nedense para hep onlara akar. Sözde herkes kazanıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bakış açısından çok tahtacıya bağlı. Türkiyede tahtacı konuşur. Globalde de fon sahipleri yönlendirir. Nedense para hep onlara akar. Sözde herkes kazanıyor daha geniş bak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: daha geniş bak uzaya mı çıkayım. Daha geniş ne olabilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: uzaya mı çıkayım. Daha geniş ne olabilir gönül gözünle 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bakış açısından çok tahtacıya bağlı. Türkiyede tahtacı konuşur. Globalde de fon sahipleri yönlendirir. Nedense para hep onlara akar. Sözde herkes kazanıyor Tansuyla biste doğru programi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Tansuyla biste doğru programi? Şu sıra kot Sinan Akgöl yazdı: Tansuyla biste doğru programi? sinan nerelerde diyorum. Kot lazım mı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu sıra kot sinan nerelerde diyorum. Kot lazım mı 50k ödedim dün bana kot deme. Nolur deme. Kot degilde bizi kestiler kot kesit olduk 😁. Beykoz u alt ust ediyorum bu siralar sorma. Dusterli tarla emlakcisi gibi oldum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 50k ödedim dün bana kot deme. Nolur deme. Kot degilde bizi kestiler kot kesit olduk 😁. Beykoz u alt ust ediyorum bu siralar sorma. Dusterli tarla emlakcisi gibi oldum. kimse beykozda 1+0 ve 1+1’e çıkmaz yahu. Sen şehir içinde küçük parsel kovala gel Yorum bağlantısı
Recommended Posts