Çağlar Bayur 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela yani yazdık ya başka da yazma nasipse birkaç sene sonra belki 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 mazot bizde bedava . keşke 3.0 araba alsaydım be Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Ali Gök yazdı: mazot bizde bedava . mersin limanında mı Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mersin limanında mı yok o liman ıraklıların bizim değil diye biliyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Ali Gök yazdı: mazot bizde bedava . keşke 3.0 araba alsaydım be Evde yapabiliyorsak özelden formülünü atsan çok duacı olurum abi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ağustos 2025 Paylaş 28 Ağustos 2025 Mehmet Yeter yazdı: Evde yapabiliyorsak özelden formülünü atsan çok duacı olurum abi. Aynştayn bile biliyor. Sen bilmiyor musun 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Kaynak: https://uzmanpara.milliyet.com.tr/uzmanpara/benzin-motorine-zam-geliyor-abd-iran-saldirilari-sonrasi-akaryakita-zam-haberi-geldi-gece-yarisi-tabelalar-degisiyor-7547769 20 saat önce tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Metin düzeltme Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce cırt kelepçe gibi bu bret. yükselirken daha gemiye binmeden tam takip, düşerken sırıtını dön görmezden gel 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Değerli madenler de savaşa garip tepki verdiler. Hiç bir şey olmasa bile değişik bişeyler oluyo gibi sanki Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Değerli madenler de savaşa garip tepki verdiler. Hiç bir şey olmasa bile değişik bişeyler oluyo gibi sanki ötvden karşılanacakmış Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Görkem Karakaş yazdı: ötvden karşılanacakmış Eşel mobil sistemin devreye alınması için çalışmalar yapılıyo diye duymuştum. Devreye girdiğine dair bir haber görmemiştim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: İptal gerekçesini öğrenebilen var mı? Bir iptali 1000 kişi ister ama 1 kişi yapar... 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Bir iptali 1000 kişi ister ama 1 kişi yapar... Şöyle bir bilgi geldi ama doğru mu bilemiyorum, Dünkü kazık az geldiği için iptal olmuş gibi geldi bunu görünce Yorum bağlantısı
Recommended Posts