Gencay Bengli 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Yeni normalimiz kaç TL bantları oldu Ben kafamda 80-85 ( dizel) arasına fitim. 6 saat önce tarihinde Gencay Bengli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Yeni normalimiz kaç TL bantları oldu Vallahi 3 ayda 30tl geldigini hesaplar isek. Ilk basta bi 10tl indirimle ile ineriz sonra stabil hayata devam 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Düz yüz yapsınlar bir daha da dokunmasınlar 2 sene Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Abi en az 2 ay surer inmesi normallere. Düşme hizida çıktığı gibide olmaz gene olan bize oldu kisacasi 🙂 aynen öyle kardeşim, malesef Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gencay Bengli yazdı: Ben kafamda 80-85 ( dizel) arasına fitim. Şuan zaten 86 Ankara'da İndirim olmadan devam o zaman Sinan Akgöl yazdı: Vallahi 3 ayda 30tl geldigini hesaplar isek. Ilk basta bi 10tl indirimle ile ineriz sonra stabil hayata devam 😂 75-80 arası sabitlerler bence de Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 10 Nisan Cuma günü Motorine 14,5 TL Benzine 1,5 TL indirim gelmesi bekleniyormuş Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: 10 Nisan Cuma günü Motorine 14,5 TL Benzine 1,5 TL indirim gelmesi bekleniyormuş Sonraki gelenlerde %25 olarak yansir 🙂 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sonraki gelenlerde %25 olarak yansir 🙂 Eşelmobil devreye girecek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts