İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Sinan Akgöl
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kimse beykozda 1+0 ve 1+1’e çıkmaz yahu. Sen şehir içinde küçük parsel kovala gel :) 

Hic 1+1 yapmadim biliyomusunnhic sevmem hep dert. 1 aydir 560m2 293m2 oturum 22 daireyle ugrasiyorum her kat farkli daire sayisi artik kendimi daglara taslara vurup kartal yuvasi mustakil site ici hemen topraktan sana 3. Kopruye 5dk 😂 1 sene hgs benden.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

Hic 1+1 yapmadim biliyomusunnhic sevmem hep dert. 1 aydir 560m2 293m2 oturum 22 daireyle ugrasiyorum her kat farkli daire sayisi artik kendimi daglara taslara vurup kartal yuvasi mustakil site ici hemen topraktan sana 3. Kopruye 5dk 😂 1 sene hgs benden.

bekar çok. Boşanan çok. Şu an çok revaçta yani küçük evler

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bekar çok. Boşanan çok. Şu an çok revaçta yani küçük evler

Onlarda da alim gucu yok malesef. Kira icin tamamda 7m 1+1 kirasi 40k. Yatirim icinde mantikli degil suanki ekonomiye gore.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

Onlarda da alim gucu yok malesef. Kira icin tamamda 7m 1+1 kirasi 40k. Yatirim icinde mantikli degil suanki ekonomiye gore.

yarın, bugünden daha yalnız olacağız. 

Param olsa küçük ev alıp kiraya verirdim valla

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

50 ay vadeli ev satıyoruz lansman öncesi indirimli fiyatlardan yararlanmak istersen ara beni :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Oğuzkan Işık yazdı:

50 ay vadeli ev satıyoruz lansman öncesi indirimli fiyatlardan yararlanmak istersen ara beni :biggrin:

350? 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Benim aklimda olsun iyi pozisyonda dusuyor hemde baya iyi fiyatlara en kotu natamam aliriz icini yapariz. Santiyelerden kalanlarla iki daire tamamlarim 😂

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Işık yazdı:

Başka neler için arayabilirim :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Sinan Akgöl
  • Yeni Oluştur...