İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Servet Aydın
Sinan Akgöl yazdı:

Benim gözlemim trafikle beraber genel kalabalik olarak maas 1-5 arasi yatiyor. Kredi kartlari yatiyor. Sonra depo fulleniyor. O kac km yaparsa o kadar gidiyor sonrasi toplu tasima. Ay sonuna dogru 25-31arasi depo bittigi icin trafik azaliyor. Ya da bir depoyu tasaaruflu kullanis. Mekanlarada belli bugun bak full 25inde gel ayni mekanda 3 kisi var. Kart şişti. 

Askerde harçlık gelende malboro ay sonuna doğru birinci 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

işsizlik artmışsa o da etken olabilir, gece trafiğinden bildiriyorum azalan yok kabaran çok

kafeler dolu. Bardağı 250 lira

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kafe sayısı yetersiz demek ki 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Galiba 2001 2003 yıları arasında patlak verdi bu dizel fransızlar başattı bu binek ucuz arabada dizel dönemini. 1.5 dizel saxo 1.4 hdi 205ler ortalığı karıştırdı. dünya petrol örgütünün konuya el atıp dizel binek özel aracı piyasadan kaldırması gerek. Bu gidişle Koca Fmaxler, Acsorlar ve DAFlar lojistikde yakacağa para yetiştiremeyecekler. 

Binek otomobillerin tükettiği mazotu tamamen kaldırsak bile konu o şekilde çözülmez. Ateşe su damlatmak gibi olur :) Şu an yazdığım klavyenin nakliyesi bile mazotla oluyorken iğneden ipliğe her şey ona bağlı. Bireysel olarak ben 150 TL'den mazot alsam ne olur? En fazla gücüm yetmiyor derim arabaya binmem. Ama nakliye, tarım gibi sektörlerin böyle şansı yok. Biri yapmazsa diğeri yapacak, yaparken de maliyetini haliyle yansıtacak. Bilin bakalım kime :)

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Modern kahvehane gibi dusun okey batak yok sadece genclerin sosyallesebildigi tek aktivite min fiyatla

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

Modern kahvehane gibi dusun okey batak yok sadece genclerin sosyallesebildigi tek aktivite min fiyatla

daha kötü. Gavede en azından batak var. İnsanların zihinleri açık kalıyor. Kafede instagram reels :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

daha kötü. Gavede en azından batak var. İnsanların zihinleri açık kalıyor. Kafede instagram reels :) 

Kesişlerde piyasa. Ig zaten tamamen hayal ürünü ben zaten kullanmiyorum 5 senedir çok şükür. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Via port alışveriş merkezinde 3 4 tane kahve tükanı gezdim. elimde yastıklarla. 2 bardak kahfe parası bir yastık ediyor. Bu yüzden kahve alıp içmedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Via port alışveriş merkezinde 3 4 tane kahve tükanı gezdim. elimde yastıklarla. 2 bardak kahfe parası bir yastık ediyor. Bu yüzden kahve alıp içmedim. 

hamburger zincirlerinde her ütr kave 80 tl tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Çağlar Bayur yazdı:

Bi nevi 10w40 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Bi nevi 10w40 😁

Opet'de starbucks var bardağı 250 tl. O yuzden Total'de Tcihibodan içiyorum. Bardağı 70 80 tl. 

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

türkiyede tüketimi en çok artan ürünlerin başında kahve geliyormuş. 

bu arada kahve sevmek ve çay sevmek genetik yatkınlıkla alakalıymış

üç harfli marketlerin camına kahvematik koyulması lazım. Piyasayı güzel bozar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kahve sevmek ve çay sevmek genetik yatkınlıkla alakalıymış

tüm kavehanelerde tek kave satılırdı öyle olsa, cari açık ta düşerdi, çay için 8 saat ocak açık , kavede fincan başına 2 dak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Opet'de starbucks var bardağı 250 tl. O yuzden Total'de Tcihibodan içiyorum. Bardağı 70 80 tl. 

Aman sutsuz ic. O kahve makinalarinin ic kisminin ozellikle sut veren sut borularinin ve haznenelerinin ne kadar sıklıkla temizlendigi mechul. Biriken ve temizlenmeyen süt kalıntıları içeride bakteri için tam bir cennet. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Sinan Akgöl yazdı:

Aman sutsuz ic. O kahve makinalarinin ic kisminin ozellikle sut veren sut borularinin ve haznenelerinin ne kadar sıklıkla temizlendigi mechul. Biriken ve temizlenmeyen süt kalıntıları içeride bakteri için tam bir cennet. 

Makineler sık sık kendini temizlediğine denk geldim......... VAy anasını , yazdığımı sildim. Az daha Ulusal güvenlik açığı yaratacaktım. Espiyonaj eğitimim olmasa anlamazdım ne yazdığımın. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Makineler sık sık kendini temizlediğine denk geldim......... VAy anasını , yazdığımı sildim. Az daha Ulusal güvenlik açığı yaratacaktım. 

Işte her yer senin gittiğin gibi duyarli olsa keşke...

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Işte her yer senin gittiğin gibi duyarli olsa keşke...

Filtre kahve bende tnsiyon ve baş dönmesi yapar. Benim sevdiğim kahfeyi bu alet yapıyor. Sevdiğim aletlerin resmini çekmeyide severim. Böyle bir takıntım var. 

IMG_20260330_123451.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Espiyonaj

intelligence den farkı nedir söylediler mi 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Filtre kahve bende tnsiyon ve baş dönmesi yapar. Benim sevdiğim kahfeyi bu alet yapıyor. Sevdiğim aletlerin resmini çekmeyide severim. Böyle bir takıntım var. 

IMG_20260330_123451.jpg

Kafeinsiz devam sana.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

intelligence den farkı nedir söylediler mi 

Espiyonaj isthbarata karşı koyma teknikleri, Dell ve Koç her yıl yenilenmesi gereken zorunlu eğitimleridir. Catsaa bile öğrettiler bize. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ali Darbaz yazdı:

Bu zamlar nedeniyle trafikteki araç sayısı azalır mı. Ben o aradaki zammı fazla fazla çıkarırım

Çok fazla fiyat artarsa azalır. Bişey olacak ya bekleyelim görelim.

Çağlar Bayur yazdı:

Amerikada da 150 tl 

Burgerlerde 80 olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Göktürk yazdı:

Çok fazla fiyat artarsa azalır. Bişey olacak ya bekleyelim görelim.

Amerikada da 150 tl 

Burgerlerde 80 olabilir

Motorin 100 lira olsa bile bence trafikteki araç sayısında ciddi bir azalma olmayacaktır. Yolların durumundan görüyoruz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Koray Demir yazdı:

Motorin 100 lira olsa bile bence trafikteki araç sayısında ciddi bir azalma olmayacaktır. Yolların durumundan görüyoruz. 

Şimdi işletmeler kapanıp insanlar işini kaybedip eve hapsolup bakkala veresiyeye dönünce ve köyüne dönüp tavuk yetiştirmeye başlayınca trafik azalacaktır. İşi olmayan adam gezmeye mi gidecek?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Göktürk yazdı:

Şimdi işletmeler kapanıp insanlar işini kaybedip eve hapsolup bakkala veresiyeye dönünce ve köyüne dönüp tavuk yetiştirmeye başlayınca trafik azalacaktır. İşi olmayan adam gezmeye mi gidecek?

İstanbulda şu emeklileri göndersek zaten epey rahatlar. İnsanlar emekli olunca halen neden istanbulda yaşamaya devam ederki. Babam çoktan yerleşti köye, sadece kışları geliyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...