Sinan Akgöl 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kimse beykozda 1+0 ve 1+1’e çıkmaz yahu. Sen şehir içinde küçük parsel kovala gel Hic 1+1 yapmadim biliyomusunnhic sevmem hep dert. 1 aydir 560m2 293m2 oturum 22 daireyle ugrasiyorum her kat farkli daire sayisi artik kendimi daglara taslara vurup kartal yuvasi mustakil site ici hemen topraktan sana 3. Kopruye 5dk 😂 1 sene hgs benden. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Hic 1+1 yapmadim biliyomusunnhic sevmem hep dert. 1 aydir 560m2 293m2 oturum 22 daireyle ugrasiyorum her kat farkli daire sayisi artik kendimi daglara taslara vurup kartal yuvasi mustakil site ici hemen topraktan sana 3. Kopruye 5dk 😂 1 sene hgs benden. bekar çok. Boşanan çok. Şu an çok revaçta yani küçük evler Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bekar çok. Boşanan çok. Şu an çok revaçta yani küçük evler Onlarda da alim gucu yok malesef. Kira icin tamamda 7m 1+1 kirasi 40k. Yatirim icinde mantikli degil suanki ekonomiye gore. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Onlarda da alim gucu yok malesef. Kira icin tamamda 7m 1+1 kirasi 40k. Yatirim icinde mantikli degil suanki ekonomiye gore. yarın, bugünden daha yalnız olacağız. Param olsa küçük ev alıp kiraya verirdim valla Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yarın, bugünden daha yalnız olacağız. Param olsa küçük ev alıp kiraya verirdim valla 50 ay vadeli ev satıyoruz lansman öncesi indirimli fiyatlardan yararlanmak istersen ara beni Yorum bağlantısı
Recommended Posts